Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline Metal Hjul

DKK 119,00

  • Metalhjul med 22 pigge til at eksperimenter med smerte, som en del af BDSM
  • Lavet i nikkelfri metal

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27440 Kategorier: , , , GTIN: 5060462633968

Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline metal hjul

Oplev nye pirrende fornemmelser med Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline metal hjul. Det lækre metal instrument er perfekt til begyndere såvel som mere øvede, og lader jer lege med en stimulerende og pirrende smerte.

Metalhjulet også kendt som et Wartenberg pinwheel består af et stilfuldt og slankt håndtag og et hjul med 22 pigge. Hjulet køres over den nøgne hud og alt efter hvor hårdt der presses, kan følelsen være let prikkende og kildende eller en mere direkte stimulerende smerte.

Eksperimenter med pirrende smerte

Et Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline metal hjul eller pinwheel ser for mange mere farligt ud, end det behøver at være. Det frække instrument er nemlig lige godt til nybegyndere som erfarne udøvere indenfor BDSM.

Det lader jer eksperimentere med at tilføre nye sanselige oplevelser til jeres leg i soveværelset. De spidse pigge på hjulet kan føres helt let over huden, hvor de blot vil give en blid pirrende oplevelse. Men I kan også prøve jer frem med et øget tryk og dermed en mere hård smerteleg.

Et Wartenberg pinwheel i lækker kvalitet

Det forførende metalhjul er lavet i et enkelt og stilfuldt metal design. Metalet er nikkelfrit, og hjulet har en naturlig tyngde, der gør det lettere at håndtere og sørger for, at det ligger godt i hånden.

I får en stofpose med, som kan bruges til opbevaring. Den diskrete pose gør det nemt at tage hjulet med på en fræk weekendtur, og det sørger samtidig for, at hjulet er pænt og rent, til næste gang I skal bruge det.

Vægt85 g
Materiale

Nikkelfri metal

Farve

Sølv

Længde

18,5 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Metalhjul med 22 pigge til at eksperimenter med smerte, som en del af BDSM
  • Lavet i nikkelfri metal

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Darker Adrenaline Metal Hjul”