LOVENSE

Lovense har specialiseret sig inden for sexlegetøj til langdistanceforhold. Alle deres produkter er app-styret og kan kontrolleres af en partner – uanset hvor han eller hun befinder sig. Lovense er lig med smart teknologi, stilfuldt design og høj kvalitet. Deres app-styret sexlegetøj er perfekt til par, men gør også sololeg endnu mere pirrende og sjovt. Læs mere

Viser alle 2 resultater


Lovense – perfekt til par

Lovense blev grundlagt i Hong Kong og har siden 2009 revolutioneret markedet for sexlegetøj. Ved hele tiden at gøre brug af den nyeste teknologi har de skabt smart sexlegetøj med uendelige muligheder. De har siden starten specialiseret sig inden for sexlegetøj til langdistanceforhold.

Deres app-styret sexlegetøj giver dig og din partner mulighed for at lege sammen, uanset hvor stor en afstand, der er mellem jer. I kan befinde jer på hver sin side af jorden og stadig nyde en intim stund sammen. Med deres app er der rig mulighed for at kommunikere.

I bestemmer dog selv om kommunikationen skal være med ord og billeder eller pirrende vibrationer. Både deres produkter og deres app er udviklet med særlig henblik på par og herunder også par, der må undvære hinanden i længere tid ad gangen.

App-styret sexlegetøj med smarte funktioner

Du får bare flere muligheder, når du vælger et app-styret sexlegetøj fra f.eks. Lovense. Med appen er der mulighed for at skræddersy vibrationerne, så du får præcis den stimulering, du har brug for. Det gør det også muligt at variere vibrationerne i det uendelige.

Med Lovense appen kan du skabe dine egne vibrationsmønstre og gemme dem. Du kan også dele dem i appen, så andre kan få glæde af dem, hvorfor du også kan bruge de vibrationsmønstre andre brugere af appen har lavet. Der er altså rig mulighed for at blive inspireret og nyde nye, sjove vibrationer.

Appen har også en indbygget chatfunktion, så dig og din partner kan gemme alle jeres frække samtaler et sted. Her kan I også dele billeder og video samt tage styringen over hinandens Lovense sexlegetøj. Sidst men ikke mindst kan vibrationerne styres af musik eller stemmen.


Sexlegetøj til langdistanceforholdet

Lovense har ikke bare specialiseret sig i smart app-styret sexlegetøj. De har også specialiseret sig i app-styret sexlegetøj til langdistanceforhold. Det vil sige, at deres app og sexlegetøjet er udviklet med øje for brug over afstande. Derfor kan du også regne med en stabil forbindelse mellem app og sexlegetøj.

Når du er koblet sammen med dit sexlegetøj via bluetooth, kan du invitere din partner med i legen. Han eller hun skal blot være koblet på Wi-Fi og logget ind i appen. Når I er koblet sammen via appen, kan I begge styre sexlegetøjet.

Da appen også har en indbygget chatfunktion, kan I nemt skrive beskeder, sende billeder eller videoer alt imens I styrer hinanden mod klimaks. Sexlegetøj fra Lovense er perfekt til at bevare gnisten og sexlivet i et langdistanceforhold, eller hvis den ene er væk på ferie i en periode.

Nyd hinanden – uanset afstand

I kan meget mere end blot styre hinandens sexlegetøj med appen. Lovense har naturligvis taget deres app-styret sexlegetøj til langdistancebrug til helt nye højder. De har nemlig udviklet sexlegetøj, der kan ”tale” sammen. Deres masturbator Max 2 og rabbit vibrator Nora er begge udviklet til at blive brugt sammen.

De to forskellige stykker sexlegetøj kan kobles sammen, så I begge kan mærke den anden. Når manden bruger Max 2 vil hans bevægelser komme til udtryk i vibratorens vibrationer og omvendt. To Max 2’er og to Nora’er kan også kobles sammen, så alle par kan nyde den ekstra intime stund uanset afstanden.

De to synkroniserede stykker sexlegetøj er uundværlige for par, der må undvære hinanden i længere perioder ad gangen. Med dem kan I mærke den mest intime berøring, uanset hvor I befinder jer i forhold til hinanden – noget der med garanti vil holde gnisten i live trods afstand.


Innovativt sexlegetøj til kvinder og mænd

Skal dit sexlegetøj være smart, nytænkende og ikke mindst brugervenligt? Så kan du roligt vælge sexlegetøj fra Lovense. Deres produkter er udviklet med brug af den nyeste teknologi og er udtryk for stor innovation fra producentens side. Du skal dog ikke være bekymret for, at det bliver for kompliceret i brug.

Mærket giver dig blot en masse muligheder, som du kan udforske i dit eget tempo, og som du har lyst. Stort set alt sexlegetøj fra Lovense kan også styres manuelt med knapperne på produktet. Du kan altså droppe brug af app og andet, hvis du ikke altid har lyst til at bruge det.

Sexlegetøjet er designet med mulighed for app-styring, VR-spil, langdistancebrug og meget mere. Det er altså det perfekte produkt til dig, der er nysgerrig omkring, hvilke pirrende muligheder det mest moderne sexlegetøj byder på.

Elegant design i lækre materialer

Udover den smarte teknologi og de mange spændende muligheder, får du også et flot og elegant design fremstillet i lækre og kropsvenlige materialer. Alle deres produkter er fremstillet af hudvenlig silikone, der hverken indeholder latex eller ftalater. Du kan derfor være helt tryg ved at bruge deres produkter intimt.

Mærkets produkter har en enkel pallette bestående af pink, sort og hvid. Deres sexlegetøj er kendetegnet ved bløde former og et ergonomisk design, der er udtænkt med fokus på komfort og brugervenlighed. Udover den høje kvalitet i materialet og designet, er der naturligvis også fokus på kvalitet i teknologien.

Derfor udarbejder de også hele tiden nye og opgraderet modeller af deres populære produkter. Her optimerer de ikke blot designet men også forbindelsen. På den måde er du hele tiden sikret den nyeste og bedste teknologi, så du kan bruge dit app-styret sexlegetøj så problemfrit som muligt.