Fifty Shades of Grey Bondage Reb Dobbelt Pakke – BESTSELLER

DKK 139,00

  • Pakke med to bondagereb
  • Reb i hhv. sort og rød
  • Længde på 5 meter
  • Føles silkeblød mod huden

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Pirrende bondageleg med Fifty Shades of Grey bondage reb

Med et bondage reb fra Fifty Shades of Grey kollektionen kan I for alvor udforske nye elementer af jeres bondageleg, og med denne smarte dobbelt pakke får I dobbelt så meget at lege med. Pakken indeholder to reb, der hver især måler 5 meter.

Rebene er i samme kvalitet og længde, men kommer i en rød og sort udgave. De forførende Fifty Shades of Grey bondage reb føles silkebløde mod huden, og giver jer muligheden for at eksperimentere med nye former for fiksering.

Opnå flere muligheder med et bondage reb

Med et Fifty Shades of Grey bondage reb kan du og din partner tage jeres bondageleg til nye højder. Da dobbeltpakken indeholder to reb er der endda endnu flere muligheder. Brug rebene på henholdsvis håndled og ankler eller brug dem til at fiksere din partner til for eksempel sengegærdet.

Rebene kan også bruges til hogtie eller andre mere kompliceret bindinger. En af fordelene ved bondagereb frem for håndjern eller manchetter er, at I får flere muligheder for fiksering samt, at I kan stramme eller løsne rebet, præcis som I ønsker det.

Perfekt til de erfarne bondage udøvere

Som udgangspunkt vil man anbefale Fifty Shades of Grey bondage reb til de mere erfarne udøvere af bondage. Det kan nemlig godt kræve lidt mere tid at bruge, da bindingerne skal laves, så de er faste men ikke for stramme. Ofte vil nybegyndere søge et mere enkelt produkt, hvor der blot er en justerbar lukning.

Rebet er også perfekt til det erfarne par, der ønsker mere end en standard fiksering med spredte arme og/eller ben. Med et bondage reb kan I eksperimentere med forskellige fikseringer og bindinger og blive ved med at variere legen.

Vægt 160 g
Materiale

Tekstil

Farve

Rød, Sort

Længde

5 m

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Pakke med to bondagereb
  • Reb i hhv. sort og rød
  • Længde på 5 meter
  • Føles silkeblød mod huden

Læs Mere

X