Fifty Shades of Grey Small Paddle i Sort

DKK 169,00

 • Lille paddle med forskellige overflader – Den ene side er imiteret læder og den anden blødt polyester
 • Håndtag med strop der sikre et bedre greb
 • Perfekt til nybegyndere, men kan også bruges af den mere erfarne
 • Denne paddle er 25 cm lang

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E31202 Kategorier: , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fræk spanking med Fifty Shades of Grey small paddle i sort

Denne lækre paddle er fra den eksklusive serie Bound to You, som er en del af den populære Fifty Shades of Grey kollektion. Her finder du alt inden for pirrende og frækt udstyr til legen i soveværelset, og denne paddle er det perfekte sted at starte.

Med en lille paddle kan I eksperimentere med hårde og præcise slag, samt udforske de to forskellige sider. Den ene side har en glat overflade af imiteret læder, hvorimod den anden er beklædt med blødt polyester. Udforsk en række pirrende oplevelser med denne Fifty Shades of Grey small paddle i sort.

Start legen med en lille men effektiv paddle

Er du og din partner helt nye, når det kommer til spanking, skal I ikke være bekymret. Denne Fifty Shades of Grey small paddle i sort er nemlig det perfekte udstyr at starte med. Den har en størrelse, der gør den let at håndtere, og I har derfor fuld kontrol over slagene.

De to forskellige sider med henholdsvis imiteret læder og blød polyester, gør også, at I kan eksperimentere med forskellige stimuleringer. Brug for eksempel den bløde side til lette og pirrende strejf, mens den glatte side bruges til slag.

God kvalitet der kan mærkes

Med en Fifty Shades of Grey small paddle i sort får I et kvalitetsudstyr. Den faste kerne sørger for et hårdtslående instrument, der kan give varierende intensiteter til jeres leg med spanking. Paddlen er også designet, så den er komfortabel at holde på.

For enden af håndtaget har paddlen en strop. Denne bæres rundt om håndledet, så paddlen altid kan være inden for rækkevidde. Det er en lille men vigtig detalje, der gør en forskel for jeres oplevelse med det frække studerende.

Detaljer
Vægt160 g
Materiale

faux leather

Farve

Sort

Længde

25 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Small Paddle i Sort

 1. Finn

  Super paddle
  Den levede helt klart op til vores forventninger. Den har en god størrelse og kvaliteten er også rigtig god – særligt når man tænker på prisen. Det er lækkert at den har to sider, så man kan skifte lidt mellem hvor hårdt slagene skal ramme.

 2. Henriette

  God til spanking
  Er god til at give et godt klask og efterlader et rødt mærke. Den bløde side slår ikke lige så hårdt men lædersiden er mere hård og giver også en bedre lyd. Man bliver øm på den gode måde.

Tilføj en anmeldelse af varen

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%