Fifty Shades of Grey Tease Fjer – BESTSELLER

DKK 119,00

  • Pirrende fjer
  • Perfekt til forspil
  • Langt skaft for fuld kontrol
  • Elegant design

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E24216 Kategorier: , , , GTIN: 5060108819473

Den forførende Fifty Shades of Grey tease fjer

Forfør din partner som aldrig før med en Fifty Shades of Grey tease fjer. Fjeren har et langt skaft, der gør, at du let kan styre den pirrende fjer, derhen hvor du ønsker den. Før den lette fjer over din partners hud og se deres krop vride sig i forventningens glæde.

Fjeren er perfekt til et sensuelt forspil, hvor der leges med sanserne. Hver en berøring gør din hud mere sensitiv og kan med fordel kombineres med andre former for berøring. Opbyg en intens leg med den forførende Fifty Shades of Grey fjer.

Sensuelle strejf der pirrer

Lad den erotiske leg udvikle sig i et roligt tempo med denne fjer. Ved at føre fjeren over bryster, mave, ryg eller balder, kan du give din partner gåsehud over hele kroppen på den mest fantastiske måde. De fjerlette strejf vil være sensuelle og pirrende.

Den intime leg med en Fifty Shades of Grey tease fjer er perfekt til parret, der ønsker en erotisk oplevelse, de kan dele sammen. Fjeren kan med garanti give nye pirrende fornemmelser og er ideel til et mere intenst forspil.

Perfekt til forspil

Brug fjeren under forspil for at vække alle sanserne. Den vil være særlig sensuel, når den bruges sammen med et blindfold. Ved at være frarøvet én af dine sanser, vil de resterende være ekstra opmærksomme. Ethvert strejf vil føles endnu mere intenst og pirrende.

I den populære Fifty Shades of Grey kollektion finder I alt, hvad I skal bruge til netop jeres leg. Kombiner den pirrende fjer med et matchende blindfold eller gør legen endnu mere fræk med håndleds- og ankelmanchetter.

Vægt80 g
Materiale

ABS-Plast, Fjer

Farve

Sort, Sølv

Længde

36,8 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Pirrende fjer
  • Perfekt til forspil
  • Langt skaft for fuld kontrol
  • Elegant design

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Tease Fjer – BESTSELLER”