AUTOBLOW

Skal dine solostunder gøres til noget ekstra særligt og ikke mindst ekstra stimulerende? Med en blowjob maskine fra Autoblow vil du få en oplevelse ud over det sædvanlige. Læs alt om de fantastiske maskiner i vores komplette anmeldelse af Autoblow. De innovative og effektive maskiner giver dig en onanioplevelse, som du sjældent glemmer.

Viser alle 2 resultater


Den revolutionerende Autoblow blowjob maskine

AutoBlow er et revolutionerende og ikke mindst effektivt onaniprodukt til mænd. De forskellige modeller giver alle en simulering af et blowjob. Med en AutoBlow bliver dine solostunder altså opgraderet til et helt nyt niveau.

Det skal faktisk ikke løfte en finger. Maskineriet gør det hele for dig. Alt efter hvilken model du vælger, får du forskellige variationer i stimuleringen at vælge i mellem. Det kan måske forklares bedst ved, at du forestiller dig en fleshlight, der bevæger sig af sig selv – men bare bedre!

Den kører nemlig ikke bare op og ned i en uendelighed. Den nyeste model AutoBlow A.I. har 10 forskellige varierende stimuleringer, der alle er funderet på virkelige blowjob teknikker. Du får virkelig et onaniprodukt ud over det sædvanlige, når du vælger en.

Hvem står bag AutoBlow?

Idemanden bag den innovative AutoBlow er Brian Sloan. Han har igennem årene udviklet og nytænkt, hvad et onaniprodukt til mænd skal kunne. Blowjobmaskiner og andre automatiske onaniprodukter til mænd har i mange år været et udskældt hjørne af sexlegetøjsmarkedet.

Visionen bag AutoBlow er at rette op på denne forestilling om onaniprodukter til mænd. Brian Sloan ønskede at skabe et produkt til mænd, der ikke bare virkede, men som gav en realistisk og varieret oplevelse.

AutoBlow er derfor også skabt til at kunne passe til flere mænd. Flere af modellerne kommer i forskellige størrelser, så alle mænd uanset penisstørrelse kan opnå stimulering med maskinen. Derudover er der med produkterne fokus på brugervenlighed, nem rengøring og ikke mindst smart og effektiv teknologi.

De forskellige AutoBlow modeller

Der er i dag to grundmodeller. Den første er AutoBlow 2+ XT, og den nyeste er den innovative og unikke AutoBlow A.I. De to modeller er begge blowjobmaskiner, men har nogle forskelle i form af funktioner og egenskaber.

Derudover er der også en prisforskel. Da A.I modellen er den nyeste og helt klart mest avanceret, er denne selvfølgelig også den dyreste. Det er derfor en god idé at undersøge og læse om begge modeller, inden du beslutter dig.

Hvilken model du skal vælge, kommer nemlig meget an på, hvor mange og hvilke funktioner du ønsker. Og selvfølgelig hvor stor din pengepung er. Uanset hvilken model du ender med, er du dog sikret en høj kvalitet, både når det kommer til materialer og teknologi.

AutoBlow 2+ XT

Denne model kom faktisk først frem som en AutoBlow 2+. Den er dog sidenhen blevet videreudviklet og opgraderet, så den nu hedder AutoBlow 2+ XT. XT står for Xtra Tight, og betyder selvfølgelig, at denne model er endnu mere stram end sin forgænger.

Modellen er også særlig god, fordi den kommer med 3 sleeves i forskellige størrelser. På den måde kan alle mænd uanset penisstørrelse få den optimale nydelse ud af blowjobmaskinen.

Når du bruger maskinen, kan du selv styre, hvor hurtigt den skal bevæge sig i den op- og nedadgående bevægelser. Maskinens kraftige motor lader dig faktisk bruge den langsomme bevægelse uden, at maskinen helt stopper.

AutoBlow A.I.

Med Autoblow A.I. bliver der virkeligt tænkt innovativt og nyskabende. Blowjobmaskinen er det første sexlegetøj, der bruger kunstig intelligens til at skabe en realistisk onanioplevelse. Med en A.I. får du en række avanceret og virkelighedstro bevægelser.

Stort set alle onaniprodukter til mænd, inklusiv AutoBlow 2+ XT bevæger sig kun op og ned fra spids til rod af penissen. Men med denne model får du 10 forskellige bevægelsesteknikker. Derudover er maskinen virkelig nem og brugervenlig.

Derudover har de gjort maskinen mere støjsvag, mere brugervenlig og generelt bare mere smart. Hvis du skal have alle de smarte funktioner, og vil have den nyeste teknologi, når det kommer til blowjob simulering, så er det en AutoBlow A.I., du skal have fingrene i. 


Sådan bruger du en AutoBlow

Uanset hvilken model fra AutoBlow du vælger, får du et brugervenligt produkt. Det vil sige, at de knapper der er, er nemme at finde rundt i og, at funktionerne er lette at forstå og bruge. Maskinerne kan også bruges håndfrit for en ekstra pirrende oplevelse.

Det kan være en god idé at læse grundigt om, hvordan du bruger produktet, inden du går i gang. Springer du et vigtigt trin over, kan oplevelsen blive mindre behagelig.

Derfor giver vi dig en kort opsummering af de vigtigste ting, du skal huske både inden, under og efter brug af en AutoBlow. Med den rette brug får du den bedste oplevelse, og kan nyde dit produkt i mange år fremover.

Husk glidecremen

Den måske vigtigste ting at huske når du bruger en AutoBlow eller et hvilket som helst andet onaniprodukt, er glidecreme. Uden glidecreme fungerer det altså slet ikke. En blowjob maskine har af åbenlyse grunde ikke den naturlige smørelse som en kvinde, og der er altså brug for ekstra assistance i denne henseende.

Sørg derfor for at bruge en god glidecreme og masser af den. Der er ingen grund til at spare på den, da en god indsmøring blot vil gøre oplevelsen mere behagelig og realistisk. Det skal dog ikke bare være en hvilken som helst glidecreme.

Når det kommer til sexlegetøj af silikone, skal du altid bruge en vandbaseret glidecreme. En silikonebaseret vil simpelthen ødelægge materialet og i sidste ende gøre dit sexlegetøj ubrugeligt.

Vælg den rigtige indstilling

Dette er særligt vigtigt, hvis du vælger den mere avanceret AutoBlow A.I. De mange teknikker der kan bruges, er selvfølgelig kun en fordel, men kan måske også virke overvældende til at starte med. Det kan derfor godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at lære maskinen at kende.

Tag en aften hvor du har god tid og kør alle de forskellige indstillinger igennem. På den måde lærer du dem at kende, og bliver også tryg med, hvordan man bruger maskinen. Alle mænd er forskellige, og der er derfor også helt sikkert nogle indstillinger, der vil virke bedre end andre.

Eksperimenter mellem dem og find den kombination af teknik og hastighed, der fungerer for dig. Hvis det ikke er kærlighed ved første bevægelse med din AutoBlow, kan vi kun anbefale dig at give det lidt ekstra tid og flere forsøg. 

Hvilken AutoBlow skal jeg vælge?

Hvilken blowjob maskine du skal vælge, er jo det helt store spørgsmål. Og det kommer selvfølgelig an på flere ting. Det første du kan afklare med dig selv, er om du er villig til at betale de penge, den dyreste AutoBlow koster.

Men hvis du er klar til at bruge de penge, der skal til for at få den ultimative onanioplevelse, kan du overveje flere ting. Har du for eksempel brug for de mange funktioner? Hvilken eller hvilke sleeves passer bedst til din penisstørrelse?

Du kan trøste dig med, at uanset hvilken model du vælger, får du et virkelig godt og solidt produkt. Begge modeller er baseret på kundefeedback, grundig research og den nyeste teknologi. En AutoBlow er derfor et kvalitetsprodukt, der kan give dig en helt særlig onanioplevelse.

Den revolutionerende AutoBlow A.I.

AutoBlow A.I. er den nyeste model og til dato mest innovative blowjobmaskine på markedet. Det er det første sexlegetøj til mænd, der bruger kunstig intelligens til at skabe en helt unik og virkelig realistisk oplevelse for brugeren.

Den er udarbejdet ud fra feedback fra de over 200.000 kunder, der har købt deres forrige AutoBlow 2+ XT model. Samt en grundig research af virkelige blowjob teknikker. Alt dette arbejde er gjort for at skabe den mest naturtro oplevelse.

Denne model har også en anden unik egenskab. Du kan nemlig let opøve en bedre stamina eller bare få nydelsen til at vare ved, ved at sætte maskinen på pause. Hvis du trykker på pauseknappen, vil det hele stoppe, indtil du er klar igen.


Grundig research gør maskinen helt unik

Holdet bag den revolutionerende blowjob maskine, har hvilket gjort deres grundarbejde. De har set over hundrede timer pornovideoer der udelukkende fokuserede på blowjob. Med deres grundige research har du fundet frem til 10 forskellige blowjobteknikker.

Ud fra deres observationer har de også fundet frem til fire hovedelementer, der har betydning for et godt blowjob. De elementer der har indflydelse på den nydelse, en mand oplever ved et blowjob, er friktion, smørelse, greb og hastighed.

Med denne viden har holdet bag AutoBlow skabt et virkelig unikt onaniprodukt til mænd. Og de har virkelig taget den mandlige nydelse seriøst. Det er både forfriskende og nødvendigt, når det kommer til at udvikle sexlegetøj til mænd, der faktisk giver en realistisk nydelse og stimulering.

Kan alle bruge blowjob maskinen?

I modsætning til AutoBlow 2+ XT har A.I. modellen ikke flere forskellige sleeves, du kan vælge mellem. I stedet får du et ekstra strækbart sleeve, der kan bruges af de fleste penisstørrelser. Der er dog en max penisdiameter på 5,2 cm.

Du kan også tilkøbe ekstra sleeves, og udskifte det du har. Det giver dig også mulighed for at få, præcis den oplevelse du ønsker. Du kan for eksempel vælge en åbning formet som en vagina, anus eller mund.

De forskellige bevægelser er også skabt så både lange og korte penisser, kan nyde godt af dem. De forskellige variationer er nemlig også forskellige i deres længde. Det vil sige, at de ikke ”bare” bevæger sig fra rod til spids hele tiden.

Flere nye opgraderinger på vej

Der er aldrig stilstand hos holdet bag AutoBlow. Allerede nu arbejder de videre på at udvikle nye udstyrsstykker til deres populære og innovative AutoBlow A.I.

En af de ting de arbejder på, er en ny åbning eller indgang til blowjob maskinen. I samarbejde med Real Doll ønsker de nemlig at skabe en endnu mere realistisk oplevelse, når du bruger din blowjobmaskine.

Åbningen vil her bestå af et realistisk udformet ansigt, hvor munden vil se, og føles helt realistisk. Det hele vil selvfølgelig være fremstillet af kvalitetssilikone for bedre holdbarhed og følelse. Du kan altså se frem til flere skønne produkter fra det nytænkende mærke.

Hvorfor skal jeg vælge en AutoBlow?

AutoBlow har gjort det til deres mission at give mænd gode sexlegetøjsprodukter. Du får derfor også et produkt, hvor den mandlige nydelse er blevet taget seriøst. Og hvor man har tænkt over hver eneste detalje.

Det er få virksomheder, der ligesom dette på den måde fokuserer på sexlegetøj til mænd. Du får derfor også et produkt, hvor folkene bag ved hvad de snakker om, og nytænker hvad et sexlegetøj til mænd kan være.

Derudover har de også gjort sig selv eksperter i, hvad et godt blowjob er, og ikke mindst hvordan man kan genskabe det med en blowjobmaskine. Der bliver derfor hverken sparet, når det kommer til research, teknologisk nytænkning og designudvikling.

Få din blowjobmaskine diskret leveret

Når du bestiller dit AutoBlow produkt hos Altertystys.dk kan du være sikker på en diskret og hurtig levering. Du kan helt bekymringsfrit bestiller dine onaniprodukter hos os. Når du henter pakken på postkontoret, eller får den af postmanden, kan ingen se, hvad du har købt.

Vi har derudover mange års erfaring, når det kommer til salg af sexlegetøj. Derfor kan vi give en kyndig rådgivning og effektiv kundeservice, uanset hvilke behov du har.

Har du spørgsmål til din ordre, et bestemt produkt eller til levering må du endelig kontakte os. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan få en god oplevelse, når du handler dit sexlegetøj hos Altertystys.dk