Fifty Shades of Grey Anal Beads i Silikone

DKK 149,00

 • Analkæde med seks kugler – Med praktisk ring der fungerer som stopper
 • Lavet i fleksibelt silikone – Tag det i dit eget tempo
 • Perfekt til nybegyndere

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Fifty Shades of Grey anal beads

Brug disse Fifty Shades of Grey anal beads til at højne din nydelse. Anal beads – også kaldt en anal kæde – kan bruges af både mænd og kvinder, og er det perfekte frække legetøj, hvad end du skal nyde den alene eller sammen med en partner.

Analkæden består af seks kugler, der bliver større, jo dybere den indføres. I enden er der en tynd ring, der fungerer som en stopper, og er praktisk, når kæden skal føres ind eller tages ud. Hele kæden er utrolig fleksibel og kan bruges i mange forskellige stillinger. Den er perfekt til dig, der er ny inden for anal stimulering.

Sådan bruger du din Fifty Shades of Grey anal beads

Det første du skal starte med, når det kommer til at bruge dine anal beads er glidecremen. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj af silikone. Sørg for at bruge en god mængde så indførelsen bliver både nem og behagelig.

Det smarte ved en analkæde er, at du nemt kan justere intensiteten, alt efter hvor mange kugler du indfører. Analkæden kan med fordel bruges under samleje og er særlig skøn, når den hives ud, lige før du når klimaks.

Anal stimulering med pirrende bølger

Når du bruger Fifty Shades of Grey anal beads, vil du opleve en bølgende stimulering på grund af de varierende kugler. Kuglerne stimulerer både ved indførelse, når de sidder oppe, og når de trækkes ud igen.

Analkæden er et unisex sexlegetøj, og giver stimulering hvad end den bruges af mænd eller kvinder. Mænd kan opleve en intens orgasme ved anal stimulering, da anal sexlegetøj rammer og masserer prostata. Kvinder kan også nyde den ekstra fylde og stimulering de opnår ved brug af en analkæde.

Et godt sted at starte

Hvis du er ny inden for verden af anal stimulering, er denne analkæde et godt sted at starte. Du har fuld kontrol over intensiteten af stimuleringen, idet du selv kan bestemme, hvor mange kugler der indføres. Du kan i dit helt eget tempo øge stimuleringen én kugle ad gangen.

Analkæden har samtidig også en størrelse, der gør den begyndervenlig. Den største kugle har en diameter på blot 2,5 cm, og den indsættelige længde er på 18,4 cm. Start din rejse med anal stimulering lige her – du vil ikke fortryde!

En del af den officielle Fifty Shades kollektion

Fifty Shades of Grey har taget verden med storm. Den succesfulde bogserie og de efterfølgende film, har inspireret millioner af par verden over til at sætte lidt ekstra krydderi på tilværelsen. Derfor kan du også finde en lang række sexlegetøj i den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.

Sexlegetøjet er designet i samarbejde med forfatteren E. L. James, og indeholder alt, hvad I skal bruge for at udleve de frække scenarier fra bøger og film hjemme i jeres eget soveværelse. Lad jer inspirere og opdag nye sensuelle glæder med det populære sexlegetøj.

Sådan rengør du Fifty Shades of Grey anal beads

Det er altid vigtigt med en god hygiejne omkring dit sexlegetøj. Derfor er det også vigtigt, at sexlegetøjet rengøres korrekt efter brug. For at rengøre dine Fifty Shades of Grey anal beads skal du skylle dem grundigt i varmt vand, når du har brugt dem.

Vi anbefaler, at du efterfølgende bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at opnå det bedste resultat. Opbevar analkæden i den medfølgende satinpose for at holde den pæn og ren, til næste gang du skal bruge den.

Vægt100 g
Længde

25,5 cm

Indsætbar længde

18,4 cm

Diameter

Max 2,5 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Analkæde med seks kugler – Med praktisk ring der fungerer som stopper
 • Lavet i fleksibelt silikone – Tag det i dit eget tempo
 • Perfekt til nybegyndere

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på analkæden
 2. Før analkæden ind i dit eget tempo
 3. Brug analkæden under samleje eller onani
 4. Prøv at hive analkæden ud lige før klimaks for intens nydelse

Efter brug:

 1. Vask analkæden grundigt i varmt vand efter brug
 2. Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj
 3. Lad analkæden tørre helt inden du pakker den væk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Anal Beads i Silikone”