Fun Factory Manta Sort Penis Vibrator – TESTVINDER

DKK 799,00 DKK 549,00

 • Kraftfuld penisvibrator
 • Kan bruges til onani, forspil og samleje
 • Brugervenligt interface med tre knapper
 • Genopladelig og 100% vandtæt
 • Smart loop-håndtag

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5300808 Kategorier: , , , , , , , , GTIN: 4032498806907

Fun Factory Manta – en vibrator til onani og par

Den kraftfulde motor, som sidder i en Manta, forvandler din penis til en vibrator ved et enkelt tryk. Med denne penis vibrator fra Fun Factory har du mange muligheder for at gøre både onani og frække lege med en partner endnu mere stimulerende.

En Fun Factory Manta penis vibrator er ikke som andre vibratorer til mænd. Onaniprodukter til mænd kan nogle gange være store og klodset. Særligt sammen med en partner. Denne vibrator er lige modsat, og derfor er den også en af de mest populære modeller.

Sådan bruger du din Fun Factory Manta

Denne penisvibrator kan bruges på mange forskellige måder både alene og sammen med en partner. Smør vandbaseret glidecreme på din penis og vibratoren. Tænd herefter vibratoren ved at holde FUN knappen nede. Du kan let styre mellem de forskellige vibrationer ved at bruge +/- knapperne.

Vibratoren holder i op til 2 timer på en fuld opladning og kan også tages med i badet. Brug vibratoren ved at køre den op og ned eller hold den ved testiklerne. Den er også fantastisk under et blowjob eller samleje.

De bedste funktioner

Fun Factory Manta har et slankt design, er let at håndtere og er designet til at være helt perfekt til partner lege. Dog er det ikke kun til frække parlege, at penisvibratoren er genial. Med en vibrator kan du opnå en mere kraftfuld orgasme.

Penisvibratoren er dertil også meget nem at bruge. Med det smarte loop-håndtag skal du heller ikke være bekymret for, at den glider i dine hænder. På håndtaget sidder ligeledes de tre knapper, hvorfra du styrer alle indstillingerne.

Den perfekte blowjobvibrator

Skal der ske lidt nyt? Så prøv et Fun Factory Manta blowjob. Det vil være det bedste blowjob, du nogensinde har prøvet. Med de kraftfulde vibrationer der kærtegner din penis, vil du opleve en deep-throat oplevelse, hvilke de fleste mænd elsker.

Påfør en god mængde vandbaseret glidecreme og placer vibratoren helt nede ved roden. Samtidig kan du nyde følelsen af et vådt og lækkert blowjob. Vibratoren kan også køres op og ned langs penis i langsomme bevægelser under blowjobbet samt forkæle testiklerne med skønne vibrationer.

En alsidig penisvibrator

Det er altid rart med en vibrator, der kan mere end én ting. Med Manta i skuffen har du en vibrator, der kan hives frem, når du er alene såvel som når du er i godt selskab. Både mænd og kvinder kan naturligvis nyde godt af de lækre vibrationer, og vibratoren kan bruges ved både onani, forspil og samleje.

Brug den som var den din hånd enten kun på penishovedet eller kør op og ned i langsomme bevægelser. Holder du din vibrator stille, helt nede ved roden, forvandler den din penis til en vibrator, hvilket din partner vil få stor glæde af i for eksempel en cowgirl stilling.

Sådan gør du din Fun Factory Manta vibrator ren

Det allergivenlige silikonemateriale holder længst, hvis du passer godt på det. Derfor er det vigtigt, at din vibrator gøres grundigt ren, hver gang du har brugt den. Du gør den ren ved at skylle den i varmt vand.

Du kan også anvende en rengøringsspray specielt lavet til sexlegetøj. På den måde fjerner du uønsket bakterier, og sikrer en god og hygiejnisk oplevelse hver gang du bruger din penisvibrator. Sørg for at vibratoren er helt tør efter rengøringen, inden du pakker den væk igen.

Vægt 385 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

18 cm

Diameter

3 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Kraftfuld penisvibrator
 • Kan bruges til onani, forspil og samleje
 • Brugervenligt interface med tre knapper
 • Genopladelig og 100% vandtæt
 • Smart loop-håndtag

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN-knappen nede
 4. Skift mellem de mange vibrationsmønstre og -hastigheder med +/- knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN-knappen
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)
X