Fun Factory The Boss Dildo Sort – PRISVINDER

DKK 278,00

 • Dildoen har et realistisk design med markeret penishoved og årer langs skaftet
 • Med en diameter på 4,4 cm og en længde på 18 cm har dildoen en god og fyldig størrelse
 • Dildoen er fremstillet af medicinsk silikone hele vejen igennem – det hudvenlige og holdbare materiale giver en god fleksibilitet
 • Sugekoppen er kraftig og ekstra tynd – den tynde sugekop gør, at du kan komme helt tæt på din partner, hvis den bruges som strap-on
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

The Boss – Den store realistiske dildo

Hvad gør denne dildo så special? Det mest indlysende svar er naturligvis dens størrelse, fulgt nøje af dens bedre end naturtro form. The Boss fra Fun Factory er en af de mest populære og elskede modeller, og du vil hurtigt finde ud af hvorfor, når du får den hjem.

Dildohovedet er skabt til utrolig G-punkts- eller prostatamassage, hvad end du er alene eller sammen med en partner. Og med en sugekop i bunden kan du sætte den fast på enhver flad overflade for fræk og håndfri leg.

Sådan bruger du The Boss sugekopsdildo

Du kan bruge dildoen både anal og vaginalt. Den brede base, der også er en sugekop, fungerer som en stopper, og sørger for at dildoen bliver hvor den skal ved anal penetrering. Sugekopsbasen gør det også muligt at bruge dildoen sammen med en harness.

Uanset om du ønsker at bruge dildoen til det ene eller det andet, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt, at glidecremen er vandbaseret, da andre typer, vil ødelægge materialet. Skal du bruge dildoen til anal stimulering kan du finde flere forskellige vandbaseret glidecreme, der er udviklet specielt til anal brug.

Få en fyldig oplevelse

Har du ledt efter en dildo, der kan gøre dig helt tilfreds? Så er det denne frække krabat fra Fun Factory, du skal have fingrene i. The Boss er nemlig til dig, der søger en særlig fyldig oplevelse. En af de ting der gør denne dildo særlig populær, er dens store størrelse, der helt klart vil kunne tilfredsstille de fleste.

Du får hele 18 cm dildo samt en diameter på 4,4 cm. Derudover har den en kurvet form, der gør, at den rammer enten G-punktet eller prostata helt rigtigt. Dildoen har en silkeblød overflade takket være det kropssikre silikone materiale, men har naturligvis også den fasthed, du har brug for til optimalt stimulering.

En dildo med realistiske detaljer

Den frække dildo er fyldt med realistiske detaljer, der gør den ekstra stimulerende, når den tages i brug. Dildoen er for eksempel udstyret med et tydeligt og markeret penishoved. Dette penishoved vil massere G-punktet, når det rammes eller stimulere prostata ved anal brug.

Langs skaftet finder du også årer, der giver dildoen en struktur, der vil øge din nydelse og stimulering. Alt i alt får du en dildo, der godt nok ikke ser realistisk ud, men som har alle de vigtigste elementer fra den virkelige verden. Kombineret med en stor og fyldig størrelse og den helt rigtige buede udformning.

Er du nysgerrig på at prøve en strap-on?

Dildoen er harnessvenlig. Det vil sige, at du kan sætte den i en harness og bruge den som en strap-on dildo. Den er derfor også perfekt til dig, der går, og fantaserer om at tage din partner med en strap-on, eller drømmer om selv at blive taget.

The Boss kan derudover også bruges både vaginalt og analt, så I kan udleve netop jeres frække fantasier. Dette er anvendeligt hvad end du skal bruge dildoen alene eller sammen med en partner. Du kan nemlig udforske mange spændende stillinger med den kraftige sugekop.

Hold The Boss ren og pæn

Det er naturligvis vigtigt, at du holder The Boss ren. Heldigvis er det både nemt og hurtigt at sørge for efter brug. Alt du skal gøre er at skylle din dildo grundigt ren i varmt vand. Vil du sørge for, at alle bakterier er væk, anbefaler vi, at du bruger en antibakteriel rensespray specielt udviklet til sexlegetøj.

Efter at have gjort dit sexlegetøj rent er det vigtigt, at du tørrer det ordentligt af. Det må ikke lægges væk, mens det stadig er vådt. Du kan også lade det lufttørre. Når det er helt tørt, kan du bruge en stofpose til opbevaring. Du kan også opbevare sexlegetøjet, i den kasse det kommer i.

Detaljer
Vægt265 g
Længde

17,9 cm

Diameter

4,4 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Vandtæt

Ja

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Brug dildoen vaginalt eller analt
 3. Kan også bruges med harness eller fastsættes på en jævn overflade

Efter brug:

 1. Vask dildoen grundigt i varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad dildoen tørre inden den pakkes væk
Anmeldelser (5)

5 anmeldelser af Fun Factory The Boss Dildo Sort – PRISVINDER

 1. Camilla

  God dildo

 2. Javagar

  Kæmpe nydelse, hvis man kan lide at ride

 3. Miss J

  Super god og fyldig
  Perfekt til strap-on
  Vi købte den for at bruge den sammen med vores harness og den fungerer virkelig godt. Størrelsen gør at det godt kan tage lidt tid at få den ind, men det er virkelig godt når først det lykkes. Prøvede også sugekoppen men synes den er bedst som strap-on.

 4. Jannie

  Bare mega god!!

 5. Sille

  Stor nydelse
  Virkelig dejlig dildo med en god størrelse. Bruger den sammen med min partner og den er helt perfekt både i design og følelse. Vi har brugt den både håndholdt og med sugekoppen og synes begge dele gør det godt.
  Rigtig god dildo der har lidt ekstra fylde. Bliver fyldt godt ud og kan mærke hovedet når den bevæges ind og ud.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%