Satisfyer Booty Call Plugs Sæt i Sort – BESTSELLER

DKK 99,00

 • Oplev større variation ved anal stimulering med dette sæt af anal plugs
 • Sættet indeholder tre anal plugs med hver sit design
 • Alle plugs er fremstillet af silikone – materialet er blødt, hudvenligt og holdbart
 • De tre anal plugs er begyndervenlige – den maksimale diameter er på 3,1 cm
 • Den store ring i enden fungerer som en stopper og et håndtag, der giver dig komplet kontrol

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Satisfyer Booty Call plugs – dine nye bedste venner

Lige meget om du er begynder eller øvet i anal leg, er din søgen efter de perfekte butt plugs nu slut! Med deres lækre design og materiale er disse Satisfyer Booty Call plugs kan du udforske forskellige former for anal stimulering og variere legen.

Sættet fra Satisfyer indeholder tre sorte butt plugs i medicinsk silikone, der alle er formet forskelligt, for anderledes og intens nydelse. En er spiralformet, en er med to kugler, og en er med tre kugler der stiger i diameter, jo længere du sætter den ind. De har alle et håndtag i enden, der gør dem nemme at føre ind og ud. Håndtaget fungerer også som en stopper.

Hvordan får jeg mest ud af mine butt plugs

Når du leger med butt plugs eller andet anal legetøj, er der én ting du aldrig må spare på – glidecreme! Brug en vandbaseret glidecreme med dine anal plugs i silikone. Brug ikke silikonebaseret glidecreme med dine silikoneplugs, da det kan ødelægge overfladen.

Du kan få inspiration til hvordan du udforsker anal stimulering her. Ellers er det vigtigt, at du tager dig god tid. Vælg den plug du synes ser allermest spændende ud og før den ind, i det tempo du synes om.

Nybegynder eller øvet?

Satisfyer Booty Call plugs er helt ideelle for nybegyndere der skal udforske anal leg for første gang, eller mere øvede der leder efter et spændende sæt i super høj kvalitet. Det glatte og bløde materiale gør det til en meget mere behagelig og afslappende oplevelse at bruge disse butt plugs.

Hvis du er mere øvet vil du helt sikkert være tiltrukket af det lækre materiale og det rene og enkle design – men også de spændende former, som du måske ikke har udforsket endnu. Sættet giver gode muligheder for variation.

Brug dem alene eller leg med din partner

Det er skønt at udforske sig selv med sine Satisfyer Booty Call plugs! Brug tid med dig selv og lær dig selv og dine fantasier at kende. Du kan også invitere din partner med i legen. Det kræver tid tillid og kommunikation at udforske anal leg og anal sex med en partner – men når I har det, kan det blive helt fantastisk!

Disse butt plugs kan også bruges i badet. Det er super frækt at lege i det varme vand med dine butt plugs – husk dog stadig din glidecreme. Sættet kan bruges alene som et stimulerende sexlegetøj, eller de kan bruges som anal træning inden anal sex med en partner.

Lækker kvalitet og perfekt designet

Uanset hvor øvet du er, er dette Satisfyer booty call plugs sæt en rigtig god investering. Satisfyer laver produkter i høj kvalitet, som holder længe, hvis du passer godt på dem. Du kan trygt bruge dine plugs i mange år fremover.

Disse butt plugs er fremstillet i medicinsk silikone, som gør dem endnu mere sikre og behagelige at bruge. Silikonen er 100% kropssikker og er et hygiejnisk materiale, der er let at gøre ren.

Pas godt på dine Satisfyer Booty Call plugs

Hvis du vil passe på dine Satisfyer Booty Call plugs, så husk altid at vaske dem med varmt vand efter brug. Afslut med en rensespray lavet særligt til sexlegetøj – så er du sikker på, at dit legetøj er helt desinficeret.

Tør efter med en ren klud og sørg for at de er helt tørre inden du pakker dem væk igen. Opbevar dine butt plugs et tørt og rent sted – så er de klar til næste gang, du har lyst til at bruge dem. Og der vil helt sikkert ikke gå lang tid!

Vægt185 g
Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Længde

13,5-14 cm

Diameter

2,6 – 3,1 cm (bredeste sted)

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Oplev større variation ved anal stimulering med dette sæt af anal plugs
 • Sættet indeholder tre anal plugs med hver sit design
 • Alle plugs er fremstillet af silikone – materialet er blødt, hudvenligt og holdbart
 • De tre anal plugs er begyndervenlige – den maksimale diameter er på 3,1 cm
 • Den store ring i enden fungerer som en stopper og et håndtag, der giver dig komplet kontrol

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Før du bruger dine butt plugs for første gang, så vask dem en gang med varmt vand og afslut med en rensespray til sexlegetøj
 2. Brug en god vandbaseret glidecreme med dem for et lækkert glid og en behagelig oplevelse

Efter brug:

 1. Vask altid dine butt plugs efter brug, med varmt vand og en mild sæbe. Afslut med en rensespray til sexlegetøj, tør af med en ren klud og læg dem et tørt og rent sted til næste gang

2 anmeldelser af Satisfyer Booty Call Plugs Sæt i Sort – BESTSELLER

 1. Sofia

  Et spændende sæt
  Bliv virkelig forelsket i dette smukke sæt både på grund af farverne og de spændende former. Det lever også op til mine forventninger, da de forskellige designs giver hver sin oplevelse. Jeg har selv lidt erfaring allerede og synes størrelserne var ret passende.

 2. Lau

  en god oplevelse

Tilføj en anmeldelse af varen