Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke – BESTSELLER

DKK 139,00

 • Pakke med to bondagereb – hver på 5 meter
 • Perfekt til frække parleje – Kan også bruges sammen med håndjern eller manchetter
 • Føles silkeblød mod huden

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E25190 Kategorier: , , , , , , GTIN: 5060057879061

Pirrende bondageleg med Fifty Shades of Grey bondage reb

Med et bondage reb fra Fifty Shades of Grey kollektionen kan I for alvor udforske nye elementer af jeres bondageleg, og med denne smarte dobbelt pakke får I dobbelt så meget at lege med. Pakken indeholder to reb, der hver især måler 5 meter.

Rebene er i samme kvalitet og længde, men kommer i en rød og sort udgave. De forførende Fifty Shades of Grey bondage reb føles silkebløde mod huden, og giver jer muligheden for at eksperimentere med nye former for fiksering.

Opnå flere muligheder med et bondage reb

Med et Fifty Shades of Grey bondage reb kan du og din partner tage jeres bondageleg til nye højder. Da dobbeltpakken indeholder to reb er der endda endnu flere muligheder. Brug rebene på henholdsvis håndled og ankler eller brug dem til at fiksere din partner til for eksempel sengegærdet.

Rebene kan også bruges til hogtie eller andre mere kompliceret bindinger. En af fordelene ved bondagereb frem for håndjern eller manchetter er, at I får flere muligheder for fiksering samt, at I kan stramme eller løsne rebet, præcis som I ønsker det.

Perfekt til de erfarne bondage udøvere

Som udgangspunkt vil man anbefale Fifty Shades of Grey bondage reb til de mere erfarne udøvere af bondage. Det kan nemlig godt kræve lidt mere tid at bruge, da bindingerne skal laves, så de er faste men ikke for stramme. Ofte vil nybegyndere søge et mere enkelt produkt, hvor der blot er en justerbar lukning.

Rebet er også perfekt til det erfarne par, der ønsker mere end en standard fiksering med spredte arme og/eller ben. Med et bondage reb kan I eksperimentere med forskellige fikseringer og bindinger og blive ved med at variere legen.

Vægt160 g
Materiale

Tekstil

Farve

Rød, Sort

Længde

5 m

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Pakke med to bondagereb – hver på 5 meter
 • Perfekt til frække parleje – Kan også bruges sammen med håndjern eller manchetter
 • Føles silkeblød mod huden

Læs Mere

3 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke – BESTSELLER

 1. Nybegynderen

  Vores første reb
  Vi har ikke prøvet andre reb, men vi har været virkelig glade for dem her. Var meget overrasket over hvor bløde og behagelige de er. Der er hvert fald reb nok både med længden og to stk.

 2. Birgitte

  Så bløde og lækre
  De er virkelig dejlige og bløde. Rebene er også meget flotte. Længden er god og har været nok til det vi har brugt dem til.

 3. Ole

  Flotte reb med mange muligheder
  Rebene har en flot glans og det er meget fedt at man får to farver. De bliver dog lidt slidte at se på efter et par gange. De fungerer nu stadig fint på trods af dette. Synes de har en god længde til de fleste simple knuder og bindinger.

Tilføj en anmeldelse af varen