Fifty Shades of Grey Totally His Manchetter

DKK 139,00

 • Håndjern med gråt satin design og Justerbar velcrolukning
 • Kan sættes sammen og adskilles
 • Perfekt til begyndere

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Fifty Shades of Grey Totally His Manchetter

Overgiv dig med disse Fifty Shades of Grey Totally His manchetter. De bløde manchetter er perfekte til den frække bondageleg, som mange par nyder. I kan bruge dem på et utal af måder og gøre legen helt jeres egen.

Håndjernene har en fløjlsblød inderside, så du uden problemer kan bære dem i længere tid. De to karabinhager der holder håndjernene sammen, gør også, at de kan monteres andre steder eller bruges sammen med stropper eller andet. Der er kort sagt muligheder nok for at holde legen sjov med disse manchetter.

De perfekte manchetter til begyndere

Skal I for første gang prøve kræfter med den pirrende verden af bondage, er disse Fifty Shades of Grey Totally His manchetter helt perfekte. De er lette at bruge og dejlig bløde at have på. Det er derfor en god og blid introduktion til bondage.

I kan altid starte legen med disse manchetter alene og efterhånden udvide med andet frækt udstyr. Oplevelsen af at være fikseret vil kun blive mere intens, når den kombineres med sanseberøvelse. Til dette kan I finde mange lækre blindfolds også fra Fifty Shades of Grey kollektionen.

Tag kontrollen med de lækre håndjern

Det pirrende ved at bruge disse Fifty Shades of Grey Totally His manchetter i soveværelset er oplevelsen af at give sig helt hen til sin partner. Der er i denne leg et klart forhold mellem den, der dominerer, og den der bliver domineret. I kan altid eksperimentere med at afprøve forskellige roller.

Manchetterne er lette at åbne og lukke med velcro, men er samtidig særdeles hårdføre. De kan derfor også godt holde til at blive revet lidt i. Velcrolukningen gør, at I kan justere pasformen efter jeres ønsker, og derfor også bruge dem om anklerne.

Vægt570 g
Materiale

Tekstil

Farve

Sort, Sølv

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Håndjern med gråt satin design og Justerbar velcrolukning
 • Kan sættes sammen og adskilles
 • Perfekt til begyndere

Læs Mere

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Totally His Manchetter

 1. Parret

  Gode til begyndere
  Mig og min kæreste er hel nye når det kommer til at lege med bondage og vi valgte at kaste os ud i det med de har manchetter fra fify shades. De er virkelig dejlige at have på og vi har ikke oplevet noget ubehag når vi har brugt dem i længere tid. Velcroen gør dem meget nemme at åbne og lukke når der er brug for det, men de giver stadig en meget stram fornemmelse som min kæreste synes er virkelig lækker. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger også til jer der er helt uerfarne.

 2. Kristian og helene

  God kvalitet
  Kvaliteten holder og man føler ikke at de er ved at gå i stykker. Synes også de ser pæne ud og har et godt look. Kan sidde tæt uden at irritere og kan holde til vild leg.

Tilføj en anmeldelse af varen