We-Vibe

We Vibe er sexlegetøjet til par. Deres kvalitetsprodukter er skabt til at blive nydt af begge parter under samleje. Derfor er deres produkter også lavet med fokus på ergonomisk design, høj kvalitet og innovative løsninger.En We Vibe parvibrator er muligvis det ultimative stykke sexlegetøj til par. Den smarte udformning på vibratoren gør, at den nemt kan bruges under samleje og kun er med til at gøre nydelsen større for begge parter. Bliv inspireret af de flotte produkter og find den vibrator, der matcher jeres behov.

Viser alle 12 resultater


We-Vibe – sexlegetøj til par

We-Vibe har sat sig tungt på markedet for parvibratorer. De var de første der revolutionerede markedet med en parvibrator, der kunne bruges under samleje. Og siden er det kun gået fremad for den innovative virksomhed.

Når du køber et produkt fra We-Vibe, er der flere ting, du kan være sikker på. Deres produkter er altid veludførte, både når det kommer til design og materialer. Samtidig er du altid garanteret en smart og brugervenlig oplevelse.

We-Vibes produkter er fjernstyret, og flere kan endda styres af via en app, du henter til din smartphone. Disse fjernstyret parvibratorer giver dig uanet af muligheder, når det kommer til sjov og nydelse i soveværelset.

Historien om We-Vibe

Historien om We-Wibe startede i 2004, da det canadiske par Melodi og Bruce Murison startede udviklingen af en parvibrator, der kunne bruges under samleje. Det hele begyndte egentlig fordi parret selv savnede en vibrator, der kunne give nydelse til begge parter, og som ikke kun var til forspil.

De havde også et ønske om, at deres nye parvibrator skulle være miljøvenlig. Man må sige, at parret er nået i mål med deres drøm. Og det er kun gået fremad siden den første parvibrator fra We-Vibe så dagens lys i 2008.

Parvibratoren er i dag en af de mest populære sexlegetøj produkter til par. Det har dog ikke gjort, at parret har slappet af. Siden lanceringen af den første parvibrator fra mærket har de videreudviklet og opgraderet vibratoren igen og igen.

Den første revolutionerende parvibrator

I dag virker det måske helt usandsynligt. Men da We-Vibe i 2008 lancerede deres parvibrator var det altså helt revolutionerende, at den kunne bruges under samleje. Den slags sexlegetøj fandtes simpelthen ikke før hen.

Den smarte løsning blev opnået ved designet af den U-formet vibrator. Her indsættes den ene del i kvinden vaginalt, og påvirker dermed g-punktet. Mens den anden del sidder tæt op ad klitoris. Den indvendige del gør dog også plads til, at manden kan penetrere med sin penis.

Når vibrationerne tændes, vil både manden og kvinden mærke dem. Samtidig vil kvindens g-punkt blive stimuleret, af de bevægelser manden laver samt de pirrende vibrationer. Der er altså tale om en komplet stimulering for begge parter.

Den perfekte parvibrator

Det er ikke løgn, når vi kalder We-Vibe for den perfekte parvibrator. Den har alt, hvad du kunne ønske dig, og kommer i forskellige udgaver, så du kan vælge den, der matcher dine behov og ønsker bedst muligt.

Du kan for eksempel vælge en vibrator, der styres via fjernbetjening eller app eller begge dele, hvis det er det, du ønsker. Der er også nogle små forskellige i designet, alt efter hvilken model du vælger. Uanset hvilken model du vælger, får du dog et simpelt interface, og de tændes alle ved et tryk på den ene knap, der sidder oven på vibratoren.

I 2020 lancerede We-Wibe den nyste model fra parvibrator stammen. We-Wibe Chorus har den velkendte form, men er udstyret med flere intuitive indstillinger og funktioner. På den måde skal I nærmest ikke gøre noget for, at få den helt rigtige indstilling til jeres nydelse.

Opnå fælles orgasme med en We-Vibe

Mange parvibratorer kan ikke det som We-Vibe kan. Hvis du for eksempel har prøvet et vibrerende æg eller en penisring, så ved du også, at disse kun giver stimulering til en af parterne. Eller der er hvert fald kun en, der får det bedste ud af sexlegetøjet.

Samtidig er dette sexlegetøj også eksempler på, at du ofte kun får enten indvendig eller udvendig stimulering. Det er sjældent, du får begge dele i én samlet pakkeløsning. Og det er netop dette, der gør We-Wibe unik.

Ikke nok med at den vibrerende nydelse er til både ham og hende. Så giver vibratoren også både indvendig og udvendig stimulering. Når den bruges under samleje, kan I altså nå klimaks sammen, og hvis I er rigtig gode, kan I time jeres orgasmer, så I kommer samtidigt.


Vibrationer der virker

We-Vibe har selvfølgelig ikke opnået deres succes, udelukkende fordi deres produkter er nye og smarte. Deres succes kommer selvfølgelig også af, at de har lavet produkter, der virker. Og her taler vi om de vibrationer, du får, når du bruger deres produkter.

Når du køber en We-Vibe vibrator, kan du være sikker på, at der er vibrationer til din smag. De fleste af mærkets produkter kommer med over 10 forskellige vibrationsindstillinger, og de nyeste med app styring har endda endnu flere.

Mange kvinder kan have såkaldte orgasmeproblemer. Det vil sige, at de kan have svært ved at opnå orgasme. Problemet kan opstå af mange grunde, men We-Vibe vil ofte være løsningen. De mange vibrationsindstillinger gør, at du kan vælge netop den, der gør det for dig.

Vælg mellem de mange funktioner

Med en parvibrator får du enten en fjernbetjening med i købet, eller også skal du hente en app til din smartphone. I nogle tilfælde kan vibratoren bruges med både fjernbetjening og app. Uanset hvad er det herfra, du styrer de mange funktioner.

Selvom vibratoren har flere forskellige vibrationer og måske også modes, skal du ikke fortvivle. Producenterne bag den smarte parvibrator har selvfølgelig sørget for, at du nemt og hurtigt kan finde rundt i det hele.

Det enkle interface har kun en knap, hvorpå du kan enten tænde eller slukke vibratoren. På fjernbetjeningen er der også kun få knapper, hvor du enten kan skifte vibrationsmønstre eller skrue enten op eller ned for hastigheden.

We-Vibe er garanti for innovativ teknologi   

Man må sige, at We-vibe gang på gang lykkedes med at skabe parvibratorer og andet sexlegetøj, der overrasker. Når du vælger et produkt fra dette mærke, er du nemlig garanteret innovativ teknologi og smarte løsninger.

De opgraderer løbende deres modeller, så du kan vælge det nyeste af det nyeste. Eller vælge en af de ældre modeller. Det er klart, at jo nyere en model du vælger, jo flere funktioner får du med i købet. Samtidig vil en nyere model også have optimeret løsninger i forhold til styring og brugervenlighed.

Nytænkning ligger i mærkets DNA siden deres revolutionerende start i 2008. Derfor bliver de også ved med at udvikle nye og opgraderet versioner af deres kendte design. Derudover udvider de også hele tiden deres sortiment, så også singler kan få glæde af deres gode produkter.

Fjernstyret sexlegetøj fra We-Vibe

Det der gør We-Vibe populær, er selvfølge deres innovative design. Men det er også deres store fokus på brugervenlighed. De har fra start været gode til at benytte sig af den nyeste teknologi, der altid har sikret dig den bedste og mest smarte løsning.

Flere af deres produkter kan bruges via en fjernbetjening eller via app. Det betyder, at deres vibratorer er fjernstyret, hvilket åbner op for en helt ny verden af spændende og pirrende par leg. Leg med vibratoren på afstand eller overlad kontrollen til partneren.

De innovative løsninger gør, at deres parvibrator er en evig succes. I kan nemlig blive ved med at udforske. Enten ved at prøve nye funktioner eller vibrationer. Eller ved at gøre legen mere pirrende ved at øge afstanden mellem jer, når I tager vibratoren i brug.

Pift dit langdistanceforhold op

We-Vibe er også blevet en utrolig populær løsning for par, der lever med lang distance mellem dem. Uanset om det blot er for en periode, eller om I bare bor langt fra hinanden, så kræver et langdistance forhold lidt ekstra tid og kræfter.

Med en We-Vibe vibrator med app styringen er afstand dog ikke noget problem længere, når det kommer til intimitet og seksuel nydelse. Når jeres vibrator er koblet sammen med en app, kan den styres, uanset hvor den anden partner befinder sig.

Appen er forbundet via Wifi, hvorfor I kan bruge den, selv hvis I skulle befinde jer på hver sin del af kloden. Din partner kan derfor have fuld kontrol over din nydelse, selvom han eller hun er langt væk. På den måde kan I være helt tætte og intime trods de mange kilometer mellem jer.


Høj kvalitet med We-Vibe

Alle produkterne fra We-Vibe er i høj kvalitet. Det betyder blandt andet, at de materialer der er brugt, er holdbare, sikre at bruge og dejlig bløde. Alle deres vibratorer er for eksempel lavet af silikone. Silikone føles nærmest silkeagtig, og er derfor perfekt til det intime område.

Silikonen tilpasser sig også din kropstemperatur, og vil derfor, føles behagelige med det samme. Materialet er samtidig også udvalgt på grund af sin store fleksibilitet. Den klassiske parvibrator har en U-form, og er yderst fleksibel.

Når du bruger en parvibrator eller andet sexlegetøj i silikone, er det vigtigt at bruge en god vandbaseret glidecreme. Den kan bruges sammen med silikonen uden at ødelægge den, og vil gøre det både nemmere og mere behageligt at indføre den.

Lækkert og stilrent design

Mange falder også for We-Vibe på grund af det lækre og stilrene design. Deres produkter er enkle og flotte at kigge på. Selvom de ikke er lavet til at blive kigget på, gør det skam intet, at deres produkter også er en fryd for øjet.

Det giver også noget ekstra til et sexlegetøj, når design og funktioner går op i en højere enhed. Det giver dig den bedste oplevelse idet, at designet understøtter legetøjets funktion og omvendt. I deres nyeste modeller har de også udviklet et endnu mere intuitivt design.

Et godt design kan gøre hele forskellen. Det kan gøre produktet mere brugervenligt, mere æstetisk og ikke mindst mere stimulerende.

We-Vibe til singler

Selvom We-Vibe blev grundlagt på ønsket om en bedre parvibrator, har de også udviklet deres sortiment til legetøj for singler. Produkter som penisringe eller dildoer kan selvfølgelig også bruges af par, men er målrettet singler.

Ved at udvide deres sortiment til flere forskellige slags sexlegetøj giver de endnu flere mennesker mulighed for at nyde deres innovative design og effektive vibrationer. Deres sortiment tæller blandt andet klitorisvibrator, dildovibrator samt rabbit vibrator.

Deres produkter til singler har selvfølgelig samme kvalitetsstempel, som deres parvibratorer er kendt for. Derudover bruger de ligeledes den nyeste teknologi til at give dig en brugervenlig og smart løsning. Flere af produkterne kan blandt andet bruges via app eller fjernbetjening.

Klitorisvibrator fra We-Vibe

Der findes flere forskellige klitorisvibratorer i sortimentet. Mange af dem bærer præg af det samme enkle og stilfulde design, som deres parvibratorer er kendte for. Den glatte og bløde overfalde er perfekt til stimulering af det følsomme område.

Mange af vibratorerne til kvinder kommer ligeledes med en tilhørende app. Vælger du at hente appen, kan du styre mellem flere vibrationsindstillinger. Alt efter hvilken model du har, kan du også lave dine egne vibrationsindstillinger.

Du får altid et virkelig godt og gennemtænkt produkt, når du køber fra We-Vibe. Deres produkter til kvinder og mænd kan med stor fordel også bruges af par. Det er nemlig også vigtigt at forkæle hinanden og give lidt ekstra tid til enten ham eller hende.

Find din We-Vibe hos Altertystys.dk

Hos Altertystys.dk har vi et bredt udvalg af produkter fra det kvalitetssikre We-Vibe. Når du køber din parvibrator eller solo sexlegetøj hos os, er du garanteret hurtig og ikke mindst diskret levering. Ingen kan se, hvilke frække stunder du har i vente, når du henter din pakke på posthuset.

Vi er Danmarks ældste sexshop, og kan derfor yde en kyndig rådgivning, når det kommer til sexlegetøj, og alt hvad der dertil hører. Har du spørgsmål om et bestemt produkt fra We-Vibe, eller er du i tvivl om, hvordan returnering foregår. Så skal du endelig ikke holde dig tilbage.

Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Husk på, at der ikke er noget, der hedder dumme spørgsmål, når det kommer sexlegetøj og ønsket om bedre sex. Kontakt os i dag eller besøg vores fysiske butik i Aarhus.