Viser 1–12 af 16 resultater

Alle kvinder bør eje en klitoris vibrator. Om det er en lille diskret én til tasken eller en lidt kraftigere vibrator, så har vi hos www.AltErTysTys.dk en vibrator lige til dig.
Klitorisvibratorer findes i mange forskellige farver og materialer. Og de findes i lydløse, store og små udgaver.  En ting har de dog til fælles, og det er at de kan stimulere din følsomme klitoris.

Har du først prøvet en vibrator, der kan stimulere din klitoris, så vil vi næsten garantere dig, at du ønsker mere. Når du har fået en klitoris orgasme, er det ikke nødvendigvis slutningen på din sexoplevelse. Din vagina er meget mere følsom efter en klitoris orgasme og bliver du efterfølgende penetreret, så vil du straks kunne høre fuglene synge. Læs mere

Fjernbetjent vibrator

Fjernbetjent trusse vibrator

DKK 395,00
-20%

Fjernbetjent vibrator

Trådløs klitoris vibrator

DKK 495,00 DKK 395,00
-53%
DKK 95,00 DKK 45,00
-23%
DKK 450,00 DKK 345,00
-53%
DKK 95,00 DKK 45,00
-53%
-53%
DKK 95,00 DKK 45,00
-53%
DKK 95,00 DKK 45,00
-53%
DKK 95,00 DKK 45,00

Effektiv orgasme med en klitoris vibrator

Det er ikke for sjov, når vi garanterer en hurtig og effektiv orgasme med en klitoris vibrator. En vibrator er ofte det første stykke sexlegetøj en kvinde køber, da en klitoris orgasme er noget som som vi kvinder som regel elsker! 
Faktisk er vores klitoris den eneste del af kvindekroppen der udelukkende er til seksuel nydelse. Det er da ret vildt ikke?
Du kan få en klitoris orgasme ved berøring af klitoris enten med dine eller din partners fingere eller tunge – Ja eller en vibrator.

Nyd en klitoris orgasme alene eller sammen med din partner som et frækt forspil eller under sex. 
Brug f.eks. en af vores små bullet vibratorer. Den er nem at have med i tasken, så du altid kan give dig selv en orgasme og lette trykket, uanset hvor du befinder dig. Med en lille bullet vibrator kan du også lige have en ekstra liggende ved kæresten.

En vibrator til klitoris er enormt utrolig nem at bruge! Med blot et enkelt tryk er du i gang, og lad ikke den lille størrelse snyde dig. Selvom den er lille, så kan styrken sagtens være kraftig og du vil opleve de mest intense klitoris orgasmer.

Hvad er en klitoris vibrator og hvilke findes der?

En klitoris vibrator er som navnet så fint antyder, en vibrator til klitoris. Der findes en væld af vibratorer med det formål at stimulere din følsomme klitoris, for følsom det er den! 

Men samtidig er det også der hvor det føles allerbedst. 
Du kan både få små og store vibratorer, den mest anerkendte og populære klitoris vibrator er nok den helt lille bullet vibrator. Det er også den som mange forbinder med en med at være en vibrator til klitoris.

En vibrator til klitoris er ofte mindre end de dildoer med vibratorer, der er til  vaginal stimulering. Det er der flere grunde til, men en af dem, er den at det er lettere at styre vibratoren og ramme lige præcis der hvor orgasmen er bedst.

Hvilke vibratorer til klitoris findes der egentlig? Som vi lige kom ind på tidligere, så findes der den lille bullet vibrator. Dens eneste funktion er at stimulere klitoris - og det er den god til!

Den lille vibrator er genial til at have med i tasken, på grund af den diskrete størrelse. Mini vibratoren kan både bruges til et frækt forspil, onani – f.eks. sammen med en dildo eller sammen med sex med en partner. 
Den lille vibrator findes i et hav af farver, og er trods sin størrelse ret så kraftig.

Vibratoren over dem alle - magic wand

Skal det være lidt større? Så kommer vi ikke uden om den magiske Wand. Har du ikke set sådan en magic wand før, så kan den nemt forveksles med et redskab du ser ved frisøren.

Har du set Sex and the city, så husker du måske, at Samantha brugte en magic wand vibrator til at trøste Mirandas barn. Den fik barnet til at sove, men den får helt sikkert ikke dig til at falde i søvn. 

Måske tænker du den er lidt for stor til at være en klitoris vibrator, men det er den slet ikke! Og har du først fået tændt for din magic Wand vibrator, kan du godt forberede dig på en aften, lænket til sengen. Med de mange forskellige hastigheder og vibrationer, vil du opleve de mest pirrende klitoris orgasmer.

Skal det bare gå stærkt og du skal have lettet trykket i en fart, så er en magic wand også lige til dig. Selvom, den får gjort "the job" hurtigt og effektivt, så vil du  stadig nyde den frækkeste orgasme.

Hvis klitoris stimulering er det du søger, så er en bullet vibrator eller en magic wand lige den klitoris vibrator du skal have! Via trykbølger bliver klitoris stimuleret og på rekord tid, får du den mest intense orgasme. 

Nyd et bedre sexliv med en klitoris vibrator

Sex er sundt og sex skal være sjovt. Og det skal den dejligste følelse, det kan vi hurtigt blive enige om! Hvorfor nøjes med det samme, måske halvkedelige sex en gang om ugen, når du kan få det vildeste sex hver gang med sexlegetøj. 

Har du ikke tidligere afprøvet et stykke sexlegetøj, som en vibrator til klitoris, så er det bare at komme i gang. Det er generelt blevet meget mere almindeligt, at bruge og anskaffe sig sexlegetøj. Ifølge en undersøgelse, har hele 63% forskellige stykker sexlegetøj liggende i sengebordsskuffen. Og det er der en god grund til.

Sexlegetøj kan sagtens bruges alene og kan give de mest fantastiske orgasmer. Men de kan også bruges som et supplement til jeres sexliv.

Prøv f.eks. at stimulerer din klitoris med en klitoris vibrator, i mens i har sex eller som forspil – vi garanterer det vil få graderne til at stige i soveværelset.

Uanset hvilken klitoris vibrator du vælger, er du altid sikret den bedste kvalitet og selvfølgelig til markedets bedste pris. Når du handler hos www.AltErsTysTys.dk sender vi altid din pakke lynhurtigt, så du ikke skal vente for længe med dit nye sexlegetøj.

Tilføjet til indkøbskurven