Fifty Shades of Grey bindesæt med blindfold

DKK 439,00

  • Bindesæt fra en officielle kollektion, Fifty Shades of Grey
  • Kan bindes fast under næsten alle senge
  • Nyd frække dominans lege
  • Blindfold i satin medfølger
  • Manchetter til ankler og håndled

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Fifty Shades of Grey bindesæt med blindfold

Er du klar til en helt ny leg? Det frække Fifty Shades of Grey bindesæt er en fantastisk tilføjelse til jeres pirrende leg i soveværelset. Måske er I blevet inspireret af Christian og Ana, og nu har I selv lyst til at prøve en fræk ny ting sammen?

Det kan også være, at I har masser af erfaring med bondage og bare er faldet over dette lækre sæt, som man jo næsten ikke kan stå for.

Sættet egner sig godt til begyndere, som gerne vil udforske bondage sammen, men kan absolut også bruges af mere erfarne par.

Prøv fræk dominans

Dominans kan være en fræk tilføjelse til jeres sexliv. Måske tænder den ene af jer virkelig på at slippe kontrollen, men den anden nyder at se dem vride sig på sengen. Det kan også være at I skal lege med at bytte roller, så I kan få endnu mere ud af sættet?

Over og under

Det smarte Fifty Shades of Grey bindesæt kommer med adskillige dele. Udover manchetterne til håndled og ankler, så er der fire lange stropper med, som er samlet om en ring af metal i midten, som blandt andet kan bruges ved, at man placerer ringen midt under sengen og trækker stropper op på siden, hvor man klikker manchetterne på.

Stropperne kan nemt justeres i længde, og de passer derfor til næsten alle størrelser senge, lige fra enkeltsengen til den store dobbeltseng. Det betyder, at I også nemt kan tage det med på ferie og lege på hotellet.

På kryds og tværs

Der er næsten ingen grænser for, hvordan I kan bruge jeres Fifty Shades of Grey bindesæt. Sættet kan bruges sammen, hvor stropperne føres under sengen og bindes til de fire manchetter. I kan også tilføje det lækre blindfold for endnu en pirrende dimension.

De silkebløde manchetter lukkes med velcro og holder dig eller din partner godt fast. De kan bruges med stropper, men de kan også bruges alene. Manchetterne kan sættes sammen i sæt og bruges som håndjern eller til anklerne.

Nye spændende stillinger

Hvis I finder stropperne frem igen, kan I også prøve at lade den dominerende bagbinde sin partner i et såkaldt ‘hog tie’ eller andre spændende nye stillinger. Det er kun jeres fantasi og fleksibilitet der sætter grænser!

Måske har I endda lyst til at kombinere jeres Fifty Shades of Grey bindesæt med andet sjovt bondage udstyr. Det kan være, at I skal have et reb med i legen, eller måske det pirrende bondage tape?

Diskret og sexet

Det frække Fifty Shades of Grey bindesæt er fremstillet i en virkelig lækker kvalitet, som både du og din partner vil få glæde af. Det ankommer i en flot kasse med Fifty Shades logoet på, men du får også en flot pose med, som hele sættet kan pakkes ned i efter brug.

Det er nemt og diskret at opbevare i kassen eller posen, men hvis du har lyst, kan du selvfølgelig lade stropperne sidde på sengen. Så kan I komme endnu hurtigere i gang, når I skal lege.

Vægt 570 g
Farve

Sort

Materiale

PU, Tekstil

Specielle Egenskaber

Velcro lukning

Indhold

Bindesæt med manchetter til ankler & håndled, blindfold

Mærke

Fifty Shades of grey

Oversigt

  • Bindesæt fra en officielle kollektion, Fifty Shades of Grey
  • Kan bindes fast under næsten alle senge
  • Nyd frække dominans lege
  • Blindfold i satin medfølger
  • Manchetter til ankler og håndled

Læs Mere

X