STORE KONDOMER

Størrelsen betyder alt – hvert fald når det kommer til kondomstørrelse. Det er nemlig vigtigt, at dit kondom hverken er for stort eller småt. Derfor kan du også finde store kondomer til dig, der kræver en lidt større størrelse end de almindelige kondomer. Vores store kondomer har en diameter fra 56 mm og opefter. Læs mere

Viser alle 21 resultater


Store kondomer – den bedste komfort

Er du i den heldige position at have brug for store kondomer, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet alle vores kondomer med en omkreds på 56 mm eller over lige her. Så kan du nemt og overskueligt finde de kondomer i din størrelse.

Når du bruger store kondomer, der passer til din penisstørrelse, er du sikret den bedste komfort. Et kondom i den forkerte størrelse kan give stort ubehag, og kan også mindske den beskyttelse, som kondomet ellers giver mod sexsygdomme og graviditet. Det er altså vigtigt, at du er opmærksom på, om du har den rigtige kondomstørrelse liggende i natbordsskuffen.

Find den rigtige størrelse

Men hvordan finder du egentlig lige frem til den rigtige størrelse? Det er faktisk slet ikke så svært. Det er dog vigtigt, at du er grundig, når du måler dig, og sikrer, at du får gjort det korrekt. Når du skal måle dig, har du brug for et målebånd. Det er nemlig omkredsen af din penis, du skal bruge. 

Du måler din penis i erigeret tilstand, og holder målebåndet helt nede ved roden af penis. Det er vigtigt, at du ikke strammer målebåndet for meget, da du derved kan få en for lille størrelse i kondom. Kan du se, at målingen viser en diameter på 56 mm eller mere, er det store kondomer, du skal have fat i.

Er kondomer altid for små?

Synes du altid, at kondomer er for små? Har du ofte problemer med at få det på, eller strammer det for meget? Så er det nok fordi, du har fået fat i et for lille kondom. Derfor har vi også lavet en kategori med store kondomer til dig, der har brug for en lidt større størrelse end de fleste.

Vores store kondomer giver dig et overskueligt overblik over de produkter, der har en større diameter, og som dermed vil passe din penisstørrelse bedre. Husk at måle din penisstørrelse, inden du vælger kondom, da små forskelle også kan have en indvirkning på komforten og pasformen.

Ekstra længde med store kondomer?

Når det kommer til store kondomer, er det faktisk ikke så meget længden, det kommer an på. Som ved alle kondomer, måler du din kondomstørrelse ved at måle diameteren af din penis. Du kan få nogle store kondomer med ekstra længde, men det er altid diameteren, du skal gå efter. Det er den, der bestemmer om kondomet er nemt at tage på, og om det sidder for stramt.

Store kondomer er lavet så længden på kondomet, også passer med den øget diameter. Det vil derfor ikke være sandsynligt, at der er kondomer, du ikke kan passe i længden. Er du bekymret for pasformen i længden, kan du naturligvis også måle denne.


Mål dig rigtigt

Du kan ikke være sikker på, at du har fat i den rigtige kondomstørrelse, før du har målt dig rigtigt. Det kan selvfølgelig godt være, at du har en ide om, at det er under store kondomer, du skal kigge. Men også her kan der være stor forskel på de forskellige størrelser. Du kommer derfor ikke uden om at måle dig korrekt.

Det er til gengæld også ret enkelt at gøre, og giver dig en meget præcis ide om, hvilke kondomer det er, du skal bruge. Alle store kondomer på vores side har oplyst deres størrelse i diameter. Det gør det nemt for dig at finde de produkter, der matcher de målinger, du har lavet.

Gør oplevelsen bedre med glidecreme

Store kondomer har ligesom almindelige kondomer brug for lidt glidecreme. Ofte er den mængde, der følger med i pakken ikke helt nok, og du kan derfor med fordel bruge mere. Du skal blot huske at bruge den rigtige glidecreme sammen med dit kondom. Du kan trygt bruge vandbaseret og silikone glidecreme.

De fleste kondomer er lavet af latex. Her er det vigtigt, at du ikke bruger en oliebaseret glidecreme. Dette gælder derfor også, den glidecreme du finder derhjemme. Det kunne for eksempel være en madolie eller en form for creme eller vaseline. Disse produkter må aldrig bruges sammen med et kondom, da det vil opløses.

Store kondomer der er latexfri

Mange har en allergi over for latex, og derfor findes der også mange forskellige kondomer, der er latexfri. Hos Altertystys.dk kan du naturligvis også finde store kondomer, som er latexfri. Latexfri kondomer fungerer lige som andre almindelige kondomer med latex.

Du har den fordel med et latexfrit kondom, at du faktisk godt kan bruge en oliebaseret glidecreme. Du kan naturligvis også bruge vandbaseret og silikone glidecreme. Vi anbefaler dog stadig, at du ikke bruger såkaldt hjemmelavet glidecreme. Der kan være mange gener, og særlig for den intime balance hos kvinder kan det have mange negative bivirkninger.

Bedre pasform – bedre beskyttelse

Den rigtige størrelse inden for kondomer har ikke kun noget at gøre med din komfort. Det har også indvirkning på den beskyttelse, som kondomet kan yde. Den bliver nemlig forringet, hvis kondomet ikke passer dig. Både hvis det er for stort eller for småt, kan det have en negativ virkning.

Har du brug for store kondomer, er det nok særligt for små kondomer, du har haft problemer med. Dette er ikke bare ubehageligt at have på, der er også en forøget risiko for, at kondomet revner. Det vil du sikkert gerne undgå. Derfor kan det også kun anbefales, at du bruger et kondom i den rigtige størrelse hver gang.


En ekstra kinky sexoplevelse

Skal kondomet ikke bare være en praktisk og beskyttende tilføjelse i soveværelset? Så har vi da også store kondomer, der er ekstra kinky. Det kunne for eksempel være vores sorte kondomer. Der fungerer præcis ligesom alle andre kondomer, men har blot den frække detaljer, at de er helt sorte.

Det giver altså noget ekstra til oplevelsen, og gør det lidt mere kinky at bruge kondom. Skal du lege med bondage og BDSM, hvor lak og læder ofte er en stor del af udstyret, så er de sorte kondomer selvfølgelig helt perfekte.

Kondomer og onaniprodukter

Kondomer er selvfølgelig vigtigt at bruge ved vaginal eller anal samleje samt ved oralsex. Men store kondomer kan faktisk også bruges, når du hygger dig med et onaniprodukt. Hvis du finder et godt kondom i den rigtige størrelse, vil det nemlig ikke nedsætte følsomheden.

Bruger du et kondom sammen med dit onaniprodukt, vil du undgå en masse rengøring efterfølgende. Så kan du bare tage kondomet af og smide det i skraldespanden. Så er rengøringen klaret. Mange mænd foretrækker denne løsning, og med de mange kondomer du kan få i dag, er det let at finde et, der også er behageligt.

Køb dine store kondomer her

Hos Altertystys.dk guider vi dig til det helt rigtige kondom for dig. Uanset om det er store kondomer, farverige kondomer eller noget helt tredje du skal have fat i. Vores udvalg er bredt og varieret, så du får det helt rigtige produkt med hjem hver gang.

Og det er naturligvis ikke kun kondomer vi hjælper dig med. Skal du have noget spændende sexlegetøj til mænd med hjem, eller er du nysgerrig på legetøj til par? Så kan du finde et stort udvalg lige her på vores webshop.  Er der noget du er i tvivl om, omkring et produkt eller andet kun du altid kontakte os.

Den perfekte størrelse

Hvis du har haft mange negative oplevelser med kondomer, kan det være svært at tro på. Men den perfekte størrelse findes altså. Det kan godt være, at det tager et stykke tid at finde den, men blandt vores store kondomer er dine chancer måske bedre. Det er derfor også vigtigt, at du ikke giver op, og dyrker ubeskyttet sex.

Kondomer er det eneste præventionsmiddel, der beskytter mod sexsygdomme, og er derfor vigtigt at bruge, når du har sex med flere partnere eller en ny for første gang. Et kondom er en billig pris at betale, når man tænker på alle de bekymringer og problemer, der kan opstå ved ikke at bruge et.