KAMA SUTRA

Kama Sutra skaber sensuelle olier og stimulerende cremer til dig og din partner. Det amerikanske mærke har siden 1969 forkælet verden med sine massageolier, duftende lys og aromatiske cremer, der kan forvandle enhver stund til en uforglemmelig og erotisk oplevelse.Med rødder i 60’ernes USA har virksomheden taget inspiration fra den indiske lærebog Kamasutra. Lærebogen indeholder mere og andet end udfordrende sexstillinger. Bogen omhandler nemlig også, hvordan man øger nydelsen og intimiteten blandt andet gennem kys, omfavnelse og lystfremmende midler. Kama Sutras sortiment indeholder derfor også en række sensuelle og lystfremmende produkter, der ligger op til et erotisk forspil. Læs mere

Viser alle 6 resultater


Hvem er Kama Sutra?

Kama Sutra er et amerikansk mærke, der blev skabt tilbage i 1969. De er født ud af 1960’ernes tidsånd, der blandt andet var påvirket af fri kærlighed og ”flower power”. Dette inspirerede grundlæggerne til at skabe et produkt, der kunne bringe folk sammen.

Deres mission var og er stadig at hjælpe par med at skabe bedre intime oplevelser. De tror på, at mennesket forbedres både fysisk og psykisk ved at give og modtage kærlighed. Deres produkter er skabt i denne ånd og give anledning til nye sensuelle og erotiske oplevelser.

Med over 50 års erfaring kan de tilbyde et komplet sortiment af aromatiske olier, lys og cremer til enhver lejlighed. Da de startede i 1969, havde de blot ét produkt, hvorimod de i dag kan præsentere mere end 100 forskellige produkter.

Erotiske hjælpemidler til par

Produkter fra Kama Sutra kan være mange ting. De kan dog alle sættes ind under den samme kategori, nemlig erotiske hjælpemidler til par. Mange af deres produkter er skabt til at blive nydt sammen med en anden og aktivere alle sanser med smuk indpakning og liflige dufte.

Deres sortiment dækker over duftende massagelys, duftende olier med smag såvel som pirrende fjer, smagfuldt pulver og stimulerende glidecremer. Der er kort sagt noget til enhver lyst og smag. Stort set alle deres produkter kommer med en mild og dejlig duft, der vil sprede sig, så snart produktet tages i brug.

Mange af deres produkter er ligeledes ”kissable”. Det vil sige, at du kan smage på det for eksempel ved at slikke det af din partner. Her er der altså rig mulighed for at gøre jeres erotiske stund endnu mere intim og ikke mindst både velduftende og smagfuld.

Inspiration fra den indiske lære om kamasutra

Som navnet tydeligt indikerer, har grundlæggerne hentet deres inspiration fra den indiske lærebog kamasutra. Kamasutra er navnet på en lærebog skrevet af Mallanaga Vatsyayana. Han levede i det nordlige Indien ca. 300 år e.Kr.

På sanskrit betyder ”kama” sansenydelse eller kærlighed mens ”sutra” betyder ledetråd eller håndbog. Bogen er altså en slags guide, og den omhandler en række emner omkring kærlighedslivet. Faktisk er det kun et kapitel i hele bogen, der handler om selve kærlighedsakten.

Det er dog det, der har fået størst gennemslagskraft i Vesten, og det de fleste af os forbinder med kamasutra. Af andre emner omhandler bogen blandt andet ægteskab, frieri og forførelsens kunst. Mærket Kama Sutra har hovedsageligt fundet deres inspiration i kapitlet om potens- og lystfremmende midler.   


Stimulerende produkter i smuk indpakning

Det er ikke kun indholdet, der er blevet gjort noget ud af. Kama Sutra skaber smukke indpakninger, hvor grafikken faktisk er inspireret af illustrationer fra den originale lærebog kamasutra. De organiske former i eksotiske farver, giver et hint til, hvad der gemmer sig indeni.

Mange af deres produkter kommer i smukke flakoner, og alt er gennemført. Du kan derfor også få flere af deres flasker i cylinderformet kasser eller metalæsker. Du får altså ikke bare et brugbart produkt, men også et du kan have stående fremme.

Det veludførte design gør, at du ikke er i tvivl. Det østlige tema gennemsyrer alt, hvad der har med Kama Sutras produkter at gøre. Du kan derfor leve dig ind i den eksotiske og erotiske verden sammen med din partner. I kan uden tvivl finde et produkt, der matcher jeres lyster og behov.

Den perfekte romantiske gave

Den smukke indpakning gør ikke bare deres produkter til en fryd for øjet, den gør dem også til den perfekte gave. Leder du efter en særlig gave til valentinsdag, eller måske skal din partner forkæles lidt ekstra på deres fødselsdag.

Det kan også være, at du blot vil overraske med noget særligt uden nogen speciel anledning. Uanset hvad kan du trygt vælge et produkt fra Kama Sutra. Deres produkter er pakket smukt ind og kommer ofte i flotte cylinderformet æsker eller firkantet metalkasser. Det hele bærer naturligvis det kendetegnende design.

Du behøver faktisk ikke at pakke din gave ind, når den kommer fra Kama Sutra. Du kan uden problemer nøjes med at præsentere den flotte æske for din partner. De vil med det samme kunne se, at der er tale om en sanselig og ikke mindst erotisk gave, som I kan nyde sammen.

Sensuel forkælelse til ham og hende

Der er naturligvis tænkt over nydelse til både ham og hende. Faktisk kan de fleste af deres produkter bruges af både mænd og kvinder. Det er de færreste, der udelukkende er til den ene eller den anden. I kan derfor også have meget sjov med at prøve dem hver især.

Deres massageolier eller kissable olier er lige fantastiske, hvad end de smøres på din mandlige eller kvindelige partner. I stedet for at kigge efter noget til enten ham eller hende, så gå efter en duft du synes lyder dejlig, eller måske er der en smag, du bare må prøve.

Du kan naturligvis også gå efter en særlig stimulerende virkning. Det kunne for eksempel være en kølende, kildende eller varmende virkning, som du eller din partner kan nyde på enhver erogen zone. Der er nok at udforske, når først I har fået øjnene op for det erotiske univers af Kama Sutra.


Kama Sutra – making love better

Nogle gange skal der ikke meget til. Din intime stund kan nemt gøres bedre med blot et par dråber fra Kama Sutra. Deres mange olier og cremer er et simpelt men effektivt redskab til dig, der søger noget nyt. Det kan hjælpe dig med at skabe sanselige, sensuelle og erotiske oplevelser sammen med din partner.

Deres mission lyder ”making love better”. Deres produkter er altså lavet med tanke på at tilføje noget ekstra til din elskov. Deres produkter er skabt til at aktivere alle dine sanser for en mere komplet erotisk oplevelse.

Uanset om du er til gels, pudder, olier eller cremer, kan du finde dit produkt blandt deres sortiment. Dertil fås de enkelte produkter ofte i flere smags- eller duftvarianter. Du kan derfor både prøve det samme produkt i flere varianter eller finde flere produkter med samme smag eller duft.

Pirrende fornemmelser og dufte

En olie fra Kama Sutra giver dig ikke bare en lækker og glat fornemmelse, den vil ofte også tilføje noget ekstra. Det kan for eksempel være, at den har en mild duft, der spreder sig i rummet lige så snart den tages i brug. Eller måske har den en skøn smag, som kan nydes, når den slikkes af.

Dertil kan du få cremer og gels med stimulerende virkninger. Det kunne for eksempel være en varmende effekt, der spreder sig over hele det berørte område. Eller det kunne være en kildende eller næsten vibrerende effekt, der gør, at du kommer i det helt rette humør.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge? Så vælg et sæt. Du kan få flere sæt, der indeholder flere af deres produkter. Det er perfekt, hvis du skal prøve dem for første gang, og det er ligeledes et oplagt valg til en særlig lejlighed.

Alt til forspil, samleje og selvforkælelse

Uanset om du ønsker et produkt, I kan bruge til jeres forspil, eller et der skal bruges under samleje kan du finde det lige her. Du kan naturligvis også finde en hel masse, som du kan forkæle dig selv med. Der er ingen der siger, at du ikke kan nyde de mange stimulerende produkter alene.

Til forspil er olier et oplagt valg. Der er ikke noget bedre end at forkæle din partner med en erotisk massage. Bruger du en olie, vil dine hænder glide let over huden. Bruger du tilmed en olie med en mild duft eller en stimulerende virkning, vil det være en endnu større succes.

Under samleje kan du med fordel bruge en glidecreme. Du kan ligeledes bruge en orgasmegel, der for eksempel giver en vibrerende virkning. Den stimulerende effekt kan nydes på enhver erogen zone, som du eller din partner ønsker at forkæle.