Lovense Max 2 Masturbator App Styret

DKK 999,00

 • Et enestående og innovativt onaniprodukt til mænd
 • Masturbatoren er udstyret med vibrationer og sammentrækninger, som du kan styre med appen
 • Max 2 kan kobles sammen med Nora rabbit vibrator fra Lovense eller en anden Max 2 masturbator – perfekt til langdistanceforhold
 • Justerbart vakuum med smart quick air release for komplet kontrol

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Et enestående og innovativt onaniprodukt til mænd
 • Masturbatoren er udstyret med vibrationer og sammentrækninger, som du kan styre med appen
 • Max 2 kan kobles sammen med Nora rabbit vibrator fra Lovense eller en anden Max 2 masturbator – perfekt til langdistanceforhold
 • Justerbart vakuum med smart quick air release for komplet kontrol

Læs Mere

Beskrivelse

Max 2 masturbator app styret fra Lovense

En masturbator som Max 2 fra Lovense skal opleves på egen krop. Lovense har endnu en gang revolutionerede markedet for sexlegetøj med denne nytænkende, smarte og realistiske masturbator.

Max 2 masturbator app styret giver dig unikke funktioner, der tager din nydelse til nye højder. Masturbatoren er udstyret med vibrationer såvel som stramheder, der kan justeres. Sidst men ikke mindst kan den kobles sammen med andet sexlegetøj fra Lovense for en komplet langdistanceoplevelse.

Sådan bruger du den smarte masturbator

Når masturbatoren er tændt, kan du koble den sammen med appen. Herefter kan du styre vibrationsmønstrene, samt hvor stram masturbatoren skal føles. Masturbatoren kan endda kobles til din PC/Mac og bruges sammen med et interaktivt VR-spil.

Masturbatoren kan også bruges sammen med Nora rabbit vibrator eller med en anden Max 2 masturbator. Der er kort sagt rig mulighed for at tage din onanioplevelse til nye højder. Husk at bruge masturbatoren sammen med en vandbaseret glidecreme.

Oplev komplet kontrol med appen

Tag kontrollen over din nydelse med den smarte Lovense app. Appen tillader dig at styre vibrationernes mønstre samt intensitet. Du kan også nemt skifte mellem de forskellige stramheder, som masturbatoren er udstyret med.

Du kan også justere den sugende fornemmelse som masturbatoren giver. Der er en smart ventil i toppen, som du nemt kan lukke og åbne for mere eller mindre intensitet.

Synkroniser din masturbator for endnu mere nydelse

Med den smarte Max 2 masturbator app styret får du endnu flere muligheder for at lege med din partner på afstand. Masturbatoren kan nemlig kobles sammen med en Nora rabbit vibrator fra Lovense eller en anden Max 2 masturbator.

Når din partner bruger sit sexlegetøj, vil du kunne mærke bevægelserne i masturbatoren. Et sæt er altså perfekt til jer, der er i et langdistanceforhold og som ønsker at holde gnisten i live.

Rengøring af Max 2 masturbator app styret

Det er vigtigt, at du gør din Max 2 masturbator app styret ren, hver gang du har brugt den. Sleevet tages ud af beholderen, hvorefter du kan gøre det grundigt rent med varmt vand. Sleevet må ikke vaskes med sæbe.

Ønsker du en mere grundig rengøring, anbefaler vi, at du bruger en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj. Sørg for at sleevet er helt tørt, før du sætter det tilbage i beholderen.

Detaljer
Vægt1300 g
Materiale

ABS-plast, TPE

Farve

Gennemsigtig, Hvid

Længde

25 cm

Indsætbar længde

18 cm

Indre diameter

1 cm (strækbar op til 5,5 cm)

Specielle Egenskaber

app styret

Mærke

Lovense

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme ved åbningen og ned i sleevet
 2. Tænd masturbatoren og brug appen til at styre vibrationer og sammentrækninger

Efter brug:

 1. Tag sleevet ud af beholderen og gør det rent med varmt vand
 2. Brug gerne en rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad sleevet lufttørre inden du sætter det tilbage i beholderen
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lovense Max 2 Masturbator App Styret”