Fun Factory The Boss Dildo Nude – PRISVINDER

DKK 225,00

 • Dildoen er designet med realistiske detaljer som markeret penishoved og årer langs skaftet
 • Du får en god og fyldig størrelse med en diameter på 4,4 cm og en længde på 18 cm
 • Dildoen er fremstillet af medicinsk silikone hele vejen igennem – det hudvenlige og holdbare materiale giver en god fleksibilitet
 • Sugekoppen er kraftig og ekstra tynd – den tynde sugekop gør, at du kan komme helt tæt på din partner, hvis den bruges som strap-on
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

The Boss dildo – En sugekopsdildo i særklasse

Den mest populære sugekopsdildo fra Fun Factory er uden tvivl The Boss dildo. Det der gør denne dildo så populær er naturligvis størrelsen, skarpt efterfulgt af det naturtro design som dildoen har.

Der er tænkt over mindste detalje i forhold til både udseende og funktionalitet. Selve dildoens hoved er bøjet en anelse, og det er det for bedre at kunne ramme G-punktet eller prostata når dildoen bruges hhv. vaginalt og analt.

Sådan bruger du The Boss Dildo

Mulighederne er mange, og uanset om du vil bruge den alene eller sammen med en partner, får du gavn af dildoen. Brug den store dildo til at ramme dit G-punkt, enten ved at holde den i hånden eller fastsætte den på en jævn overflade.

Ved at bruge sugekop funktionen, kan du have hænderne frie til at stimulere klitoris på samme tid. Den er også særligt god at bruge analt, hvor den er perfekt til dig der er øvet inden for anal stimulering. Husk altid at bruge en vandbaseret glidecreme sammen med din dildo.

En god strap-on dildo

Måske har du og din partner fantasier om at prøve en strap-on dildo. I så fald er The Boss dildoen helt perfekt. Det eneste du har brug for, er en harness, der passer til dildoens størrelse.

Med en strap-on dildo kan du og din partner lege med de vante roller eller få en helt ny og stimulerende oplevelse sammen. Da dildoen kan bruges både analt og vaginalt, er der sjov og nydelse for alle par.

Oplev en pirrende fylde

Hvis du søger en dildo, der ikke bare stimulerer med dens form men også med dens fylde, er dette et godt valg. Dildoen har en fuld længde på knap 18 cm og en dejlig pirrende diameter på mellem 4,4 cm.

Af samme grund er dildoen også perfekt til dig, der har lidt erfaring med sexlegetøj i forvejen. Særligt til anal brug er denne dildo for de øvet. En af fordelene ved en sugekopsdildo som denne er dens tynde base. Den gør, at du kan udnytte enhver centimeter og få den fulde oplevelse.

Pas godt på din The Boss dildo

For at du kan nyde The Boss igen og igen, skal du passe godt på den. Derfor skal du også sørge for at gøre den ordentligt ren, hver gang du har brugt den. Dette er dog både nemt og enkelt. Det eneste du skal gøre er at skylle den godt i varmt vand.

For det mest hygiejniske resultat skal du bruge en antibakteriel rensespray. Sprayen er lavet specielt til brug på sexlegetøj, og gør, at du undgår uønsket bakterier. Sørg for at dildoen er helt tør inden du pakker den væk.

Detaljer
Vægt350 g
Længde

17,9 cm

Diameter

4,4 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Nude

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Mærke

Fun Factory

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Brug dildoen vaginalt eller analt
 3. Kan også bruges med harness eller fastsættes på en jævn overflade

Efter brug:

 1. Vask dildoen grundigt i varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad dildoen tørre inden den pakkes væk
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fun Factory The Boss Dildo Nude – PRISVINDER”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%