DUREX

Durex er verdens førende producent af kondomer og glidecreme. Deres produkter leverer altid en høj kvalitet og et bredt sortiment. Deres nytænkende tilgang til kondomproduktionen har gjort deres kondomer til de mest populære. Deres høje standard og grundige kvalitetstests sikrer dig et solidt og velfungerende produkt hver gang.

Viser alle 14 resultater


Durex – den største producent af intimprodukter

Durex har sat sig solidt på markedet for kondomer og andre intimprodukter. De har eksisteret i over 80 år, og har på den måde fået oparbejdet sig et solidt kendskab til deres produkter. De ved derfor, hvad de snakker om, når det kommer til kondomer og glidecreme.

En af hjørnestenene i Durex’ succes er deres evne til at blive ved med at udvikle og justere deres produkter. Durex ligger ikke på den lade side. De bliver ved med at forske, optimere og tilpasse deres produkter, så de repræsenterer den nyeste viden og bedste kvalitet.

Med deres store erfaring kan du derfor være sikker på at få et solidt produkt, der scorer højt på både kvalitet og pasform. Og det er uanset, om du køber deres kondomer, glidecreme eller pleasure gel. Mange holder sig derfor også udelukkende til Durex produkter, når det kommer til præventive midler.   

Historien bag Durex

Durex brandet stammer helt tilbage fra 1915, hvor virksomheden blev skabt under navnet The London Rubber Company. Men der skulle gå en del år, før det Durex vi kender i dag rigtig tog form. Det var nemlig ikke før 1950, at virksomheden begyndte at producere kondomer under det i dag velkendte brandnavn.

Durex’ succes tog rigtig fart i 1960. Her lancerede de nemlig verdens første anatomisk udformet kondom. En stor forbedring i forhold til dens forgængere. Herefter gik det hurtigt og gennem 1970’erne har virksomheden udvidet sig til at blive international.

I 1995 begyndte den mere farverige produktion, hvor kondomer med forskellige smage, farver og former dukkede op. Og udvalget fra det populære mærke er kun vokset siden hen. I dag er Durex verdens største producent af kondomer.

Over 100 års erfaring

Med over 100 års erfaring er Durex svære at slå, både når det kommer til erfaring, kvalitet og udvalg. Og der er god grund til, at brandet i dag stadig er et af verdens mest populære, når det kommer til præventionsmidler til mænd.

Produkter fra Durex er kvalitetssikre, brugervenlige og ikke mindst prisvenlige. Alle disse faktorer er vigtige, når det kommer til prævention, og Durex leverer hver gang. Denne kombination er hemmeligheden bag Durex’ store og vedvarende succes.

Skal du finde dit næste præventionsmiddel eller glidecreme, er Durex et godt bud. Her hos Altertystys.dk har vi et udvalgt sortiment fra det populære mærke. På den måde kan du hurtigt smide den perfekte pakke kondomer i indkøbskurven, sammen med det lækre sexlegetøj du lige har udvalgt.

Kvalitetssikret kondomer fra Durex

Hvis der er noget, du kan være sikker på, så er det, at Durex’ produkter er kvalitetssikre. Deres produkter udsættes for en grundig kvalitetskontrol, så du altid får et produkt, der er sikkert at bruge. Dette gælder selvfølgelig særlig deres kondomer.

Kondomerne bliver testet på alle mulige måder, der skal sikre, at de kan holde til enhver tænkelig situation. For eksempel bliver de fyldt op med vand for at tjekke, at de er tætte. De bliver også fyldt med luft, så de kan se, hvor meget de kan fyldes ud inden de sprænger.

Internationale standarder bestemmer, at et kondom skal kunne holde til 18 liter luft. Et kondom fra Durex kan holde op til 40 liter luft. Der er altså ingen grund til bekymring, når du vælger et Durex kondom. Deres produkter er testet og bestået ud over det sædvanlige. Derfor er der også mange, der sværger til deres produkter og særligt kondomer.


Hvordan finder jeg det bedste Durex kondom?

For at du får det bedste ud af dit Durex produkt, er det vigtigt, at du vælger det rigtige. Ved kondomer kan størrelsen selvfølgelig betyde en hel del. Men der er også mange andre egenskaber, der kan spille ind.

Et kondom er nemlig meget mere en bare et præventivt middel. Det kan også tilføje ekstra nydelse og sjov til samlejet. Skal kondomet være ekstra tyndt? Eller skal det i stedet have en bedøvende funktion? Det kan også være, at legen skal gøres mere spændende med en bestemt smag. Eller skal nydelsen øges med riller?

Som du nok kan høre, er der nok muligheder at vælge i mellem. Med det rigtige kondom behøver det ikke at være en upraktisk eller akavet tilføjelse i sengen. Det kan blive endnu et legen element, der gør det hele mere spændende og pirrende.

Den rigtige kondomstørrelse

Når det kommer til størrelsen på kondomet, er det vigtigt at være realistisk. Det nytter altså ikke noget, at du så at sige, lyver dig større. Kondomet vil nemlig ikke sidde tæt, hvis det er for stort. Herefter vil den præventive virkning falde drastisk.

Samtidig kan et kondom også sidde for stramt. Det kan være ubehageligt, og kan også betyde at kondomet ruller af under sex. Det er heller ikke en ønskværdig situation. Hvis et kondom ikke sidder rigtigt, og ikke fungerer under sex, er der også større risiko for, at du og din partner helt dropper det.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse du er, kan du med fordel købe en pakke kondomer med forskellige størrelser. På den måde kan du teste dem og finde frem til den, der sidder helt perfekt. Du kan også læse vores kondomguide. Her finder du svar på alle dine spørgsmål om kondomstørrelse og kondomer generelt. 

Durex glidecreme

Udover deres mange og populære præventive produkter er Durex også leveringsdygtige i glidecreme såvel som andre intime produkter. Disse kan gøre enhver intim stund endnu mere fræk og stimulerende. Alle deres produkter passer selvfølgelig sammen.

Det betyder, at du kan bruge et Durex kondom sammen med en glidecreme fra samme mærke. Ved at kombinere et frækt kondom med den rette glidecreme, får du en endnu mere intens og stimulerende oplevelse.

En lækker glidecreme kan betyde hele forskellen, når det kommer til et godt og fungerende sexliv. Det er også ideelt at bruge sammen med sexlegetøj. Husk at være opmærksom på, at du skal bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dit silikone sexlegetøj.

Durex glidecreme og kondomer

Det er altid vigtigt, at du bruger den rigtige glidecreme sammen med dine kondomer. Lige som det er vigtigt at have for øje, når du bruger sexlegetøj og glidecreme sammen. Med kondomer kan du faktisk bruge både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme.

Det vigtigste er, at du IKKE bruger en olie-baseret glidecreme sammen med dine kondomer. Olien opløser nemlig latexen. Det kan ende med at ødelægge kondomet og altså ødelægge dets præventive egenskaber. Med den forkerte glidecreme kan du altså helt modvirke kondomets effekt.

Du kunne måske godt finde på at bruge en massageolie eller andet oliebaseret, når nu I er i gang mellem lagnerne. Men her er det altså vigtigt ikke at blande den olierede smørelse med kondomet. Mange bruger en olie som en slags hjemmelavet glidecreme. Men det kan altså ikke anbefales, når det kommer til at bruge kondomer.


Sikker sex med det rette kondom

Et kondom er vigtigt, når du har sex med en ny partner. Det beskytter nemlig ikke kun mod graviditet men også sexsygdomme. Durex gør derfor også en stor indsat i forhold til at bidrage til mere viden om sikker sex.

De har blandt andet doneret penge til en AIDS-konference og uddelt 150.000 gratis kondomer til atleter under OL i London. Med kondom kan du dyrke sikker sex med din partner og undgå mange bekymringer og sygdomme.

Sikker sex med kondom beskytter selvfølgelig ikke kun mod sexsygdomme. Et kondom er 97% sikker, når det kommer til graviditet, og er derfor vigtig, hvis du ikke ønsker at være gravid, eller vil undgå at gøre din sexpartner gravid.

Større nydelse med en glidecreme

Alt bliver bare sjovere med glidecreme. Derfor har Durex selvfølgelig også begyndt en produktion af glidecreme. Mange kondomer kommer selvfølgelig med en lille pakke glidecreme. Men oftest er denne mængde slet ikke nok. Hverken til dig selv eller din partner.

Det er derfor altid godt at supplere op med en god glidecreme. Men bruger du en glidecreme sammen med kondom, er det som sagt virkelig vigtigt at læse på produktbeskrivelsen. Det er nemlig langt fra alle glidecreme, der kan bruges med alle kondomer.

Men glidecreme er en fantastisk tilføjelse til jeres sexliv, der vil få det hele til at glide lidt lettere. Det er også perfekt sammen med jeres yndlingssexlegetøj. Her vil glidecreme gøre det lettere at indføre og generelt mere behageligt at bruge.

Orgasmegel fra Durex

Durex går ikke bare op i sikker og glidningsfri sex. De går også op i, at du får den bedste nydelse. Derfor har de udviklet en virkelig effektiv orgasmegel. Orgasmegelen virker ved at gøre kvindens klitoris mere følsom. På den måde vil hun lettere opnå orgasme, og de vil føles mere intense.

Gelen kommer i en smart pumpe, så du nemt og praktisk kan sprøjte den ønskede mængde på det følsomme område. Herefter kan du massere gelen ind, og du vil hurtigt kunne mærke de stimulerende effekter.

Durex har selvfølgelig testet produktet. Og det viste at 80% af de kvinder der brugte produktet, fik orgasme. Da det er Durex, der står bag den stimulerende orgasme gel, er den selvfølgelig sikker at bruge sammen med latex kondomer.

Stort udvalg af Durex kondomer hos Altertystys.dk

Hos Altertystys.dk tror vi på, at sikker sex og god sex går hånd i hånd. Derfor har vi et stort udvalg af kondomer fra både Durex og andre mærker. På den måde har du altid flere valgmuligheder, når det kommer til at beskytte dig selv og din sexpartner.

Vi har de små, de store, de farverige, de smagsfulde såvel som de rillede og de selvlysende. Kort sagt har vi alle de kondomer, du kan få brug for. Med et Durex kondom i lommen er du dog sikret en helt særlig kvalitet. Deres kvalitetstests går ud over det sædvanlige, og deres kondomer er derfor virkelig stærke og holdbare.

Trods kondomets fantastiske egenskaber er det faktisk kun 17% af danskerne, når bruger kondom under sex. Det er ærgerligt, når man tænker på de mange muligheder, der er inden for kondomer, og hvor meget sjov du og din partner kan have med de mange forskellige udgaver.