Fifty Shades of Grey Totally His Manchetter

DKK 139,00

  • Håndjern med gråt satin design
  • Justerbar velcrolukning
  • Kan sættes sammen og adskilles
  • Perfekt til begyndere

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Fifty Shades of Grey Totally His Manchetter

Overgiv dig med disse Fifty Shades of Grey Totally His manchetter. De bløde manchetter er perfekte til den frække bondageleg, som mange par nyder. I kan bruge dem på et utal af måder og gøre legen helt jeres egen.

Håndjernene har en fløjlsblød inderside, så du uden problemer kan bære dem i længere tid. De to klips der holder håndjernene sammen gør også, at de kan monteres andre steder, eller bruges sammen med stropper eller andet. Der er kort sagt muligheder nok for at holde legen sjov med disse manchetter.

De perfekte manchetter til begyndere

Skal I for førte gang prøve kræfter med den pirrende verden af bondage, er disse Fifty Shades of Grey Totally His manchetter. De er lette at bruge og dejlig bløde at have på. Det er derfor en god og blid introduktion til bondage.

I kan altid starte legen med disse manchetter alene og efterhånden udvide med andet frækt udstyr. Oplevelsen af at være fikseret vil kun blive mere intens, når den kombineres med sanseberøvelse. Til dette kan I finde mange lækre blindfolds også fra Fifty Shades of Grey kollektionen.

Tag kontrollen med de lækre håndjern

Det pirrende ved at bruge disse Fifty Shades of Grey Totally His manchetter i soveværelset er oplevelsen af at give sig helt hen til sin partner. Der er i denne leg et klart forhold mellem den, der dominerer, og den der bliver domineret. I kan altid eksperimentere med at afprøve forskellige roller.

Manchetterne er lette at åbne og lukke med velcro, men er samtidig særdeles hårdføre. De kan derfor også godt holde til at blive revet lidt i. Velcrolukningen gør, at I kan justere størrelsen efter jeres ønsker, og derfor også bruge dem om anklerne.

Vægt 570 g
Farve

Sort

Materiale

Tekstil

Mærke

Fifty Shades of grey

Oversigt

  • Håndjern med gråt satin design
  • Justerbar velcrolukning
  • Kan sættes sammen og adskilles
  • Perfekt til begyndere

Læs Mere

X