SEXDUKKER

Vores udvalg af sexdukker er meget varieret, så du kan finde det, du har brug for. Vi har selvfølgelig den klassiske oppustelige slags, men vi har også mere moderne udgaver, der er så livagtige, at det kan være svært at mærke forskel fra den ægte vare. Se vores komplette udvalg af sexdukker lige her. Læs mere

Viser et enkelt resultat

Billigst på PriceRunner
-33%


Sexdukker - en realistisk følelse

Udviklingen indenfor sexlegetøj har været eksplosivt de seneste år. Det betyder, at du ikke bare kan få et større udvalg af produkter, men at sexlegetøjet også er blevet mere virkelighedstro og generelt mere brugervenligt. De fleste vil i dag kunne finde en sexdukke eller andet sexlegetøj, som kan passe til deres behov og ønsker. 

Når valget lander på en sexdukke, er det fordi, sexdukken kan give dig en komplet oplevelse. Det er ikke bare en realistisk følelse, der gør denne onanioplevelse til noget særligt. Det er, at du enten har et helt underliv eller en hel krop at lege med. Det kan give dig et utal af muligheder for at få stimuleret alle dine sanser. 

Den klassiske sexdukke

Den klassiske oppustelige dukke findes stadig. Den er kendetegnet ved den åbne mund og de villige åbne huller både fortil og bagtil. Den sælger stadig i bedste velgående og med god grund. Det er nemlig en rigtig god første dukke, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

Dukken har en rigtig størrelse, der er næsten 1 til 1 med et andet menneske. Det giver dig et godt indtryk af, hvordan det kan være at bruge et større stykke sexlegetøj. De findes dog også i en realistisk udgave, der både ser og føles som den ægte vare. Man kan altså få noget til enhver smag.

Få dig en realistisk sexdukke

Sexdukken kan i dag til forveksling ligne rigtige kvinder og mænd. Uanset om din dukke skal være en stor en, eller blot en mindre udgave, så er det en realistisk og naturtro oplevelse, du vil få. Mange af de dukker der sælges i dag, er nemlig lavet i et realskin.

Det betyder, at huden på dukkerne føles blød og livagtig. Følelsen af den næsten rigtige hud, har en stor betydning, da det kan få dig til at føle du er sammen med en rigtig mand eller kvinde. Vi anbefaler altid, at du bruger godt med vandbaseret glidecreme sammen med dit produkt, så du kan få en endnu mere naturtro følelse.

En realistisk følelse

Realskin giver dig en dejlig blød og stimulerende oplevelse, når du bruger en sexdukke. Ofte vil en kvindelig dukke have hul ved både vagina og anus. Her vil begge huller også ofte være udstyret med et pirrende mønster på indersiden. Den stimulerende struktur i det realistiske materiale er det, der gør, at sexdukken kan føles så virkelig. 

Du vil også kunne mærke forskel på, om du bruger sexdukken til vaginal eller analsex. Anus vil som oftest være en strammere oplevelse, ligesom det er i virkeligheden. Vores udvalg af sexdukker har det hele, så du kan få en, som kan alt det, du har brug for. 

Vælg den rigtige sexdukke

Når du skal vælge din sexdukke, er der mange overvejelser at gøre sig. De kommer nemlig i mange forskellige prisklasser afhængig af deres størrelse og kvalitet. Derfor er det en god idé at gøre et godt stykke forarbejde og lave lidt research. Det første du måske kan tænke over, er størrelsen.

Skal det være en stor sexdukke med det hele, eller har du egentlig bare brug for underlivet. Du kan også vælge en mellemvej og få en dukke, der består af underliv og torso. Størrelsen har selvfølgelig indflydelse på prisen, og det samme gælder naturligvis også materiale. Vi anbefaler de fleste at få en i realskin. Det giver dig den mest naturtro oplevelse.


Kvindelig eller mandlige sexdukker

De kvindelige sexdukker er helt klart de mest populære. De kommer i mange forskellige udgaver.  Du kan få en med den hårtype, øjenfarve, kropsform og hudfarve, som du kan ønske dig. Vælg derfor den type kvinde, som du normalt tænder på. Det store udvalg af typer er en luksus, som kan give dig den bedte oplevelse med dit produkt.

Mange kvindelige dukker kommer i hel figur. De er så livagtige, at de kan bevæge både hofte og skulderled. Alt sammen så du får en så realistisk følelse som overhovedet muligt. Er du til kvinder med en smal talje, store bryster og lange slanke ben, med brune øjne og mørkt hår, så er det muligt at finde præcis dette look. Det er ikke så svært at forstå, hvorfor disse dukker er blevet så populære.

Få en fræk aften

En sexdukke er altid villige og klar på sex. Om du er i humør til vaginal eller anal sex eller ønsker at få et blow job, så klarer hun det let. Hun har nemlig som oftest minimum to huller, som du frit kan benytte dig af, når du har lyst.

De mandlige dukker er naturligvis udstyret med en penis, der altid er klar til at tage imod dig. Mandlige sexdukker har ligeledes et hul ved anus, så de kan benyttes af mænd såvel som kvinder. Man kan altså få en sexdukke, uanset om man er mand eller kvinde.

Prøv en mandlig sexdukke

Ofte er de mandlige dukker ikke i hel figur. De vil som oftest kun bestå af underliv eller med en torso. Det kan for nogen være en stor fordel, da det kan gøre det lettere at opbevare og flytte dukken. Samtidig får du den ekstra vægt, der kan være både praktisk og pirrende, når du bruger sexlegetøjet.

Det betyder blandt andet at den ikke rutsjer frem og tilbage, og du kan få den bedste oplevelse. Du kan også lade ham tage dig bagi, hvis du er mere i humør til en god doggystyle. Lad blot dukken stå op af en væg, så du ikke tipper, når du laver stødende. Find en sexdukke til dine behov, og du kan nyde ham, som du ønsker.

Sex dukke eller sexdukke?

Som sagt så har dukkerne mange forskellige kaldenavne, og de staves på lige så mange forskellige måder. Uanset hvordan du staver det, så skal du nok finde lige præcis den dukke, som kan dække dine behov. Hvis der er noget, som kan få dig helt op og ringe, så er det en realistisk sexdukke. 

Denne type af sexlegetøj, er perfekt til dig, der søger en onanioplevelse ud over det sædvanlige. Det kan ikke siges nok gange, men en naturtro sexdukke, kan være en virkelig god erstatning for den ægte vare. Og du kan selvfølgelig finde den helt rigtige i vores udvalg af sexdukker.

Er sexdukker fremtiden?

Udvalget af sexdukker er steget markant de sidste mange år. Det kan have noget at gøre med, at folk bliver mere fri og åbensindede, og derfor tør de også at springe ud i at købe en dukke til sex. Man kan hvert fald sige, at der er en stigende interesse, som kan ses i det store udvalg, der efterhånden er på markedet. 

Vi ser ligeledes en stigende tendens til, at ny teknologi også kommer ind i sexlegetøjet. Derfor kommer A.I. og Virtual Reality teknologi også til at fylde mere og mere i sexlegetøj og sexdukker. Og du kan garanteret allerede nu finde de første udgaver. 


Inviter din sexdukke ind i dobbeltsengen

Du kan også bruge din sex dukke sammen med en partner. Det kan være rigtig frækt og eksperimenterende at invitere en sexdukke med ind i dobbeltsengen. Det er nemlig heller ikke kun singler, der anskaffer sig dukker. Det er også folk i faste forhold, der prioriterer deres sexliv højt både med og uden deres partner.

Har I en fælles fantasi om at invitere en ekstra person med ind i jeres sexliv men synes, at det kan være udfordrende, så kan I prøve det af med en dukke. Find en sexdukke I begge synes om, så er det en stor hjælp. 

Massevis af frække sexlege

Det kan være, der er bestemte ting, som du og din partner gerne vil afprøve i soveværelset. Og hvis I mangler en tredje person til legen, kan en sexdukke være den perfekte løsning. Se hvordan din partner rider dukken, eller hvordan din partner dyrker anal sex med den, imens du selv leger med en vibrator. Mulighederne er i sandhed uendelige, og du kan få det, som du ønsker.

Man kan bruge en sexdukke på et utal af måder. Det kan ikke rigtig gå galt, og det er derfor et perfekt sexlegetøj til at eksperimentere og udforske med. På hvilke måder du vil bruge din sexdukke, er selvfølgelig helt op til dig. 

Sexdukke bordeller er det nye

Flere steder i landet dukker der bordeller op, hvor du kan have sex med en dukke frem for et levende menneske. De giver dem tøj på, giver dem frække gaver og sover med dem. Hvad du bruger din sexdukke til, er helt op til dig. Men mulighederne er mange. 

Få dig en sexdukke som kan dække dine behov. Det kan for eksempel være en torso, en hel krop eller blot et underliv. Og du kan altid eksperimentere med forskellige stillinger, som kan gøre din oplevelse endnu bedre. Der er bestemte stillinger som f.eks. en doggystyle, der fungerer rigtig godt sammen med en sexdukke. 

Rengøring af en realistisk sexdukke

Som med alt andet sexlegetøj, så er det vigtigt at rengøre sin sexdukke. Du undgår både at den bliver uhygiejnisk samt at den går i stykker. Ofte vil sexdukken have hul hele vejen igennem. Så er det nemt for dig at rense den igennem med vand, og du kan hurtigt gøre det efter brug.

Det anbefales, at du gør det til en god vane at rengøre den, hver gang du har brugt den. Så er det gjort, og dit sexlegetøj vil være klar til næste gang lysten melder sig. Find en sexlegetøjsrens og få dig et helt rent produkt hver gang.

En realistisk vibrator

En sexdukke kan alt det, du kender fra andet sexlegetøj bare på en mere virkelighedstro måde. Godt nok er der ikke nogens underliv, der normalt kan vibrere, men det er nu en funktion, vi er glade for, når det kommer til stimulerende og erotisk legetøj.

Få dig en sexdukke med vibrator eller hvad med en der kan opvarmes. Kan dukken opvarmes, og bruger du en god vandbaseret glidecreme, vil det være en realistisk oplevelse, som du sjældent har prøvet med et stykke sexlegetøj. Så er det en stor og naturtro sexdukke, du mangler så find en lige her.