MAGIC MOTION

I dag fås der en app til det meste – også dit sexlegetøj! Magic Motion skaber stilrent og farverigt sexlegetøj, som du kan styre med en smart og brugervenlig app. Deres app-styrede sexlegetøj giver dig mange nye og sjove funktioner, så du kan variere legen i det uendelige. Magic Motion sexlegetøj er perfekt til par, da appen kan bruges over både korte og lange afstande.
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Magic Motion – app-styret sexlegetøj

Oplev en helt ny verden af pirrende lege og intens nydelse med sexlegetøj fra Magic Motion. Det app-styret sexlegetøj byder på nye og spændende funktioner, der med garanti vil sætte kulør på dit sexliv. Med appen kan du nemlig skræddersy vibrationerne til dine behov.

App-styret sexlegetøj er populært som aldrig før – og det er der god grund til. Det giver dig nemlig mange flere muligheder og indstillinger. Magic Motion har specialiseret sig inden for denne type af sexlegetøj, hvorfor deres app også er en af de bedste på markedet.

Med appen kan du ikke blot styre vibrationsmønstre og hastigheder. Appen giver også adgang til sjove funktioner som Music Mode, Chat og meget mere. App-styret sexlegetøj er særligt perfekt til par, da det lader jer lege sammen, hvor end I hver især befinder jer.

Farverigt design med mange muligheder

Alt sexlegetøj fra Magic Motion kan styres via en app, men selve sexlegetøjet kommer i mange variationer. Deres udvalg byder både på sexlegetøj til stimulering af prostata, penis, G-punkt og klitoris. Der er altså noget for både mænd og kvinder.

Deres produkter bærer præg af et farverigt design i skæve og sjove udformninger. Det hele er dog udtænkt med fokus på din nydelse og brugeroplevelse. Bløde former og lyserøde nuancer er blevet kendetegnende for det innovative og smarte brand.

Flere af deres produkter kan bruges til stimulering af både G-punkt og klitoris eller prostata og mellemkødet. Der er ligeledes rig mulighed for at bruge flere af deres produkter alene eller sammen med en partner. Der er altså altid en god grund til at tjekke Magic Motions sortiment ud.


Oplev en ny verden af nydelse

Med en app-styret vibrator kan du meget mere end blot skifte frem og tilbage mellem de forskellige indstillinger. Magic Motion appen giver dig adgang til sjove, nytænkende og pirrende funktioner. De mange funktioner giver dig mulighed for at variere vibrationerne i det uendelige.

Den store variation gør, at du ikke bliver træt af din vibrator. Du kan blive ved med at udforske nye indstillinger og funktioner. Du kan skabe nye skræddersyet vibrationsmønstre eller lege med den på nye måder. Der er rig mulighed for at lære både dig selv og din nye bedste ven at kende igen og igen.

Med appen kan du bl.a. bruge musik til at styre vibrationerne. Du kan også bruge din egen eller din partners stemme til at skabe vibrationer. Eller hvad med at skabe dine egne vibrationsmønstre ved at tegne på skærmen med din finger. Dine vibrationsmønstre kan selvfølgelig gemmes og bruges igen.

Endnu flere muligheder for leg og sjov

Når du vælger et app-styret sexlegetøj fra Magic Motion, er du sikret en masse nye muligheder. Leg dig til endnu større nydelse – både alene og sammen med en partner. Appen indeholder nemlig også sjove spil, der samtidig sætter gang i de skønne vibrationer.

Med appen får du naturligvis også adgang til præ-programmerede vibrationsmønstre, som du nemt kan vælge mellem. Appen giver dig en overskuelig brugerflade, hvor du kan se vibrationernes udvikling og hurtigt justere intensiteten op og ned.

Magic Motion står også bag den populære og interaktive bækkenbundskugle, der med appen giver dig sjove og effektive træningsprogrammer. Appen gør endnu engang brug af spil og et brugervenligt design, til at gøre den vigtige træning let, ny og spændende.


Det perfekte sexlegetøj til par

Sexlegetøj fra Magic Motion er et godt valg for par. Med appen er det nemlig muligt at lege sammen, hvad end I befinder jer det samme sted eller ej. Lad din partner tage kontrollen med appen mens du venter spændt på hvilken af de pirrende funktioner, der tages i brug.

Har I begge appen, kan I begge koble jer på, og I kan derfor også lege sammen, selv om I er langt fra hinanden. Appen indeholder også en chat, så I kan skrive, sende billeder og vibrationer frem og tilbage. Det vil uden tvivl tage den frække snak til helt nye højder.

En app-styret vibrator er ligeledes en oplagt mulighed for at pirre og lege uden for soveværelset. Flere af Magic Motions produkter kan bruges ude blandt folk – f.eks. en af deres diskrete trusse vibratorer. Vibratoren er lydsvag og kan nemt bæres, mens du bevæger dig ude i offentligheden.

Find Magic Motion hos Tys Tys

Hos Tys Tys gør vi vores bedste for altid at have et bredt udvalg med tidens bedste mærker inden for sexlegetøj. Derfor finder du også et varieret udvalg af sexlegetøj fra det smarte og nytænkende Magic Motion mærke. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid kan finde det nyeste sexlegetøj.

Når du handler dit sexlegetøj online, kan du regne med hurtig og diskret levering. Vi sender din ordre afsted så hurtigt som muligt og sørger naturligvis for en flot og diskret indpakning, så du uden bekymringer kan afhente din ordre.

Du er også altid velkommen i vores sexshop i Aarhus. Her har vi det samme store udvalg, som du ser online. I butikken står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med spørgsmål og give gode råd og vejledning. Du kan finde mere information om levering, åbningstider og meget andet lige her på vores hjemmeside.