JUST GLIDE

Det tyske mærke Just Glide sætter kvalitet og bæredygtighed i højsædet. Deres sortiment indeholder helt klassiske glidecremer såvel som mere pirrende produkter med smag. Når du køber et produkt fra Just Glide, kan du være sikker på, at det er dermatologisk testet og lever op til den høj standard, som mærket er kendt for. Læs mere

Viser alle 9 resultater


Just Glide – et bæredygtigt sexliv

Just Glide laver glidecreme, der ikke bare er god for dig og dit sexliv. Producenterne af den populære glidecreme er også opmærksomme på deres påvirkning af miljøet.

Derfor kan du med god samvittighed købe en glidecreme fra Just Glide. Den bæredygtige glidecreme er 100% økologisk, og er for, at det ikke skal være løgn også vegansk. Men det er altså ikke bare for at passe på miljøet og dyrene, at Just Glide laver deres produkt.

Det er selvfølgelig også skabt for, at du kan få det bedste sexliv muligt. Den rigtige glidecreme kan nemlig gøre hele forskellen, når det kommer til samleje, forspil såvel som sololeg. Med den rigtige glidecreme vil de frække stunder kun blive endnu mere frække og ikke mindst stimulerende.

Kvalitet og bæredygtighed

Du kan være sikker på, at det produkt du får lever op til de højeste standarder, når du vælger et produkt fra Just Glide. Alle deres glidecreme er dermatologisk testet, hvilket vil sige, at de er helt sikre at bruge selv på det mest intime sted på kroppen.

Derudover er deres produkter også kondomsikre. Det vil sige, at du uden bekymring kan bruge glidecreme fra Just Glide sammen med latex kondomer. Deres glidecreme er nemlig olie- og fedtfri.

Det er nemlig disse ingredienser, der kan gå ind og nedbryde latexen. Hvis dette sker, ødelægges kondomet, og du kan ikke længere være sikker på den beskyttelse, et kondom ellers giver. Med Just Glide skal du altså ikke bekymre dig, hvad end det gælder latexkondomer eller silikone sexlegetøj.

En vegansk glidecreme med Just Glide

Hvis det ikke skulle være nok, at Just Glide glidecreme er bæredygtig, økologisk og af høj kvalitet, så har de også gjort deres glidecreme vegansk. Er du vegetar eller veganer, kan du altså sagtens bruge Just Glide produkter.

Det er for mange vigtigt, at alle de produkter de køber, er veganske. Derfor er der også et stort marked for vegansk sexlegetøj og tilbehør. Hos Altertystys.dk imødekommer vi selvfølgelig dette behov, hvorfor du også kan finde Just Glide vegansk glidecreme lige her.

Et vegansk produkt har ikke nogen former for animalske ingredienser, og produktet er naturligvis heller ikke testet på dyr. Alt dette er du altså garanteret, når du køber en vegansk glidecreme fra Just Glide.

En glidende oplevelse der varer ved

Når vi siger, at den glidecreme fra Just Glide er en kvalitetsglidecreme, så mener vi, at det er en glidecreme, der giver en god og langvarig effekt. Det betyder altså, at der ikke hele tiden skal påføres mere, og at den generelt virker meget glidende.  

En glidecreme kan bruges både under samleje, til forspil, eller når du skal hygge dig alene. Den kan derfor også bruges sammen med og uden sexlegetøj. Noget af det der kendetegner en god kvalitetsglidecreme, er at den fungerer til alle disse ting.

Den skal altså kunne bruges alene uden sexlegetøj og virke gennem et helt samleje. Samtidig med at den skal kunne give den nødvendige smørelse, når man bruger sexlegetøj, hvad end du er alene eller sammen med din partner.

Just Glide til samleje, forspil eller sololeg

Når du hører ordet glidecreme, tænker du nok på en smørelse, der skal bruges direkte på de intime dele. Og det er da helt klart også en del af dens anvendelsesmuligheder. Men det er synd, hvis du kun bruger glidecreme til dette.

En Just Glide glidecreme har nemlig mange frække måder, hvorpå den kan anvendes. Særlig i forspillet kan den sætte gang i sagerne. Og bruger du sexlegetøj til onani er den nærmest uundværlig. Der er altså ingen grund til at holde sig tilbage.

Når det kommer til bedre sex alene eller sammen med en partner, kan en glidecreme fra Just Glide gøre hele forskellen. Den får det hele, til at føles mere behageligt, og du kan også undgå små rifter ved vaginal eller anal penetrering.


Hvorfor vandbaseret glidecreme?

Vandbaseret glidecreme er nok den mest populære form for glidecreme. Og det er den særligt på grund af de mange måder, du kan bruge den på. Samtidig minder vandbaseret glidecreme fra Just Glide også meget om den naturlige smørelse.

En anden god grund til, at vandbaseret glidecreme er den største sællert, er, at det er den, du stort set altid skal bruge, når du bruger et sexlegetøj. Meget sexlegetøj er lavet af silikone, og kræver derfor, at du bruger en vandbaseret glidecreme.

Bruger du en silikonebaseret glidecreme sammen med et sexlegetøj af silikone, vil du med tiden ødelægge silikone materialet – og derfor også selve sexlegetøjet. Vandbaseret glidecreme fra Just Glide er selvfølgelig også sikker at bruge sammen med kondom.

Hvad er silikonebaseret glidecreme?

En silikonebaseret glidecreme har faktisk også mange anvendelsesmuligheder. Den må bare absolut ikke bruges sammen med silikonelegetøj. En silikonebaseret glidecreme har en virkelig blød og nærmest silkeagtig konsistens. Samtidig vil den nærmest aldrig tørre ud.

Den er derfor også perfekt at bruge ved helt almindeligt samleje, hvor der ikke skal bruges sexlegetøj af silikone. Du kan dog bruge sexlegetøj af glas, stål eller plastik, når du bruger en silikone glidecreme.

Der er også andre praktiske ting, du kan bruge en silikonebaseret glidecreme til. Den er for eksempel perfekt som massageolie, uanset om der er tale om en helt normal massage eller en mere fræk en af slagsen. Derudover er den også perfekt at smøre på huden efter for eksempel intim barbering.

Glidecreme og kondomer

Når du vælger en glidecreme fra Just Glide, kan du være sikker på, at du kan bruge den sammen med kondomer. De fleste vandbaseret glidecreme kan bruges med latex kondomer, men det er selvfølgelig altid en god ide, at du lige tjekker en ekstra gang.

Hvis du bruger en silikonebaseret glidecreme, er det ikke en selvfølge, at du kan bruge den sammen med kondom. Her er det altså ekstra vigtigt, at du kigger godt på produktet, og finder ud af det, inden du køber det.

Der er også oliebaseret glidecreme, og denne slags kan slet ikke bruges med kondom. Olien skader nemlig kondomet. Den går simpelthen ind, og opløser kondomet, hvilket jo slet ikke er det, man ønsker. Det er derfor vigtigt, at du har styr på din glidecreme og kondomer.

Har du prøvet Just Glide med smag?

Just Glide er mere end bare almindelig glidecreme. De har også en sjov og anderledes glidecreme, der kan gøre særlig blowjob til en ekstra fornøjelig oplevelse. Prøv Just Glide med jordbær smag hvis du er nysgerrig.

Med Just Glide med jordbærsmag får du alt det, du også får med en normal glidecreme fra mærket. Glidecremen med smag er stadig vandbaseret, vegansk og dermatologisk testet. Du er derfor garanteret den velkendte kvalitet.

Glidecreme med smag er som sagt genial, når det kommer til oralsex. Det vil give begge partner en ekstra fræk oplevelse, og kan være en sjov tilføjelse i soveværelset. Her kommer glidecreme til forspil altså virkelig til sin ret.

Derfor er glidecreme fra Just Glide vigtig

Der kan være mange grunde til, at man skal bruge en glidecreme fra Just Glide. Glidecreme kan være med til at gøre legen ekstra sjov, men den kan også være en nødvendighed. For eksempel oplever mange kvinder i overgangsalderen tør skede.

Her kan en glidecreme betyde alt og gøre, at sex igen bliver en behagelig og dejlig ting. Samtidig kan glidecreme også være ret nødvendig, når det kommer til sexlegetøj. Særlig hvis der er tale om analt sexlegetøj.

Sidst men ikke mindst er glidecreme en velkommen ven, når det kommer til onaniprodukter til mænd. Her er der ikke den naturlige smørelse, man normalt får ved en rigtig kvinde. En kvalitetsglidecreme som dem fra Just Glide kan få oplevelsen, til at føles mere realistisk og stimulerende.


Vælg den rigtige glidecreme

Når du skal vælge, hvilken glidecreme er den rigtige for dig eller din partner, er der flere ting, du kan overveje. Skal du bruge den med sexlegetøj? Og i så fald hvilken slags legetøj? Eller skal den bruges til samleje eller forspil?

Ved at besvare nogle af disse spørgsmål, kan du komme nærmere, hvilken glidecreme er den rigtige for dig og dine behov. Generelt vil en god vandbaseret glidecreme som den fra Just Glide være perfekt til de fleste formål.

Den giver dig den smørelse, du skal bruge, både når det kommer til samleje, onani eller brug af sexlegetøj. Derudover er det jo bare et plus, den er vegansk, økologisk og dermatologisk testet.

Sådan bruger du glidecreme fra Just Glide

Du kan bruge glidecreme, på præcis den måde du ønsker det. En vandbaseret glidecreme fra Just Glide har mange anvendelsesmuligheder, og kan bruges sammen med sexlegetøj eller alene ved samleje eller forspil. Brug den til en forførende massage og lad hænderne glide.

Det er altid en god ide at tage den ønskede mængde glidecreme på fingrene først. På den måde har du bedre styr på mængden. Herefter kan du smøre den på det område, hvor den skal bruges.

Der er ikke nogen regel om, hvor meget glidecreme du skal bruge. Du skal kort sagt bruge den mængde, som netop du har behov for. Det kan blandt andet komme an på, hvilket sexlegetøj du skal bruge, samt hvor meget naturlig smørelse der er.

Bedre sex med god samvittighed

Et stort plus ved Just Glide glidecreme er deres bæredygtige fokus. Det betyder, at de både i produktion og indpakning har tænkt på miljøet. Det er nemlig ikke kun det, der er inde i flasken, som har fået producenternes opmærksomhed.

Just Glide glidecreme er økologisk. Men det er indpakningen altså også. Den er nemlig fremstillet af et materiale kaldet PE. Det er lavet af sukkerrør, og vil dermed ikke skade miljøet. Så bliver det altså ikke mere bæredygtigt, når det kommer til glidecreme.

Du kan altså opgradere dit sexliv helt uden dårlig samvittighed. Med en glidecreme fra Just Glide passer du på dig selv og din partner såvel som miljøet.

Glidecreme til analsex

Glidecreme er ikke kun vigtig, når der bliver brugt sexlegetøj til vaginal penetrering. Den er også særdeles vigtig, når det kommer til anal sex. Både når du bruger anal sexlegetøj, og når du ikke gør. Der er nemlig ikke nogen naturlig smørelse, når det kommer til anal penetrering.

Ved at bruge en glidecreme ved anal sex kan oplevelsen blive mange gange bedre og mere behagelig. Faktisk er det slet ikke muligt at bruge meget sexlegetøj til anal penetrering uden en god glidecreme.

Der findes også glidecreme, der er lavet specifikt til analsex. Denne slags glidecreme har en konsistens, der er mere tyk og derfor nemmere at have med at gøre.

Køb din Just Glide glidecreme hos Altertystys.dk

Når du køber din Just Glide glidecreme hos Altertystys.dk, giver vi dig hurtig og diskret levering. Du kan uden bekymringer købe dine intime produkter lige her uden at postmanden aner uråd. Køb dit produkt allerede i dag og modtag det så hurtigt som muligt med posten.

Hvis du ikke kan vente, er du også mere end velkommen til at komme ned i vores fysiske butik. Den er placeret i Aarhus, og har mange af de produkter, som du også kan finde lige her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål om et specifikt produkt, eller er du i tvivl om levering eller returnering, kan du altid kontakte os. Vi har mange års erfaring med salg og vejledning, når det kommer til sexlegetøj og andet tilbehør. Derfor kan vi også give dig den kyndige rådgivning, som du søger.