KLITORIS VIBRATOR

Klitoris vibratoren er ikke til at komme udenom, når vi taler om sexlegetøj til kvinder. Med en vibrator til klitoris kan du få den optimale stimulering af kvindens mest følsomme erogene zone. Du finder klitoris vibratorer i mange forskellige former og størrelser samt med varierende funktioner. Læs mere

Viser 1–40 af 80 resultater

Billigst på PriceRunner
-28%
Billigst på PriceRunner
-28%
Billigst på PriceRunner
-28%
JANUARUDSALG
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-13%
JANUARUDSALG
DKK 399,00
Billigst på PriceRunner
-9%
JANUARUDSALG
DKK 999,00
Billigst på PriceRunner
-10%
Billigst på PriceRunner
-13%
JANUARUDSALG
DKK 399,00
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 90,00
Billigst på PriceRunner
-19%
JANUARUDSALG
DKK 445,00
Billigst på PriceRunner
-20%
JANUARUDSALG
DKK 1.599,00
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 90,00
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 90,00
Billigst på PriceRunner
-33%
JANUARUDSALG
DKK 200,00
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 90,00
Billigst på PriceRunner
-7%
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 111,75
Billigst på PriceRunner
-20%
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 164,25


Klitoris vibrator - Få de bedste orgasmer

Mange kvinder oplever at have svært ved at få en vaginal orgasme. Det er svært at ramme G-punktet og ikke alle kvinder er lige følsomme i selve skeden. Derfor kan det være en oplagt mulighed at bruge en vibrator og i stedet få de mest fantastiske orgasmer.

Men udover, at du blot erstatter de berygtede vaginale orgasmer med en anden type af orgasme, så kan du faktisk få en større mulighed for at få netop den type orgasme, hvis du stimulerer klitoris først.

Hvad er en klitoris vibrator?

Er du ikke så velbevandret i sexlegetøj, så kan vi fortælle dig, at en klitoris vibrator er en vibrator, der er særlig god at bruge til at stimulere klitoris. Ofte er de formet, så de har et lækkert og stort hoved, i et lækkert materiale, der vibrerer.

Der er altså lagt stor vægt på, at det er rart at stimulere klitoris med. Mange vibratorer til klitoris ligner derfor ikke andre stykker sexlegetøj som f.eks. dildoer. Materialet er lækkert, glat og blødt, da det skal køre på huden.

Brug den ved at ramme enten direkte eller indirekte på klitoris og mærk hvordan de små og store vibrationer, får dig til at komme. Det er ikke nødvendigt at bevæge din vibrator, men det er naturligvis helt op til dig.

Tjek under kølerhjelmen

Det meste sexlegetøj til klitoris har en kraftig motor, så de lækre vibrationer kan stimulere klitoris. De findes i et hav af forskellige udgaver og størrelser. De kommer i de helt små størrelser, som vores bullet vibratorer, til de lidt større modeller som vores magic wand.

Hvilken størrelse du vælger, afhænger lidt af hvad du skal bruge den til. Og jo, du skal selvfølgelig bruge den til sjove sexlege, men hvilken du skal vælge bestemmes lidt af, om det skal være en hurtig orgasme ved sololeg inden du skal ud ad døren eller om du vil have en større model, der har en kraftigere motor.

Hvorfor skal du have en klitoris vibrator?

Vi vil komme med den påstand, at alle kvinder bør have en vibrator til klitoris. Grunden er den, at den bare er helt uundværlig. Den er garant for at give de mest fantastiske orgasmer, og så er den let at bruge. Har du ikke den store erfaring med at bruge sexlegetøj, så er en klitoris vibrator et rigtig godt sted at starte.

Vi oplever også, at det er her mange unge kvinder og piger starter, når de skal finde deres første stykke sexlegetøj. Udover at der næsten er orgasmegaranti, så virker den også ret uskyldig, hvilket tiltaler mange.

Prøv den sammen med din partner

Men en vibrator til klitoris er ikke kun til frække sololege. Er vibrator er nemlig også oplagt at bruge sammen med en partner. En vibrator har også den fordi, i forhold til en dildo, at den ikke virker så intimiderende for din partner.

Brug den under forspillet, og lad eventuelt ham eller hende bruge den på dig. En helt central del indenfor mange sexlege og fetisher er det med kontrol. Og overlader du vibratoren til din partner, så overlader du langt hen ad vejen også kontrollen til vedkommende. Det kan både være rigtigt frækt og meget grænseoverskridende. Men prøv det, I vil helt sikkert ikke fortryde det.   


Klitorisvibrator - Hvilke findes der?

Der findes mange forskellige former for vibratorer. Og der findes helt sikkert også en til dig. Som allerede beskrevet så findes de både i helt små modeller og i større og mere kraftfulde.

Om den skal passe i tasken eller om den blot skal ligge derhjemme er afgørende for netop dit valg. Man kan med fordel opdele dem i følgende kategorier: Bullet, magic wand og rabbit. Disse vibratorer er særlig henvendt til klitoris.

Bullet

En bullet vibrator nok et af de mindste stykker sexegetøj. Den er ikke meget større end en læbestift og er derfor helt oplagt at tage med i tasken, hvis du skal have den med på date eller med over til kæresten. På trods af den lille størrelse, så kan du sagtens give dig en god orgasme. Og de fleste bliver faktisk overraskede over, hvor kraftige vibrationerne er.

Rabbit

Vores magic wand er et helt kapitel for sig, og den har fået et sådant nedenfor. Du kan også læse mere i vores blogindlæg, der handler om netop den.  Vores rabbit vibratorer kan flere ting. Den kan nemlig stimulere klitoris, men derudover så stimulerer den også vagina.

En rabbit vibrator er formet som en almindelig dildo vibrator. I selve dildostykket eller skaftet sidder der ofte en kæde, der roterer for at ramme og stimulere dit G-punkt. Og ellers så er den udformet, så der sidder et par stimuleringspunkter (formet som kaninører – deraf navnet), der stimulerer og rammer klitoris. Det er et yderst populært stykke sexlegetøj, da det giver den dejlige dobbelt stimulering.

Den bedste klitoris vibrator

En magic wand er i sandhed magisk. Vores absolutte bedst sælgende produkt kommer i to forskellige farver, nemlig en hot pink og en fræk lilla. Begge har de 20 forskellige hastigheder og mønstre, og der er derfor også én der passer dig.

Du regulerer let hastigheden, så du finder den, der kan give dig de mest fantastiske orgasmer. Desuden er den genopladelig, så du slipper for bøvlet med at finde batterier.

Tag din magic wand med i bad

Udover de mange forskellige hastigheder, den kraftige motor og den lækre overflade af medicinsk silikone, så er den også 100% vandtæt. Det betyder, at du kan tage den med i bad og dermed gøre badeturen en del mere fornøjelig.

Efter en lang dag kan det være dejligt at afstresse i et karbad uden at blive forstyrret. Brug muligheden for at tage din wand med i bad. Er du i bad med en partner, så er det også oplagt at bruge din wand her.

Det kan være både svært og besværligt at finde en god stilling til at dyrke sex i, når man befinder sig i badet. Det kan derfor være en god idé at inddrage sexlegetøj, for at gøre oplevelsen det bedre. Og den bliver helt sikkert bedre, når du bruger din wand.


Derfor kan du ikke undvære en vibrator til klitoris

Der er flere grunde til, at du ikke kan undvære en klitoris vibrator. For det første, så giver den de vildeste orgasmer. Og du kan tage den med i bad. Den er let at bruge under menstruation. Du kan bruge den alene eller sammen med en partner.

Den leger godt sammen med andet sexlegetøj, og så kan du bruge til andet end underlivet. Den er nemlig også rigtig god til ømme muskler.

En vibrator er rigtig god at bruge sammen med andet sexlegetøj. Er du vant til at bruge forskellige stykker legetøj, så ved du nok også, at det er skønt at blive stimuleret på flere punkter og flere steder på en gang – for hvorfor begrænse sig.

Dobbelt op på nydelse

Leger du i forvejen med en god dildo, så er det oplagt at stimulere klitoris med en god vibrator på samme tid. Det giver helt klart noget ekstra til selve sexoplevelsen.

En god vibrator kan også sikre dig, at du kommer i det rette humør. Bare prøv vores Magic wand, der er vores absolut bedste klitoris vibrator, og du vil give os helt ret.

Vil du og din partner i gang med at dyrke anal sex, så er det også et godt sted at starte. Når du først har fået en lækker klitoris orgasme, så slapper du mere af, og det bliver derfor lettere for jer, at gennemføre anal sex.

Husk at bruge glidecreme

Når du bruger din vibrator til klitoris, så er det vigtigt at du bruger en god vandbaseret glidecreme. Det giver helt klart den bedste oplevelse. Du undgår også rifter eller andre gener, i det tilfælde at du bruger den meget eller mange gange i streg.

Den glatte og lækre fornemmelse, som en glidecreme giver, gør at vibratoren bare glider og let masserer klitoris. Er din vibrator i et silikone materiale, så er det ekstra vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, da du ellers ødelægger overfladen.

Leger I eller du med andre stykker sexlegetøj, så er det altså også helt fantastisk at bruge glidecreme her. Bruger I ikke noget sexlegetøj, så giver det også en helt vild og lækker fornemmelse. Glidecreme er til alle der ønsker fantastisk sex.

Rengøring af din klitoris vibrator

Langt de fleste klitoris vibratorer er vandtætte og kan derfor rengøres under varmt vand med lidt sæbe. Men vi anbefaler alligevel, at du anvender en rengørings spray, som er specielt udviklet til formålet. 

At den er specielt udviklet til formålet betyder, at du kan være sikker på, at den ikke beskadiger din klitoris vibrator og at den derfor holder i endnu længere tid. Hvis du er i tvivl om, hvordan du rengør din klitoris vibrator eller hvilken rengørings spray du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Gå på opdagelse i vores udvalg

På altertystys.dk har vi et stort udvalg af forskellige klitoris vibratorer lige fra bullet over rabbit til wand vibratorer. Hvilken en, som passer bedst til dig, kan vi ikke sige noget om. Men vi vil opfordre dig til, at gå lidt på opdagelse og prøve forskellige klitoris vibratorer af.

På den måde er du sikker på, at du finder den eller de vibratorer, som passer bedst til dig. Og du får mulighed for at udforske din egen og måske din partners seksualitet og således kommer lidt tættere på hinanden.