Fifty Shades of Grey Bindesæt med Blindfold

DKK 439,00

 • Bindesæt fra en officielle Fifty Shades of Grey kollektion
 • Kan bindes fast under næsten alle senge og danner et kryds
 • Nyd frække dominans lege for dig og den partner
 • Blindfold i satin medfølger, samt manchetter til ankler og håndled

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fifty Shades of Grey bindesæt med blindfold

Er du klar til en helt ny leg? Det frække Fifty Shades of Grey bindesæt er en fantastisk tilføjelse til jeres pirrende leg i soveværelset. Med dette bindesæt får du og din partner alt hvad I skal bruge. Sættet indeholder et ankel- og håndledsmanchetter, blindfold samt bindesæt der kan tilpasses sengen.

Sættet egner sig godt til begyndere, som gerne vil udforske bondage sammen, men kan absolut også bruges af mere erfarne par. Det er et ekstra smart sæt til jer der ønsker en mere intens følelse af fiksering. Med dette bindesæt kan du nemt fiksere din partner fuldstændigt.

Nem opsætning

Det smarte Fifty Shades of Grey bindesæt kommer med adskillige dele. Udover manchetterne til håndled og ankler, så er der fire lange stropper med, som er samlet om en ring af metal i midten, som blandt andet kan bruges ved, at man placerer ringen midt under sengen og trækker stropper op på siden, hvor man klikker manchetterne på.

Stropperne kan nemt justeres i længde, og de passer derfor til næsten alle størrelser senge, dog max en seng der er 180 cm bred. Det betyder, at I også nemt kan tage det med på ferie og lege på hotellet.

På kryds og tværs

Der er næsten ingen grænser for, hvordan I kan bruge jeres Fifty Shades of Grey bindesæt. Sættet kan bruges sammen, hvor stropperne føres under sengen. De fire manchetter kan tages af og på som I ønsker med karabinhager. I kan også tilføje det lækre blindfold for en endnu mere pirrende oplevelse.

De silkebløde manchetter lukkes med velcro og holder dig eller din partner godt fast. De kan bruges med stropper, men de kan også bruges alene. Manchetterne kan sættes sammen i sæt og bruges som håndjern eller til anklerne.

Nye spændende stillinger

Hvis I finder stropperne frem igen, kan I også prøve at lade den dominerende bagbinde sin partner i et såkaldt ‘hog tie’ eller andre spændende nye stillinger. Det er kun jeres fantasi og fleksibilitet der sætter grænser!

Måske har I endda lyst til at kombinere jeres Fifty Shades of Grey bindesæt med andet BDSM- og bondageudstyr. Det kan være, at I skal have et reb med i legen, eller måske det pirrende bondagetape?

Diskret og sexet

Det frække Fifty Shades of Grey bindesæt er fremstillet i en virkelig lækker kvalitet, som både du og din partner vil få glæde af. Det ankommer i en flot kasse med Fifty Shades logoet på, men I får også en flot pose med, som hele sættet kan pakkes ned i efter brug.

Det er nemt og diskret at opbevare i kassen eller posen, men hvis du har lyst, kan du selvfølgelig lade stropperne sidde på sengen. Så kan I komme endnu hurtigere i gang, når I skal lege.

Detaljer
Vægt570 g
Farve

Sort

Materiale

PU, Tekstil

Specielle Egenskaber

Velcro lukning

Indhold

Bindesæt med manchetter til ankler & håndled, blindfold

Mærke

Fifty Shades of Grey

Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Bindesæt med Blindfold

 1. Det frække par

  Perfekt!
  Det er et virkelig godt bindesæt. Vi har ikke nogen sengeramme så har virkelig manglet en måde at binde min partner fast på. Med dette bindesæt er alle vores problemer løst. Det er ret nemt at sætte op, og synes også at det er ret nemt at gemme af vejen når det ikke er i brug. Manchetterne er virkelig behagelige og bløde, så de irriterer heller ikke. Alt i alt et virkelig perfekt sæt i en god kvalitet, der indeholder alt hvad du skal bruge. Kan kun anbefale det til andre!

 2. Dennis

  Lækkert sæt i god kvalitet
  Kvaliteten er lækker og man føler ikke at man bare lige kan bryde løs – det er helt perfekt 😉 På samme tid er det ret behageligt og oplevede ikke at det skarvede eller noget.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%