APP-STYRET VIBRATOR

En app-styret vibrator er til dig, der vil have det nyeste og mest smarte teknologi, når det kommer til din nydelse. Med en vibrator du kan styre og indstille fra din smartphone, får du et væld af muligheder. Den tilhørende app til vibratoren giver dig mange flere indstillinger, end du kan få med en manuelt styret vibrator. Læs mere

Viser alle 24 resultater


En smart app-styret vibrator

Hvis en fjernbetjent vibrator ikke er smart nok til dig, så er det en app-styret vibrator du skal have. Med en vibrator med tilhørende app får du mange flere muligheder for at få den stimulering du ønsker. Du har komplet kontrol over din nydelse, og kan tilpasse vibratoren, så den giver dig den bedste oplevelse.

De fleste apps til vibratorer kan bruges sammen med Android såvel som iOS styresystem – og så er de selvfølgelig gratis. Du kan læse mere om den enkelte vibrator og den tilhørende app, når du går ind på produktet. De fleste apps giver dig mulighed for styring af vibrationer men også andre sjove funktioner.

Oplev fuld kontrol

Alle er forskellige – og hvad der passer den ene, passer muligvis ikke den næste. Derfor er mange indstillinger også lig med større kontrol og bedre mulighed for at ramme helt rigtigt. En app-styret vibrator giver dig ofte mange flere indstillinger, end du ellers kan få.

På appen kan du justere vibrationernes styrke, hastighed og mønster, så de passer til lige præcis dig. Appen giver dig ofte flere indstillinger, end du normalt kan få og styre på selve vibratoren eller en fjernbetjening. Med mange flere indstillinger har du fuld kontrol over din nydelse.

Gør din nydelse nem og bekvem

Hvorfor bøvle med at finde den rigtige knap på enten vibrator eller fjernbetjening, når du kan have alle indstillinger lige ved hånden på din smartphone. En app-styret vibrator gør din nydelse nem og bekvem, idet du altid er et enkelt klik væk fra klimaks.

Den smarte vibrator er perfekt til dig, der vil have den nyeste teknologi inden for sexlegetøj. Med appen kan du indstille din vibrator helt perfekt, men du kan også få sjove funktioner. Nogle apps kan for eksempel gøre sådan, at vibrationerne følger det musik, du har sat på.


Den nyeste teknologi til din nydelse

Er kun det nyeste og det bedste godt nok til dig og din nydelse? Så er en app-styret vibrator et godt valg. App-styret vibratorer er en ny udvikling inden for sexlegetøj, der gør brug af den teknologi, vi også bruger i hverdagen til at optimere din stimulering.

Du har sikkert en app til stort set alt på din smartphone, så hvorfor ikke en til din vibrator. De forskellige mærker har hver sin app, og du kan altid hente den gratis, når du har købt vibratoren. Husk at tjekke at appen er kompatibel, med den smartphone model du har.

Få flere muligheder

Ønsker du de bedste betingelser for komplet nydelse? Med en app-styret vibrator får du ofte flere indstillinger og muligheder for at styre vibratoren. Derfor kan du også få, præcis den stimulering du har brug for, når du har brug for den.

Mange synes også, at det er nemmere at overskue de forskellige indstillinger på en app i modsætning til et interface på en fjernbetjening eller på selve vibratoren. Appen vil derfor også ofte tilbyde en større brugervenlighed – hvis du normalt er bekendt med smartphones og apps.

Leg sammen på afstand

Med en app-styret vibrator får du også flere muligheder for at udforske nye forførende lege med din partner. Appen kan bruges på afstand, så din partner kan have komplet styring over din nydelse, uden du kan gøre det mindste.

Alt efter vibratorens udformning er det også oplagt at bruge den uden for hjemmets fire vægge. Det kan være ekstra pirrende at bruge en vibrator, når I er ude. Det vil helt sikkert gøre jer helt vilde i varmen, og I vil ikke kunne vente med at komme hjem igen.


En vibrator til enhver smag

En app-styret vibrator kan se ud på mange måder. Mange nye vibratorer kommer med mulighed for styring via app. Det giver et væld af muligheder, og nogle har endda uendelige vibrationsindstillinger. Du kan simpelthen skræddersy din stimulering, så den er præcis det, du har brug for.

I vores udvalg finder du både klassiske parvibratorer med styring via app såvel som smarte klitoris stimulatorer, der ikke kun vibrerer, men som også stimulerer med lufttryksbølger. Du kan derfor finde den vibrator, der passer bedst til dig og dine ønsker.

Den perfekte parvibrator

Leder du efter den perfekte parvibrator, kunne det meget vel være en app-styret en af slagsen. Denne type af vibrator byder på mange sjove og forførende lege, som du og din partner kan udforske sammen. En app-styret vibrator fra Satisfyer har blandt andet den funktion, at vibrationsmønstrene kan kobles op på den musik, der spilles.

Faktisk kan stimuleringen også kontrolleres af din partners stemme, hvis han eller hun snakker ind i mobilens mikrofon. Det giver dig altså en særlig mulighed for at komme til lyden af din partners stemme, der samtidig danner et helt unikt vibrationsmønster.

Et bredt udvalg af app-styret vibratorer

Hos Tys Tys stræber vi os på at give dig de bedste muligheder for at finde det helt rigtige stykke sexlegetøj. Derfor har vi også et sørget for et bredt udvalg af vibratorer her iblandt vibratorer, der er app-styret. Derudover har vi også flere modeller af fjernbetjent vibratorer, der ligeledes giver dig mulighed for fjernstyring af din vibrator.

Du kan altid finde den vibrator eller anden form for sexlegetøj, du søger hos os. Vi har nogle af de mest populære mærker inden for sexlegetøj til kvinder, mænd og par. Vi holder altid et skarpt øje med udviklingen, så vi kan tilbyde dig det nyeste og mest smarte sexlegetøj.