ANAL KÆDER

Anal kæder er et godt valg for begynderen. En anal kæde består af en lang række kugler, der ofte bliver større, jo længere ind kæden føres. Du har derfor komplet kontrol over, hvor fyldig en oplevelse du ønsker. Vi har et stort udvalg af anal kæder i varierende størrelser og længder.

Viser alle 3 resultater


Anal kæde eller anal kugler – hvad er hvad?

I bund og grund så er der i store træk tale om det samme stykke sexlegetøj. Anal kugler er én eller flere kugler, der sidder på en snor. Anal kugler minder derfor rigtig meget om en anal kæde. Det er nemlig en kæde eller en snor, der kan være i forskelligt materiale, hvor der sidder en række analkugler på.

Så i bund og grund er det meget det samme. De kaldes også for anal perler, som i vores shop er en slags anal plug med flere tætsiddende kugler, i stedet for en enkelt plug. Kæden er næsten ikke til at komme udenom, hvis man er til analsex. Og anal sex er jo så fantastisk. Grunden er den, at anus er fyldt med en masse nerveender.

Kuglerne findes i både store og helt små, og antallet af kugler på kæden eller snoren kan også variere meget. Snoren eller kæden kan enten være meget bøjelig eller mere stiv i det. Ofte er de lavet i blød gummi eller et plastikmateriale med en medicinsk belægning. Du finder dem dog også i stål eller andre materialer – kun fantasien sætter grænser, som ved så meget andet sexlegetøj.

Hvorfor vælge en anal kæde?

Spørgsmålet er hvorfor ikke have en anal kæde, hvis man kan lide at blive tilfredsstillet og stimuleret analt? Du kan nemlig både lege med anal kæder alene med onani eller sammen med en partner. Anal kæden egner sig rigtig godt til begge dele.

Som nybegynder oplever vi, at mange vælger en bøjelige kæde, hvor der er en række mindre kugler på. Fordelen ved at der er mange kugler på en anal kæde er, at du selv bestemmer, hvor mange du ønsker at indføre i anus ad gangen.

I begyndelsen er det måske nok at indføre en enkelt kugle eller to. Når du bliver mere erfaren, kan du vælge flere og større kugler og dermed bliver sex legen aldrig kedelig. Den kan bruges til onani, sammen med en partner eller andet legetøj. Den stimulerer nerveenderne i anus. Og så kan alle bruge den.


Leg med anal kæder

Leger du med anal kæder alene, så brug den fx sammen med en vibrator. Start med at bruge en god vandbaseret glidecreme til både din vibrator og til din anal kæde. Indfør og leg med kuglerne og brug så mange kugler, som du føler for.

Når kuglerne ligger dejligt oppe i dig, så brug din vibrator samtidig for at give dig en ekstra skøn orgasme. Lige før du får orgasme kan du få ekstra tilfredsstillelse ved at trække din anal kæde ud lige så stille. Du vil opleve din orgasme på en helt ny og fantastisk måde.

Hvis du i stedet leger med en anal kæde sammen med en partner, så er der endnu flere muligheder for at opnå den ultimative anale oplevelse. Lad din kæde være en fast del af forspillet.

Leg med din anal kæde med din partner

Brug en kæde på jer begge, hvis I begge har lyst til anal stimulering. Under selve samlejet lad da kæden sidde i anus og oplev hvor fantastisk det er, når kuglerne bevæger sig rundt derinde. Du vil helt sikkert ikke fortryde dit køb. Om du er mand eller kvinde, så er en kæde helt sikkert noget for dig.

Der findes ikke decideret bestemte kæder for kvinder og for mænd. Generelt har vi dog erfaret, at mænd ofte får en større tilfredsstillelse af lidt større anal kugler end kvinder. Ønsker I at investere i flere anal kæder; én til jer begge, så er den type af anal kæde, hvor kuglerne er små i begyndelsen og så bliver større, helt optimal til både dig og en eventuel mandlig partner.

Et andet sjovere alternativ er naturligvis at erhverve sig to forskellige stykker legetøj. Så er der anal kæder til hver. Har de forskellige størrelser og former, så er der noget til ethvert humør. Endnu en sjov leg er, at I kan have en anal kæde i på samme tid, hvilket helt sikkert vil gøre jeres sexleg dét vildere.


Hygiejnen er den bedste forberedelse

Når du bevæger dig ud i en sexleg, hvor du bruger anal legetøj som fx anal kæde, så er det afgørende, at hygiejnen er helt i top. Her hos os finder du også produkter til anal rengøring såsom douche anal renser. Når du benytter anal rengøring, undgår du ubehagelige overraskelser, og du behøver ikke koncentrere dig om hvorvidt du er ren dernede.

Det er let og det vil gøre en stor forskel for dig og din anal leg. Udover forberedelserne med anal rens, så er glidecreme helt essentielt. Anus producerer ikke selv noget naturligt glidemiddel, hvorfor du behøver en vandbaseret glidecreme med din anal kæde til anal brug.

Det er vigtigt, at det er en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret vil ødelægge overfladen på dine anal kæder. Ved at bruge glidecreme så undgår du sår og rifter i og ved anus og hele oplevelsen bliver en helt anden. Derudover har vi også andre slags cremer og spray, som er værd at købe med til sin kæde. F.eks. kan du med fordel købe en BactiClean Spray til rengøring af legetøjet og Eros relax afslapnings spray til anal sex.

Hvorfor dyrke anal sex?    

For både kvinder og mænd kan anal sex noget helt specielt. Anus er enormt følsom og tanken om, at det er lidt forbudt kan virke pirrende. Har du ikke tidligere prøvet anal stimulering, så kast dig ud i det. Start stille ud og mærk hvordan du kan opnå en orgasme, der er mere intens end normalt.

Brug gerne et stykke anal legetøj for at blive fortrolig med din krop og din anus. Start ud med en lille anal dildo eller en lille anal kæde og mærk, hvordan din krop tager imod det.

Som altid er vi klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål. Vi har over 50 års erfaringer, da vi udover webshoppen også har en fysisk butik i hjertet af Århus. Bare kig forbi.