Viser 1 resultat


Du har garanteret set en oppustelig sexdukke før. Ofte er det i forbindelse med en våd aften sammen med drengene, til en 18 års fødselsdag hvor det er tiltænkt som en sjov og drillende gave eller lignende.

Men en oppustelig sexdukke kan være et rigtig godt knald – bare prøv det. En sex-dukke er altid villig og klar og hendes vagina, anus og mund er altid parat til at få dig til at komme. Læs mere

-56%

Sexdukker

Sexdukke Pamela

DKK 400,00 DKK 175,00

Sådan en sexdukke er da ikke noget for mig, er den?

Lad dig ikke narre. En sexdukke eller en sex doll, som den også kaldes, kan absolut være noget for dig. En sexdukke er altid klar på sex. Hendes struttende store voluminøse bryster, hendes lille fine vagina og hendes stramme anus er parat til at mærke din erigerede penis. En sex dukke er ikke som ethvert andet stykke sexlegetøj. Det kan nemlig tilfredsstille dig på en helt unik måde. Sex med en sexdukke i legemes størrelse giver en helt speciel intimitet mellem dig og dukken, og du vil derfor kunne opnå en form for samhørighed.

Tænker du, at en sexdukke kun er til fyre, der ikke kan få sex andet sted, så tager du fejl. Vi oplever ofte, at alle typer af fyre køber en sexdukke. Det kan være som en sjov gave til en kammerat, der skal give den lidt gas. Men vi oplever faktisk også mange fyre, der køber den til sig selv. Du bør derfor ikke afskrive en sexdukke, hvis du i forvejen godt kan lide at eksperimentere med forskellige former for sexlegetøj. Den kan gå hen og blive dit nye yndlings sexlegetøj.

Få din sexdukke i så mange forskellige typer, som der findes piger

Ligesom du har forskellig smag i piger, så har du naturligvis også forskellig smag i sexdukker. De findes i tykke, tynde og i lige præcis den glød, som du bedst kan lide. De findes også i mere eller mindre realistisk grad. Er du mest til brunetter eller til blondiner, jamen så findes der også et hav af forskellige dukker, der opfylder dine præferencer. Nogle dukker ligner frække porno modeller, med kæmpemæssige bryster, der strutter frækt ud i vejret. Andre har et mere uskyldigt look, hvis det er den slags du tænder mere på. Fælles for dem alle er, at de er sat i verden for at tilfredsstille dig. Du kan derfor udleve selv dine mest forbudte og beskidte fantasier med din sexdukke.

En sexdukke har oftest tre huller eller åbninger. Du kan få et blowjob ved at benytte hullet i munden af dukken eller du kan bruge enten vaginaen eller anus i dukken. Alle hullerne er gengivet så de virker realistiske og stramme, akkurat som på de piger, som du normalt har sex med – eller bedre.

Nogle sexdukker er mere simple, både i udtryk, udseende, men også i funktion. Andre er mere avanceret og der er en indbyggede vibrator i. Hvis du i forvejen er til sexlegetøj med en vibrator, så er det helt sikkert noget for dig. Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med legetøj med vibrator, så er det helt sikkert på tide, at du kommer til det. Ud over, at mærke den stramme åbning rundt om din penis, så vil den vibrerende følelse få dig til at få en orgasme som aldrig før. Der findes naturligvis et hav af forskellige stykker sexlegetøj med vibrator, så det er bare at udforske det, se gerne vores udvalg af det her på www.altertystys.dk.

Mandlige sexdukker

Hvis du er mand og undrer dig over, om der mon findes mandlige sexdukker, eller om det udelukkende er storbarmede kvindelige sexdukker, som man kan få, så er svaret selvfølgelig: ja! Der findes mandlige sexdukker. Også her findes de mandlige sexdukker i et hav af forskellige typer. Er du til en realistisk dukke med markerede mavemuskler og en penis, der altid er hård og erigerede, så kan du naturligvis også købe det.

Vi oplever også, at mange kvinder leder efter sexdukker, der kan tilfredsstille dem.  Og så er en mandlig sexdukke naturligvis et rigtig godt valg. Mange kvinder fantasere og noget der kan tilfredsstille dem, på andre måder end en dildo. Faktisk har de det nok præcis lige som mange mænd. De vil gerne have følelsen af, at der en anden person med i sengen. Og det er netop her, en mandlig sexdukke er perfekt. Vil have den i oppustelig version, i faktisk størrelse eller måske en torso-udgave du kan ride? De findes alle sammen. Så giv det en chance og se hvad en mandlig sexdukke kan gøre for dig. Du vil ikke fortryde det!

Dukken er købt. Hvad har man ellers brug for?

For at komme godt i gang med at bruge din sexdukke, så vil vi anbefale dig, at du bruger en vandbaseret glidecreme. Det gør hele oplevelsen så meget bedre. Generelt så bliver enhver sexoplevelse så meget bedre, hvis man er glad og blød. Det gælder naturligvis også din sexdukke og dig selv. Uanset om du er kvinde eller mand og har anskaffet dig en sexdukke og om du penetrer den eller bliver penetreret, så brug glidecreme. Du undgår eventuelle rifter, især når det gælder analsex med dukken. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret glidecreme vil ødelægge overfladen på din dukke. Det er jo meningen, at den skal holde, og derfor bør du være opmærksom på det.  Tommelfingerreglen inden for glidecreme er at silikonebaseret glidecreme, er til sex mellem dig og en sexpartner. Vandbaseret er til alt, hvad der hedder sexlegetøj.

Hvorfor ikke invitere en sexdukke med ind i dobbeltsengen?

Leder din partner og dig efter noget, der kan give jeres sexliv et spark i den vilde retning? Tænder I på, at invitere en ekstra person med ind i dobbeltværelset, men har jeres betænkeligheder ved det? Jamen, så er sexdukken en oplagt måde at nærme sig det på, uden at det har nogle konsekvenser. I vælger jo selv, om I ønsker at invitere en mandlig eller kvindelig sexdukke med i seng. Det er faktisk bare at kaste sig ud i det. Måske  opdager I, at du som mand tænder helt vildt på at se din kvindelige partner ride frækt ovenpå jeres mandlige sexdukke imens du selv dyrker analsex med hende på samme tid? Mulighederne er mange og det er kun jeres lyster og fantasien der sætter grænser for de frække lege, som I kan bruge en sexdukke til.

Tilføjet til indkøbskurven