Tenga Silky onani æg til håndjob

DKK 69,00 DKK 48,00

 • Lækkert lille onani æg
 • Super smidigt og blødt silikone
 • Kommer med beholder
 • Kommer med glidecreme
 • Unikt rillet Silky mønster på indersiden

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5006580000 Kategorier: , , , , , , , , , , GTIN: 4560220550663

Lækkert Tenga Silky onani æg til håndjob

Tenga er et af de mest kendte mærker indenfor sexlegetøj til mænd, og det er ikke uden grund at de er blevet så populære som de er. Tenga har formået at skabe et let og ligetil produkt i en lille indpakning, som bare er svært at stå for. Dette Tenga Silky æg er et af deres mest populære æg med et unikt rillet mønster på indersiden, som giver en lækker stimulering. Ægget er kun 7 cm i længden men kan strække sig op til 30 cm, så bare rolig, der er masser af plads at lege på.

Få de mest lækre håndjob med Tenga Silky

Tenga æggene er lavet til at gøre håndjob endnu bedre. Indeni skallen finder du et sleeve i silikone, samt glidecreme. Hæld glidecremen ind i sleevet og omkring sleevets åbning, og så er du klar til den mest lækre onani – så let er det. Tenga ægget kan bruges flere gange, du skal bare husk at vaske det ordentligt af for eventuelle rester, i varmt vand, og derefter bruge en rensespray til sexlegetøj, så det bliver helt rent. Sørg også for at sleevet er helt tørt, inden du sætter det tilbage i skallen/beholderen. Bruger du en anden end den medfølgende glidecreme, så husk at den skal være vandbaseret.

Brug Tenga Silky til at træne din stamina

Med et Tenga æg får du den mest fantastiske stimulering og udover at det er rigtig dejligt, så giver det dig også mulighed for at træne din stamina, hvis det er noget du er interesseret i. Mange vil gerne kunne holde længere når de onanerer eller har sex, og det er noget man kan træne sig til. Med et onani æg får du mere stimulering og en mere spændende følelse end hvis du blot bruger din hånd, og altså også mere nydelse at skulle modstå. Holder du pause når du er ved at komme, og fortsætter når du er klar igen, så kan du træne dig op til at holde længere.

Du kan sagtens bruge et onani æg sammen med din partner

Produkter til onani skal hverken være pinlige eller noget man skjuler, og det er oplagt at bruge dette æg sammen med din partner. Det kan gøre for nogle vildt frække parlege og være en lækker oplevelse at lade din partner give dig et handjob med noget ekstra fræk stimulering fra Tenga Silky. Det kan også være en del af jeres forspil, hvor det kan være super frækt at give hinanden et show. Der er mange muligheder med dette æg, og det er bestemt ikke kun begrænset til solo leg.

Vægt 56 g
Farve

Hvid

Længde

7 cm – Kan strække sig op til 30 cm

Mærke

Tenga

Materiale

ABS + Silikone

Oversigt

 • Lækkert lille onani æg
 • Super smidigt og blødt silikone
 • Kommer med beholder
 • Kommer med glidecreme
 • Unikt rillet Silky mønster på indersiden

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Åbn ægget og tag indholdet ud
 2. Fjern holderen med glidecreme fra sleevet
 3. Hæld glidecremen i og omkring åbningen
 4. Nu er det klar til brug

Efter brug:

 1. Du kan bruge ægget til enkelt brug, eller genbruge det
 2. Rengør det efter brug med varmt vand
 3. Brug derefter en rensespray til sexlegetøj
 4. Sørg for at sleevet er helt tørt, inden du sætter låget på igen
X