womanizer

Womanizer har revolutioneret markedet for onaniprodukter til kvinder med deres patenteret klitorisstimulatorer. Den unikke Pleasure Air Technology vil sende dig direkte mod orgasmehimlen, og er grunden til, at kvinder over hele verden sværger til Womanizer, når det kommer til fræk solo leg. Den innovative klitorisstimulator bruger pulserende trykbølger, og pirrer derfor klitoris uden direkte berøring. Dette giver en kraftig stimulering uden, at du bliver overstimuleret. Du kan altså fortsætte den nydelsesfulde oplevelse, så længe du ønsker – eller så længe du kan holde. Læs mere

Viser alle 13 resultater


Womanizer – en oplevelse du sent vil glemme

Womanizer vil uden tvivl give dig en onanioplevelse, du sent vil glemme. Den særlige form for stimulering vil være en helt fantastisk oplevelse, hvis du aldrig har prøvet en klitorisstimulator med trykbølger før. Du vil selvfølgelig også opleve en gensynsglæde, hver gang du hiver den smarte stimulator op af natbordsskuffen.

Med en klitorisstimulator som denne får du ikke bare en effektiv stimulering af klitoris. Der er selvfølgelig også tænkt på, at design og funktion skal komplimentere hinanden og fungere sammen. Derfor er Womanizer også både flot at se på og rar at holde.

Udformningen på stimulatoren gør, at den ligger godt i hånden, og samtidig giver dig den perfekte vinkel til at ramme det følsomme punkt helt rigtigt. Der er altså ingen fare for ømme hænder eller trætte fingre.

Historien bag Womanizer

Womanizers grundlæggere kommer fra Tyskland, og består af et ægtepar, der ligeledes er hjernerne bag den innovative Pleasure Air Technology. De lancerede den smarte klitorisstimulator i 2015, og tog kort sagt verden med storm.

Den lille frække sag revolutionerede simpelthen markedet for klitorisstimulatorer. Med den nye teknologi var det nemlig muligt at stimulere klitoris uden direkte berøring. En Womanizer pirrer i stedet området med luft, der kommer i pulserende bevægelser.

Luften bliver enten pustet ud eller suget ind. Dette sker virkelig hurtigt, og giver derfor en pulserende følelse. Denne form for stimulering var helt unik da de ramte markedet. Teknologien er sidenhen blevet imiteret af flere forskellige producenter.

Hvad er en Womanizer klitorisstimulator?

Helt kort fortalt er Womanizer en klitorisstimulator, der bruger trykbølger til at stimulerer klitoris. Det vil sig, at stimulatoren ikke rører direkte på huden, men pirrer området ved at puste og suge luft.

Sugehovedet der sidder i toppen af produktet, omslutter hele klitoris, hvorefter trykbølger stimulerer hele området omkring. Den sugende og pustende funktion vil give en følelse af pulserende bølger. Denne form for stimulering af mere dybdegående end mange andre klitorisstimulatorer.

Alle nerver og erogene zoner på og om klitoris bliver aktiveret og stimuleret. Derfor kan en lufttryk stimulator som denne også give orgasme til kvinder, der normalt kan have svært ved at opnå en orgasme. De pulserende trykbølger spreder sig nemlig ud i hele klitoris og vagina, hvilket giver en mere komplet oplevelse. 

Nytænkende design

En klitorisstimulator fra Womanizer viser en komplet nytænkning af, hvordan en stimulator kan designes – både i forhold til hvordan den kan se ud, og hvordan den kan fungere. Det særlige sugehoved er unikt og er i dag kendetegnet for en klitorisstimulator med trykbølger.

Udover den særlige funktion har en Womanizer også et lækkert og ikke mindst ergonomisk design. Det betyder, at den både er flot at se på og lækker at holde ved. Du får derfor en mere komplet oplevelse, der gør den smarte stimulator utrolig funktionel.

Designet gør også, at den er nem at bruge, når det kommer til de forskellige funktioner. De fleste Womanizer modeller har forskellige indstillinger i forhold til hastighed og intensitet. Disse er altid nemme at skrue op eller ned for.

Højteknologisk stimulator

Den er altså ikke bare køn at se på sådan en Womanizer. Bag det skønne ydre gemmer der sig den nyeste og mest innovative teknologi. Den højteknologisk stimulator lader dig få de mest intense orgasmer helt uden direkte berøring af klitoris.

Mærket har siden deres lancering 2015 udviklet og opgraderet deres produkt, og har derfor også lanceret flere modeller. De gør selvfølgelig alle brug af trykbølger til stimulering, men er forskellige i design samt funktioner.

Nogle af tilbagemeldingerne på den første Womanizer synes simpelthen, den var for kraftig. Dette har den tyske producent selvfølgelig lyttet til, og har modificeret stimuleringen. Derudover er designet blevet gjort mere ergonomisk og brugervenligt over tiden.


Hvorfor skal jeg bruge en Womanizer?

Det korte svar er, fordi du aldrig har prøvet noget lignende. En Womanizer kan give dig mere dybe og intense orgasmer, end du har prøvet før. Også hvis du har erfaring med mere normale klitorisvibratorer. Disse giver nemlig ikke samme form for stimulering.

Men de fantastiske orgasmer er ikke den eneste grund til, at du skal afprøve dette produkt. En klitorisstimulator med trykbølger giver dig stimulering uden direkte berøring. Det vil sige, at din klitoris ikke bliver overstimuleret.

Nogle kvinder oplever, at der skal mere og mere til, før de kan få orgasme ved klitorisstimulering. Hvis dette er tilfældet, kan det være nødvendigt med en pause fra sexlegetøjet. Med en Womanizer bevarer du din følsomhed.

Har du svært ved at få orgasme?

Mange kvinder oplever, at de har svært ved at få orgasme. Den mest brugte form for stimulering til at opnå orgasme hos kvinder er klitoris stimulering. Det er dog stadig svært for mange kvinder at komme på denne måde.

Her kan Womanizer være din redning. Flere kvinder melder tilbage, at den innovative klitorisstimulator har gjort det, som intet andet kunne – nemlig fået dem til at komme. Den særlige form for stimulering er ofte lige det, der skal til for at få det til at ske.

Derudover er der flere heldige kvinder, der har oplevet flere orgasmer i streg. Der er altså god grund til at undersøge, hvad dette produkt kan gøre for dig. Uanset om du har problemer med at nå klimaks eller ej.

Hvilken Womanizer skal jeg vælge?

Uanset hvilken Womanizer du vælger, får du selvfølgelig en klitorisstimulator, der bruger den smarte Pleasure Air Technology. Dette er kendetegnet for produktet fra det populære mærke, og er derfor grundstenen i alle deres produkter.

Hvilken du skal vælge, kan komme an på designet, og hvor mange funktioner du ønsker. Mange af deres produkter har den samme grundform og selvfølgelig samme form for stimulering. Der er dog små variationer.

Nogle har flere eller færre vibrationsindstillinger. Nogle har auto-pilot funktion, og andre har også en smart-silence funktion. Du kan med fordel undersøge, hvilke funktioner og indstillinger der er vigtige for dig og din nydelse. Du vil helt klart ikke fortryde dit valg, uanset hvad det bliver.

Sådan bruger du en Womanizer

Det hele kan måske lyde meget højteknologisk og avanceret. Men det er det virkelig ikke. En Womanizer er derimod helt simpel at bruge. Når du første gang skal bruge den, kan du afprøve en af de sugehoveder, der kommer med.

Du kan få forskellige størrelser, der kan give dig den perfekte stimulering til lige præcis din krop og dine behov. Herefter placerer du blot hovedet over klitoris, og trykker tænd. Herefter vil de pulserende trykbølger begynde.

Stimulatoren er selvfølgelig brugervenligt, så den har få knapper, der er nemme at finde rundt i. Herfra kan du justere hastighed og intensitet. Er der flere forskellige stimuleringsmønstre, er det også herfra, at du vælger mellem dem.

Lær din krop at kende

En Womanizer er et fantastisk sexlegetøj, der har givet kvinder over hele verden flere intense orgasmer. Men vi er alle forskellige, og det er derfor vigtigt, at du lærer dig selv og din krop at kende. Det kan nemlig kræve lidt øvelse, før du rammer helt plet.

Nogle kvinder opnår orgasme, første gang de bruger produktet, mens det for andre kræver lidt mere øvelse. Uanset hvad du oplever så husk, at det er helt normalt. Det kan hjælpe utrolig meget, hvis du giver dig selv tid til at lære din krop ordentligt at kende.

Her kan du med fordel bruge fingrene. Mærk efter hvad der virker, og hvad der ikke virker for dig. Hvordan stimuleres din klitoris bedst? Det er kun noget, man finder frem til gennem hård træning. Men mon ikke de fleste kan overtales til denne træningsform.


Husk glidecremen

Når først du har gjort forarbejdet, og er klar til at bruge Womanizer, er det helt simpelt. Du kan placere stimulatorens sugehoved over klitoris og tænde for den. Men for at gøre det hele lettere og øge nydelsen kan du også bruge glidecreme.

Ved at smøre glidecreme på klitoris, inden du bruger stimulatoren, kan det være nemmere at placere og bevæge den. Det kan tage lidt øvelse at finde den helt rette vinkel, der giver dig den bedste stimulering. Med en god glidecreme vil denne øvelse være meget lettere.

Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Meget sexlegetøj er nemlig lavet af silikone. Ved at bruge den rigtige glidecreme undgår du, at ødelægge materialet. På den måde forlænger du dit sexlegetøjs levetid.

Prøv de forskellige sugehoveder

Womanizer giver dig mulighed for at skabe den perfekte oplevelse til netop dine behov. Det gør den ved, at du kan skifte sugehovedet. Sugehovedet er det, der omgiver klitoris, og hvorfra de pulserende trykbølger kommer.

Det er altså vigtigt, at dette hoved passer, som det skal, og sidder optimalt rundt om klitoris. Ellers vil du ikke få den bedste oplevelse med stimulatoren. Derfor kan du også skifte det ud. Der er forskellige størrelser, der kan give dig forskellige oplevelser.

Et nyt sugehoved kan være rart at skifte rent hygiejnisk, men påvirker selvfølgelig også stimuleringen. Et mindre sugehoved kan for eksempel gøre stimuleringen mere intens. En medium størrelse vil derimod være en god løsning, hvis du synes at mindre intens stimulering, også kan gøre det.

Tag Womanizer med i badet

Et varmt bad kan være lige det, man trænger til efter en lang og stressende dag. Her kan Womanizer gøre turen i badekarret endnu mere afslappende. De fleste Womanizer produkter er helt vandtætte, hvilket betyder, at du kan tage den stimulernde oplevelse med i bad.

Mange kvinder har lettest ved at opnå en orgasme, når de er helt afslappet, og har god tid. Derfor er det også ideelt at tage dette produkt med i det varme vand med de duftende bobler. Hvis du tænder for nogle stearinlys, og sætter noget lækkert musik på, har du skruet helt op for selvforkælelsen.

Du kan selvfølgelig også bruge stimulatoren under bruseren. Det kan være en skøn start på dagen, hvis du har forkælet dig selv med flere lækre orgasmer i badet om morgen.

Optimer din nydelse med en orgasmegel

Skal nydelsen være endnu større, eller mangler du lige lidt mere stimulering, før du rammer mål? Så kan en orgasmegel være svaret. En orgasmegel gør, at blodtilførslen til klitoris øges. På den måde bliver den mere sensitiv.

Du kan også få orgasmegel, der har en enten kølende eller varmende effekt. Dette vil give en mere intens stimulering, der sammen med en Womanizer vil få de fleste kvinder helt op og ringe på ingen tid. Du kan med fordel eksperimentere med forskellige gels.

Orgasmegel sammen med den intense klitorisstimulator kan være den perfekte kombination til at give dig bedre orgasmer. Det kan også være den endelige løsning for dig, der har svært ved at få orgasmer overhovedet.

Brug Womanizer alene eller sammen med en partner

Der findes endnu ikke nogen Womanizer, der er skabt til par, men det udelukker selvfølgelig ikke at bruge den sammen med din partner. Stimulatoren er perfekt at bruge under forspil, hvor det er dig, der er i fokus, men kan også bruges under samleje for ekstra stimulering.

Du kan lade din partner tage kontrollen. Her kan den for eksempel bruges under oralsex, hvor din partners tunge kan få en velfortjent pause en gang i mellem. I kan også eksperimentere med forskellige stillinger samtidig med at I bruger stimulatoren.

Den er for eksempel perfekt at bruge i doggy style. Her kan du holde klitorisstimulatoren på plads, mens du bliver taget bag fra. Derudover er der mange andre stillinger, der er perfekte sammen med en Womanizer. Det er bare med at prøve sig frem.