LONDON KONDOMER

London kondomer er helt klassiske kondomer, som du kan regne med. De er normale i størrelsen med reservoir og selvfølgelig glidecreme. De er de eneste kondomer, du nogensinde får brug for – og så kan du få alle dem, du skal bruge til en rigtig god pris. Du kommer aldrig til at stå og mangle et kondom, når du har allermest brug for det. London kondomer produceres af det kendte mærke Durex og er garant for høj kvalitet. Du kan derfor trygt vælge disse kondomer, når du ønsker at dyrke sikker sex. Læs vores kondom guide, hvis du er i tvivl om, hvilket kondom der er det rigtige for dig. 

Viser alle 6 resultater


Hvad er London kondomer?

London kondomer er de kondomer de professionelle bruger. Du kan derfor trygt bruge dem derhjemme og regne med at du er fuldt beskyttet. Mærket blev skabt i forbindelse med en efterspørgsel efter prisvenlige kvalitetskondomer uden alt for meget lir.

Kondomerne er derfor også at finde i få men gode variationer. De fleste kommer i en reguler størrelse også kendt som medium, og er den de fleste mænd bruger. Der er derfor også gode chancer for at London kondomer kan blive dit go-to kondommærke.

Hos Tys Tys får vi hele tiden nye varer på hylderne. Derfor kan du også finde flere varianter af mærket. Deres klassiske kondomer er de mest populære, men der er også sorte kondomer såvel som kondomer med smag. Find din nye favorit lige her.

Kvalitet til en god pris

Selvom prisen er lav, skal du ikke være bange for at standarderne er det samme. Kondomerne er naturligvis CE-mærket, hvilket betyder at de lever op til EU’s gældende standarder og lovgivning på området. Du kan derfor være helt rolig ved at bruge London kondomer.

Du kan til gengæld shoppe løs takket være den gode pris. Mix og match de forskellige varianter eller køb godt ind af din favorit. Det er helt op til dig. En ting er sikkert, du kan nemt sørge for, at du har alle de kondomer, du får brug for.

Det er nemlig vigtigt, at du altid er forberedt. Hvem ved hvornår du får brug for et. Der er ikke noget mere ærgerligt end måtte vente med at hygge sig, blot fordi man mangler et kondom. Undgå den irriterende situation og køb et godt lager af de gode og billige London kondomer.

Populære kondomer fra Durex

Det er nok ikke mange, der kan nikke genkendende, når vi siger London kondomer, men siger vi Durex er der nok flere, der kan nikke med. Det er nemlig det verdenskendte brand Durex, der står bag de billige kvalitetskondomer.

Durex er kendt for deres høje standarder, gode pasform og mange varianter af kondomer. Derfor har de selvfølgelig også lavet et prisvenligt alternativ, hvor det kun er prisen, der er skruet i bunden. Du kan faktisk få samme kvalitet, som du kender fra Durex – blot til en mere favorabel pris.

Med deres London kondomer giver Durex dig et helt simpelt sortiment af klassiske kondomtyper, der kan købes til en 5’er stykket. Du kan derfor få et kondom i den bedste kvalitet, hvis du kan leve uden det velkendte mærkenavn og en flot indpakning.


Hvorfor vælge London kondomer?

London kondomer er det helt rigtige til dig, der ønsker et normalt kondom til en god pris. Kondomerne adskiller sig ikke meget fra mange andre normale typer, men de har dog en ekstra høj kvalitet takket være Durex’ høje standard.

Kondomerne er også tilført en smule mere glidecreme end dine gængse kondomer. Du kan derfor øge både din og din partners komfort. Til trods for dette vil vi altid anbefale dig at bruge lidt ekstra glidecreme sammen med dit kondom.

Kondomet vil glide lettere, og det vil mindske den modstand der kan opstå. Det er mere behageligt, men det vil faktisk også gøre kondomet mere sikkert, da det mindsker risikoen for at det revner. Du kan bruge alle slags glidecremer, så længe de ikke indeholder olie.

Simpelt udvalg

Udvalget er ikke prangende, når det gælder London kondomer. Men det behøver det heller ikke at være. Deres klassiske varianter er alt, hvad du har brug for. De har de helt normale latexkondomer, der er glatte og ikke har andet end reservoir og glidecreme.

Derudover finder du også glatte latexkondomer i sort og med smag af jordbær. De fleste varianter fås i en medium størrelse eller reguler, men de har også en XL-variant, der er til dig, der ikke passer en medium. Simpelt men helt perfekt.

Vi får hele tiden nye varer til vores sortiment, så kan du ikke finde de kondomer du ønsker lige nu, kan det sagtens være de kommer på et tidspunkt. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis der er et bestemt produkt du leder efter.

Altid et sikkert valg

Vi sælger naturligvis kun kondomer, der lever op til de gældende regler og standarder på området. Derfor er alle kondomer også CE-mærket. Du kan derfor være sikker på, at vores kondomer er lovlige og sikre at bruge. Derudover kan du også være med til at sikre at kondomet giver den optimale beskyttelse.

Husk altid at tjekke datoen på kondomer. Vores kondomer har selvfølgelig en lang udløbsdato, men har de lagt i skuffen i noget tid, kan det være en god ide lige at tjekke datoen. Når kondomet bliver for gammelt, mister latexen nemlig sin elasticitet og der er større risiko for at det går i stykker.

Det er også vigtigt, at du opbevarer kondomet korrekt. Vi anbefaler, at du opbevarer dine kondomer et mørkt sted uden direkte sollys. De må heller ikke ligge op ad skarpe genstande, og det er vigtigt, at du ikke bruger kondomet, hvis der er gået hul på pakningen.


Et regular kondom

Et London kondom er for det meste et helt almindeligt reguler kondom. Det vil sige, at det ikke har nogen riller, dupper, smag eller farve. Det er altså et kondom som de fleste kender dem. Dertil kommer deres varianter også ofte i en medium eller standard størrelse.

En reguler eller medium størrelse inden for kondomer er ofte mellem 52-54 mm bred. Størrelsen på kondomet vil altid fremgå af vores produktbeskrivelse, og det er netop bredden du skal gå efter. Længden er for det meste knap så vigtig.

London kondomer er derfor for dig, der bruger de almindelige størrelser generelt, når det kommer til kondom. Med deres udvalg kan du få et billigt kvalitetskondom, så du altid er dækket ind og kan dyrke sjov og sikker sex.

Find din kondomstørrelse

Er du i tvivl om en medium, reguler eller standard størrelse inden for kondomer passer dig? Så bare rolig. Det er ret nemt at finde ud af, om en kondomstørrelse er for dig. Det er også ret vigtigt at tjekke, da en forkert størrelse både kan gå ud over din nydelse og kondomets evne til at beskytte.

Når det kommer til størrelsen på kondomet, handler det om omkredsen af din penis. Længden er underordnet. Du finder den rigtige kondomstørrelse ved at måle omkredsen af din penis helt nede ved roden og selvfølgelig i erigeret tilstand.

For at passe et medium kondom skal din omkreds ligge omkring 11-12 cm. Et kondom er selvfølgelig meget elastisk og derfor anbefales det også altid, at du vælger den mindste størrelse, hvis du ligger mellem to. Med den rigtige størrelse kan du nyde fuld beskyttelse.

London kondomer hos Tys Tys

Hos Tys Tys finder du de prisvenlige kvalitetskondomer, der er et sikkert valg, når du skal dyrke sikker sex. Hos os mener vi at sex er sjovest, når det er sikkert. Så behøver du nemlig ikke at bekymre dig og kan nyde oplevelsen fuldt ud.

Med et London kondom er der ikke nogen undskyldning for at springe beskyttelsen over. Det er helt enkelt at bruge, i en god kvalitet og så er prisen også til at arbejde med. Du kan trygt bestille dine kondomer online hos os. Vi sørger altid for hurtig og ikke mindst diskret levering.

Når du bestiller på vores webshop, vil vores navn hverken fremgå af pakken eller dit kontoudtog. Du kan derfor købe dine kondomer i ro og mag hjemme fra sofaen og uden problemer hente dem ved nærmeste pakkeboks inden for få dage.