ORGIE

Orgie skaber lækre massageolier, stimulerende orgasme gels og effektive delay sprays med naturlige ingredienser. Deres produkter kan forbedre din nydelse, på præcis den måde du ønsker det. Læs mere om mærket i vores komplette guide til Orgie. Du kan se vores store sortiment af produkter fra Orgie lige her og opdag en verden af nydelse. Læs mere

Viser alle 39 resultater

Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 249,00 kr. 149,40
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 199,00 kr. 119,40
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 159,00 kr. 127,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 150,00 kr. 90,00
Billigst på PriceRunner

Glidecreme og bedre sex

Orgie Orgasm Drops Intense Kissable

kr. 149,00
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 109,00 kr. 87,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 109,00 kr. 87,20
Billigst på PriceRunner
-40%
Januarudsalg
kr. 109,00 kr. 65,40
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 99,00 kr. 79,20
Billigst på PriceRunner
-20%
Januarudsalg
kr. 89,00 kr. 71,20


Hvad er Orgie?

Orgie er et brasiliansk mærke, der i de seneste år også er slået igennem på det europæiske marked. Det har det gjort med deres store sortiment af cremer og gels, der på forskellige måder hjælper dig med at få større nydelse under sex.

Deres produktserie indeholder produkter til både mænd og kvinder, og dækker stort set ethvert behov, du kunne have. Uanset om du vil holde længere eller opleve mere intens nydelse, så kan Orgie hjælpe dig.

En af grundene til deres store succes er deres aktive og naturlige ingredienser. Med oprindelse i Brasilien har mærket hentet deres aktive ingredienser i Amazonas. Igennem 10 år har de udviklet og tilpasset deres produkter, så de kan hjælpe dig med at opnå endnu større nydelse.

Bedre sex med Orgie

Når du vælger et produkt fra Orgie kan du hjælpe dig selv og din partner med at have bedre sex. Deres produkter kan på forskellige måder gøre det nemmere at få orgasme eller gøre at den glædelige aktivitet kan blive ved i længere tid.

Deres produkter hjælper derfor både mænd og kvinder med at få det bedste ud af deres intime stunder med deres partner. Idet deres produkter er i form af gels, der smøres eller sprayes på, er det en nem og ufarlige måde at forbedre sexlivet.

Det er altså en simpel metode, der hurtigt kan gøre en stor forskel. Du kan med fordel læse mere om de forskellige produkter, og se hvilke der giver bedst menings for dig og dine behov.

Hvilke Orgie produkter findes der?

Orgie har tænkt på det hele. De har skabt et produkt til enhver anledning, og du kan derfor helt klart også finde et, der dækker dine behov. Der kan nemlig være mange måder hvorpå man kan forbedre sit sexliv. Og med et Orgie produkt kan hjælpen være tættere på end du tror.

Det kan være du som mand gerne vil have en bedre og mere hård erektion. Eller det kan være at du som kvinde gerne vil være mere følsom ved enten klitoris eller g-punktet. Alt dette har Orgie særegne produkter til.

Ved at påføre det valgte produkt vil effekten hurtigt sætte ind. Herefter kan du og din partner have jeres intime stund som i plejer. Orgies produkter er selvfølgelig ideelle at bruge sammen med sexlegetøj.

Gels til enhver anledning

Når vi siger, at der er Orgie gels til enhver anledning, ja så mener vi det. Skal din partner forkæles med et ekstra godt blowjob så prøv Orgie blowjob spray. Skal massagen være særlig erotisk så prøv Orgies massageolie med en lækker mild duft.

Derudover er der selvfølgelig også diverse produkter, der kan øge nydelsen for hende såvel som for ham. Disse produkter kan bruges til at gøre almindeligt samleje endnu mere stimulerende. Men kan også kombineres med g-punkts vibratorer eller andet onaniprodukt til ham eller hende.

Det er altså kort sagt kun din eller din partners fantasi, der sætter grænserne. Uanset hvad I vælger, vil Orgie kun gøre aftenen mere stimulerende og nydelsesfuld. Læs mere om de forskellige produkter herunder eller spring ud i det allerede i dag.

Prøv orgasme dråber

Du kan få orgasme dråber fra Orgie, der er både med og uden vibrerende effekt. Begge orgasme dråber har en både varmende og kølende effekt. Udover denne stimulerende virkning, vil dine egne eller din partners berøringer også føles endnu mere intense.

Det smarte ved orgasme dråber er at de er utrolig nemme at påføre. Det at de kommer i dråbe form gør, at du ikke lige pludselig ligger med alt for meget gel på fingrene, og at det efterfølgende kommer ud over det hele. De smarte dråber er lette at dosere og praktiske at anvende.

Vælger du orgasme dråber med vibrerende effekt, vil du, og udover den kølende og varmende virkning, også føle en pirrende vibrerede oplevelse på og omkring klitoris. Dråberne virker inden for 10 minutter, hvorefter enhver berøring vil føles endnu mere skøn og stimulerende.


Oplev en bedre erektion

Orgie har selvfølgelig også sørget for, at der også er noget for mændene. Mange mænd ønsker en større og bedre erektion. Og der findes rigtig mange produkter, der kan anvendes til dette formål. Men en erektion spray fra Orgie er nok den mest praktiske, og hurtige metode du kan finde.

Sprayen er nem at påføre, og du vil efter kort tid mærke effekten. Sprayen virker ved at påvirke blodcirkulationen, som gør penissen ekstra hård, og som derfor også giver en mere fyldig erektion.

Både du og din partner vil få noget ud af dette produkt. Din partner vil helt sikkert nyde din optimeret erektion, og du kan gøre et ekstra godt stykke arbejde med din forbedret og styrket erektion.

Glidecreme fra Orgie

Glidecreme er et uundværligt stykke tilbehør i soveværelset. Uanset om du har en partner eller er single, kan glidecreme gøre hele forskellen. Det får naturligvis tingene til at glide lettere, og det kan derfor også gøre jeres intime stund mere behagelig og nydelsesfuld.

Glidecreme fra Orgie indeholder som resten af deres produkter ingen hormoner, og er hovedsageligt baseret på naturlige ingredienser. Der er altså ikke noget farligt kemi, som du skal bekymre dig om. Du kan udelukkende koncentrere dig om, den nydelse du har i vente.

Som altid skal du være opmærksom på at bruge den rette glidecreme, særligt hvis du bruger silikone sexlegetøj. Her må du kun bruge vandbasereret glidecreme, da andet vil ødelægge silikone materialet over tid.

Det økologiske valg

Orgie laver generelt produkter, der er baseret på naturlige aktive ingredienser. Derudover er deres produkter også fri for hormoner og andre uønsket tilsætningsstoffer. Men skulle det ikke være nok, har de også en serie af økologiske produkter.

Du kan blandt andet prøve den økologiske massageolie fra Orgie. Den er 100% økologisk, og er derudover også vegansk. Olien har en mild duft på grund af den grapefrugt, som produktet indeholder. Dette tilføjer blot en dejlig atmosfære til den sensuelle massage.

En økologisk massageolie kan være det helt perfekte udstyrsstykke i soveværelset. En lækker og erotisk massage er det perfekte forspil. Eller måske skal din partner bare forkæles ekstra meget en af de kommende aftner.

Bliv strammere med Orgie

Mange kvinder drømmer om at være strammere og dermed give både dem selv og deres partner en mere stimulerende oplevelse. Orgie har hørt dine bønner, og giver dig det perfekte produkt. Deres opstrammende gel til kvinder giver dig netop den ekstra stramhed, som du søger.

Gelen har en opstrammende effekt, hvilket giver dig flere fordele. Ved at få en strammere vagina kan du føle mere. Det er plus både ved samleje, og når du hygger dig alene. Derudover gør gelen dig også mere sensitiv generelt.

Det kan i sidste ende resulterer i flere og mere intense orgasmer. Sidst men ikke mindst vil din partner helt sikkert også få noget ud af den opstrammende effekt. Når du føles mere stram, vil samleje føles endnu mere stimulerende og intens for jer begge.

Vibrerende stimulering

Orgie har tænkt på det hele. Og derfor har de selvfølgelig også skabt et samlet produkt, der kan bruges af både ham og hende. Deres vibrerende orgasmegel til både mænd og kvinder vil hurtigt blive en favorit hos jer begge.

Brug gelen på klitoris, penis eller de erogene zoner I synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Efter få minutter vil effekten begynde, og I vil begge kunne mærke en stimulerende vibrerende følelse. Den kildende fornemmelse vil med garanti sende jer begge hurtigere mod mere intense orgasmer.

Der skal ikke bruges særlig meget per gang for at mærke en effekt, og du får derfor mange nydelsesfulde stunder med den lille flaske. Endnu engang giver Orgie dig og din partner den ekstra stimulering, mange efterspørger.


Erotisk massage

En massageolie burde være en fast del af ethvert pars frække aften. Det er den perfekte måde at forkæle hinanden. Den glidende og varmende effekt fra en god massageolie sætter gang i hele kroppen, og hver en nerve bliver mere sensitiv af denne indledende øvelse.

Med en massageolie fra Orgie får du et produkt lavet på naturlige olier, og som ikke bare føles godt men som også plejer huden samtidigt. Derudover har olien en let duft, der kun gør oplevelsen endnu bedre.

En erotisk massage giver jer den tid og nærhed, der skal til for, at I genopdager hinandens kroppe. Den intime stund kan vare så længe, I ønsker. Lad dine hænder føre dig derhen hvor lysten tager dig. Både dig og din partner vil helt sikkert nyde godt af Orgie massageolie.

Orgie – det perfekte tilbehør

Orgie har et sortiment af produkter, der kan dække ethvert behov. Du får produkter målrettet både mænd og kvinder, og de kan bruges alene eller sammen med sexlegetøj. Både du og din partner kan opleve en større nydelse med deres produkter.

Med det perfekte tilbehør til en fræk aften alene eller sammen med din partner kan enhver berøring blive endnu mere stimulerende og intens. Det vil ikke kun gøre forspillet mere attraktivt men forhåbentligt også lede til flere og bedre orgasmer.

Orgie er også perfekt, hvis du har særlige behov. Måske ønsker du at holde længere tid. Eller måske drømmer du om en bedre og stærkere erektion. Du kan også få en bedre blowjob oplevelse med deres blowjob spray.

Større nydelse for ham og hende

Der er tænkt på begge parter, når det kommer til nydelse hos Orgie. Deres produkter tager sig ikke kun af kvinden eller manden. Du kan derfor finde orgasme dråber til hende såvel som orgasme gel til både ham og hende.

Derudover er flere af produkterne skabt med det formål at gøre samlejet bedre for begge parter. Ved at give manden en bedre erektion eller en strammere følelse til kvinden bliver hele oplevelsen meget bedre for alle involveret.

Du kan altså få noget ud af produkterne, uanset om du er mand eller kvinde. Derudover kan Orgie produkter selvfølgelig også bruges til sololeg. Skal du forkæle dig selv lidt ekstra, kan en orgasme gel fra Orgie være det helt perfekte valg.

Har du spørgsmål?

Er du forvirret over de mange muligheder? Eller kan du ikke helt forstå, hvordan et produkt virker? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Der findes ingen dumme spørgsmål, når det kommer til sexlegetøj og et bedre sexliv generelt.

Vi er altid klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, så godt som vi kan. Vi er Danmarks ældste sexshop, og ved derfor en ting eller to, når det kommer til nydelse og sex. Du kan altid kontakte os via mail eller telefon.

Derudover kan du også besøge os i vores fysiske shop i Aarhus. Her har vi ligeledes et bredt udvalg af Orgie produkter samt mange andre lækre produkter, der kan gøre dit sexliv mere spændende og erotisk.

Altid diskret levering

Når du bestiller dine Orgie produkter online her på Altertystys.dk, kan du være sikker på en diskret levering. Det vil sige, at vores navn ikke vil fremgå på pakken. Der er derfor ingen, der finder ud af, hvilke frække sager du har bestilt hjem.

Vi gør en dyd ud af diskretion, og du kan altid føle dig tryg, når du handler med os. Du skal derfor bare shoppe, præcis det du har lyst til og brug for, når det kommer til at forbedre din nydelse. Der vil selvfølgelig heller ikke stå vores navn på dit kontoudtog.

Er du blevet mere nysgerrig, er du selvfølgelige også velkommen i vores butik i Aarhus. Uanset hvordan du shopper hos os, gør vi vores bedste for at give dig, den vejledning du har brug for.