PENISRING UDEN VIBRATOR

En fleksibel penisring uden vibrator er guld værd. Om du leger solo eller sammen med en partner, kan en penisring gøre en kæmpe forskel for dit sexliv. Med en penisring kan du nemlig holde din rejsning længere og få en mere intens og kraftig orgasme. Vores penisringe uden vibrator kommer i mange forskellige designs, tykkelser og farver. Læs mere

Viser alle 20 resultater

Billigst på PriceRunner
-28%
JANUARUDSALG
DKK 50,00
Billigst på PriceRunner
-47%
JANUARUDSALG
DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
Billigst på PriceRunner
-52%
JANUARUDSALG
DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
-43%
JANUARUDSALG
DKK 40,00
Billigst på PriceRunner
-41%
JANUARUDSALG
DKK 119,00
Billigst på PriceRunner
-41%
JANUARUDSALG

Penisringe

Metal Penisring

DKK 119,00


Start med en penisring uden vibrator 

Mange der ikke tidligere har brugt sexlegetøj, forsøger sig med en penisring som det første. Og med stor succes. Den er utrolig let at bruge, og den giver en fantastisk stimulering fra start.

Vi anbefaler derfor ofte en fleksibel penisring uden vibrator som det første stykke legetøj, til dem der vil eksperimentere og pifte deres sexliv op, uden at begive sig ud i noget der er alt for vildt. 

Vores sortiment indeholder mange forskellige typer af penisringe. Dem uden vibrator er blot en af varianterne. Ellers har vi også metal penisringe, penisringe med vibrator, penisringe med butt plug og endelig penisringe i sæt.

Prøv forskellige penisringe

Får du først smag for at bruge en penisring, er der mange muligheder for at variere din oplevelse og prøve nogle der er vildere og mere udfordrende. Både penisringens designs og funktioner kan give dig en ny oplevelse. 

Vores penisringe uden vibrator er ofte lavet i et lækkert silikonemateriale. Den form for materiale kan nemlig strække sig rigtig meget, samtidig med at det også er ret fast og sidder tæt om penisroden.

Silikone er et af de mest brugte materialer inden for produktion af sexlegetøj. Det er lækkert materiale, der er let at gøre rent, og så er det slidstærkt og silkeblødt. Husk at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dit silikone sexlegetøj.


Hold længere med en penisring uden vibrator

Du kan holde længere, både sammen med en partner og solo, når du bruger en penisring. Grunden er den, at den stramme ring holder blodet ude i penis. Det er ikke farligt, da den ikke er for stram, men den strammer tilpas til, så blodtilførslen bliver langsommere.

En rejsning består jo i bund og grund af en blodfyldt penis og med en penisring, kan man forsinke, at det forsvinder igen. Idet penis ringen lukker lidt af, så er det vigtigt at være opmærksom på eventuelle faresignaler.

Som udgangspunkt er det helt ufarligt at bruge en penisring. Generelt siger man, at man ikke bør have en penis ring på i mere end 20 min. Tager jeres samleje mere end 20 min, så vent eventuelt med at tage den på. 

Sådan fungerer en penisring uden vibrator

Sidder du med din første penisring i hånden? Så læs med her. Sørg først for at penis er stiv. Rul derefter penisringen på plads og sæt den så langt ned mod roden, som den kan komme.

Så let er det at bruge en simpel penisring uden vibrator i et fleksibelt materiale. Bevæger man sig ud i andre materialer, som metal, så skal penis ikke være stiv imens man tager den på. Det kan hvert fald besværliggøre processen.

Bruger du flere ringe på én gang, så skal penis heller ikke være stiv før efter du har puttet de fleste af ringene på. Lad dig ikke skræmme, så snart du har prøvet det et par gange, så er det ret let. 


Brug et penis sleeve med din penisring

Det er både frækt og lækkert at bruge flere forskellige former for sexlegetøj på en gang. Det er skønt at blive stimuleret flere steder. Bare tænk på, hvor skønt det mærkes, når du får kærtegnet dine boller imens du får et blowjob.

Den form for dobbelt stimulering kan du også få under sololeg. Brug derfor et penis sleeve eller et onani sleeve samtidig med du bruger en penisring uden vibrator. 

Brug en penisring, som du er blevet fortrolig med, og lad et nyt stykke sexlegetøj komme på banen. Et onani sleeve er et silikonerør, med forskellige former for nubre eller stimuleringsmønstre indeni, der kæler for penis ned af skaftet.

Brug to penisringe 

Har du flere penisringe liggende eller har du anskaffet dig en pakke der indeholder flere ringe, så kan du med fordel bruge dem på samme tid. Det kan anbefales at købe flere penisringe i forskellige størrelser. 

De forskellige størrelse penisringe kan sættes rundt omkring penis og testiklerne. Bruger du flere penisringe på en gang, så skal det typisk gøres på følgende måde. Den mindste af ringene sættes om roden.

Den midterste sætter du om bollerne og den mindste sætter du som sædvanligt rundt om penis. Det giver en rigtig fantastisk følelse, og du vil hurtigt kunne mærke, hvordan blodet fosser ned mod penis og hvordan din rejsning vil blive ekstra hård.