Rebel

Rebel er et af de få sexlegetøjsmærker, der udelukkende fokuserer på den mandlige nydelse. Derfor finder du også et bredt udvalg af anal vibratorer og dildoer, der er designet og produceret med fokus på den mandlige orgasme.

Leder du efter det perfekte sexlegetøj til anal stimulering? Eller er du blot nysgerrig på, hvad stimulering af prostata kan give dig? Lige meget hvad kan du med fordel undersøge vores Rebel sortiment nærmere. Du vil helt sikkert falde over flere produkter, der fanger din opmærksomhed.

Rebel har skabt prostata dildoer, prostata vibratorer, dildoer og penis sleeves, der er enkle i designet og nemme at bruge. Der er ikke noget unødvendigt, og du får den optimale udformning, så du kan opnå den skønneste nydelse.

Uanset om du søger noget til dine solostunder, eller om du er på jagt efter legetøj, du kan bruge med en partner, finder du det blandt disse produkter fra Rebel. Hos Altertystys.dk pakker og sender vi dine vare helt diskret. Du kan altså bestille, lige præcis det du har brug for helt uden bekymringer. Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Rebel – sexlegetøj til mænd

Rebel laver udelukkende sexlegetøj til mænd. Denne specialisering betyder, at du får produkter, der er gennemførte, og som er udviklet med fokus på, hvad mænd har brug for, når det kommer til anal stimulering.

I deres sortiment finder du mange forskellige produkter, der burde kunne dække ethvert behov. Særligt deres vibrerende prostata stimulatorer tager kegler. Der er også mange andre måder, hvorpå du kan stimulere prostata.

Når du køber et produkt fra Rebel, kan du være sikker på, at det er lavet i kvalitetssilikone, samt er uden ftalater. Denne kvalitet får du endda til en overordentlig overkommelig pris, der hurtigt kan gøre Rebel til dit nye yndlingsmærke, når det kommer til anal sexlegetøj til mænd.

Hvorfor er Rebel unik

Det er faktisk sjældent, at man finder et mærke inden for sexlegetøj, der kun fokuserer på manden, og dermed kun laver produkter målrettet mænd. Til sammenligning findes, der et utal af sexlegetøjsmærker, der udelukkende laver produkter til kvinder.

Sexlegetøj til mænd har i flere år været en smule udskældt, men er efterhånden kommet ind i varmen igen. Der er nemlig en masse god at hente for mænd, når det kommer til sexlegetøj. Er du nysgerrig, kan du altid læse mere i vores indlæg om hvorfor mænd også skal bruge sexlegetøj.

Rebel er derfor ret unik, idet de har valgt at fokusere på at skabe sexlegetøj til mænd og dermed hjælpe dem med at opnå en større nydelse, hvad end det er ved samleje eller onani.

Dildoer og anal sexlegetøj

Størstedelen af produkter fra Rebel er dildoer eller andet anal sexlegetøj. Derudover finder du også anal douche samt forskellige penis sleeves. Der er altså noget til enhver smag og enhver lyst. De fleste af deres produkter er enkle i designet og mørke i farven.

De har dog også en række realistiske dildoer i en lys hudfarve. Dildoerne er bløde og dejlige at røre ved samtidig med, at den nødvendige fasthed selvfølgelig er bevaret. Derudover får du også et markeret penishoved, kugler samt markerede årer langs penisskaftet.

Ønsker du at skrue op for stimuleringen, kan du med fordel bruge en af de mange anal eller prostata stimulatorer. Deres udformning er perfekt til at ramme helt rigtigt hver gang. Og med den påsatte vibrator kommer du hurtigt helt op at ringe.

Hvad er det mandlige g-punkt

Der er god grund til at udforske anal stimulering som mand. Det er nemlig her, du finder det mandlige g-punkt, eller p-punktet som det også kaldes. Mange sammenligner mandens prostata med kvindens g-punkt, da det ligeledes kan give ekstra intense orgasmer, når det stimuleres korrekt.

Prostata stimuleres via endetarmen, og den sidder lige under blæren. Den er blandt andet med til at producere det sekret, der også er i sædvæsken. Der er altså både sæd og prostatavæske i, når en mand ejakulerer.

Det mandlige g-punkt eller prostataen er ikke så svær at finde, men det kan kræve lidt udforskning. Her kan du selvfølgelig få ekstra hjælpe af produkter fra Rebel. De er skabt til at følge anatomien og ramme prostata helt rigtigt. Derudover kan de pirrende vibrationer stimulere det følsomme område.

Hvad er prostata massage?

Prostata massage handler om at lokalisere og stimulere prostataen. Det kan dog gøres på mange forskellige måder, og det er også forskelligt, hvad der fungerer for lige præcis dig. Nogle synes, at en finger er helt perfekt, mens andre har brug for mere kraftige stimuleringer.

Er det første gang, du kaster dig ud i prostata massage, er det en god ide blot at bruge fingeren. Med en finger kan du nemmere føle dig frem og lære området at kende. Det er også nemmere at stimulere prostata stille og roligt.

Har du fået mere erfaring med anal stimulering, kan du med fordel bruge en anal vibrator fra Rebel. Du kan finde dem i forskellige størrelser og med forskellige udformninger. Det kan være en yderst sjov og stimulerende leg at finde den rigtige.


Hvorfor anal sexlegetøj til mænd?

Mænd har lige så meget, hvis ikke mere, glæde af anal sexlegetøj og stimulering som kvinder. Der er altså ingen grund til at holde sig tilbage. Ved prostata stimulering kan mænd opleve en mere intens og længere orgasme.

At nyde anal stimulering har intet med seksuel orientering, og er lige så meget for heteroseksuelle mænd, som det er for homoseksuelle mænd. Derfor laver Rebel også anal sexlegetøj til mænd, der kan bruges uanset hvem din partner er, eller om du ønsker at bruge det alene.

Ved at stimulere prostata kan nogle mænd endda opnå erektion og orgasme helt uden stimulering af penis. Derudover åbner det en helt ny verden af nydelse for dig og din partner, hvis I aldrig har udforsket dette område før.

Sådan finder du prostataen

Det kan virke svært og uoverskueligt at skulle finde prostataen. Mange har nok hørt om, hvor svært kvindens g-punkt er at finde. Men det er faktisk ikke så svært, som nogle gør det til. Det kræver selvfølgelig, at man er villig til at bruge lidt tid på det.

Derfor bliver det kun bedre, hvis I vælger at hygge jer og have det sjovt med det. Lav de forberedelser I har brug for, så I begge er afslappet, og har det godt. Det kan være, at der skal gøres ekstra godt rent ved området.

Når alt er klar, kan du finde prostata. Den sidder omkring 3-7 cm oppe i endetarmen. Den er omkring samme størrelse som en kastanje, og sidder mod penis foran anus.

Sådan stimulerer du prostata med sexlegetøj

Når du er klar til at skrue op for stimuleringen, er der en verden af nydelse, når det kommer til anal sexlegetøj. Med et Rebel produkt i natbordsskuffen er du klar til at opleve en eksplosiv orgasme som aldrig før.

Hvis du har udforsket området med en finger flere gange, er du efterhånden godt bekendt med, hvor det følsomme punkt er, og hvordan du rammer det rigtigt. Det er en god øvelse, der vil hjælpe dig, når det kommer til at bruge anal sexlegetøj.

En prostata stimulator eller vibrator kan være en stor hjælp, når det kommer til stimulering af p-punktet. Den er nemlig lavet med en krumning, der gør, at den rammer rigtigt ind på prostata. Det kan derfor blive nemmere og mere nydelsesfuldt stimulere prostata.

Husk den indledende opvarmning

Uanset om du bruger en finger eller et sexlegetøj, er det vigtigt ikke at springe de indledende øvelser over. Det er nemlig altid nemmere og mere behageligt at stimulere prostata, hvis du er tændt og ophidset i forvejen.

Det vil få dig til at slappe af og gøre legen med prostata stimulator ekstra pirrende. Du kan selvfølgelig bruge andet sexlegetøj til at få legen i gang. Men bruger du en vibrerende anal stimulator, kan den med fordel også bruges udvendigt.

Hvis du bruger vibratoren udvendigt, før du fører den ind, kan du også mærke, hvordan vibrationerne er. Så ved du også bedre, hvor kraftige de er, og hvilket niveau du skal starte på, når du indfører vibratoren.

God hygiejne med en anal douche

Mange kan være nervøse omkring anal stimulering, og synes det er uhygiejnisk. Der er dog nogle ting du kan gøre for at berolige dig selv og gøre oplevelsen meget mere behagelig. Rebel laver nemlig også en anal douche til anal rengøring.

En anal douche bruger du til at rense ud bag til, så du er helt ren og klar til anal leg og prostata stimulering. En anal douche er meget simpel at bruge. Du fylder den blot med vand, sætter den op og sprøjter. Du kan gentage processen, indtil det vand der kommer ud, er helt klart.

At bruge en anal douche kan være betryggende for mange, da de derfor kan slappe helt af, når det kommer til at bruge prostata stimulatorer eller anal dildoer.


Gør det mere glidende med anal glidecreme

Når det kommer til anal sexlegetøj og anal stimulering, er det altid nødvendigt at bruge en god anal glidecreme. Vi producerer ikke noget naturligt smørelse bagtil, og der er derfor ikke nogen hjælp til at få det til at glide.

Her kommer anal glidecreme til din redning. Du kan også bruge en vandbaseret glidecreme til Rebel anal sexlegetøj. En glidecreme skabt til anal penetrering er dog mere tyk i konsistensen og derfor nemmere at bruge.

Husk at din glidecreme skal være vandbaseret, når du bruger sexlegetøj af silikone. En silikonebaseret glidecreme vil nemlig gå ind og ødelægge materialet. Det er derfor vigtigt, at du læser på glidecremen, inden du køber den.

Hvilket Rebel sexlegetøj skal du vælge?

Det kan være svært at vælge, når man bliver præsenteret for en verden af nydelse. Men der er flere ting, du kan overveje for at hjælpe din beslutning på vej, når det kommer til at vælge det rigtige Rebel sexlegetøj.

Det første du kan tænke over, er, hvor erfaren du er, når det kommer til anal stimulering. Har du aldrig prøvet noget med anal penetrering før, er det en god ide at begynde i det små.

Er du derimod klar til en større mundfuld, kan du overveje om det skal være en vibrator eller en anal dildo. En dildo vil give en mere realistisk fornemmelse, og vil langt hen ad vejen, føles som rigtig anal sex.

Livagtige dildoer og stimulerende anal plugs

Rebel giver dig et bredt udvalg, så du uanset præference og erfaring kan finde et produkt til anal stimulering. Du kan blandt andet finde dildoer med realistiske detaljer, stimulerende anal plugs med vibrator samt penis sleeves for en større og mere pirrende oplevelse.

Flere af deres prostata stimulatorer har en bullet vibrator. Når stimulatoren er indsat, kan du nemt tænde for vibratoren med et enkelt klik. Herefter vil vibrationerne fordele sig både indvendigt på prostata og udvendigt på mellemkødet.

Rebel dildoer er meget realistiske i designet. Det vil sige, at de er lavet i en lys hudfarve, og har alle de detaljer, man kan forvente af en rigtig penis. De kan selvfølgelig bruges til anal såvel som vaginal penetrering.

Hvad kan et penis sleeve?

Et penissleeve kan være det perfekte udstyrsstykke til dig, der ønsker en mere stimulerende penis. Et penis sleeve er som et hylster, du kan sætte over penis. Det kan have forskellige designs. Nogle er realistiske, mens andre er udstyret med ekstra riller eller knopper.

Når du sætter sleevet på, vil det føles stramt om penis. Samtidig vil den ekstra brede og længe gøre, at din partner vil blive fyldt helt ud. Det kan altså være en win-win for begge parter.

Skal der skrues ekstra op for nydelsen, kan du også få penis sleeves fra Rebel med indbygget penisring. Penisringen sættes om penisroden eller pungen, og giver dig en mere fyldig erektion. Det bliver derfor ikke mere stimulerende for både dig og din partner.

Anal stimulering kan nydes af alle

Anal stimulering med sexlegetøj fra Rebel er noget for alle mænd. Prostata er en erogen zone hos alle mænd, og kan give stor nydelse, når den stimuleres. Uanset om der er tale om anal stimulering ved anal sex, med en finger eller et analt sexlegetøj.

Du kan nyde anal stimulering ved onani eller sammen med din partner. At nyde prostata massage eller anden form for anal stimulering har intet med seksuel orientering. Der er altså en verden af nydelse, der venter på dig, hvis du før har holdt dig tilbage.

Prøv at udforske området lige så stille til at begynde med. Eller kombiner prostata stimulering med et blowjob. Det vil helt sikkert resultere i en mere intens og eksplosiv orgasme, end du før har prøvet.