Viser alle 9 resultater


En penis ring med vibrator eller en vibrerende penisring et rigtig godt bud på jeres første fælles stykke sexlegetøj, når du og din partner begiver jer ud i en (måske) fagre ny verden indenfor sexlegetøj. Den er nemlig let at bruge, let at gå til, og så vil I begge mærke en verden til forskel. Det bliver måske begyndelsen på et helt nyt sexliv. Læs med nedenfor, hvor vi viser jer nogle forskellige penisringe.  Læs mere


En penis ring der kan slå benene væk under jer begge

Om du er ny i verdenen af sexlegetøj eller er mere erfaren bruger, så kan en penisring med vibrator helt sikkert være med til at spice dit og din partners sexliv op. Penis ringen sætter du, i sagens natur, på din penis (eller din evt. mandelige partners penis). Den frække sex leg starter allerede før I virkelig er gået i gang med samlejet.

Forestil dig, at du og din partner har flirtet hele dagen og endelig ligger i nøgne ved siden af hinanden i sengen. Du har en enorm lyst til at stikke din penis op i din partner, men før du gør det, trækker du en penis ring med vibrator frem. Din partner hjælper dig med at sætte den på. Den strammer lidt til, ikke på nogen ubehagelig måde, men du kan tydeligt mærke, at den får din penis til at svulme op. Din partner sætter sig på din penis og du starter vibratoren. Den vibrerende følelse strømmer igennem jer begge og jeres samleje ender med, at I begge skriger om kap.

Ønsker du eller I endnu en feature? Så kan den vibrerende penis ring også fås med to dutter, der ligner kaninører, som stimulerer din kvindelige partners klitoris. Så er der dobbelt op på nydelsen. Det vil helt sikkert være et kæmpe hit! Her hos os i www.altertystys.dk kan du få et stort udvalg af penis ringe med vibrator.

Spice dit sexliv op med en penis ring

Er købet af et stykke sexlegetøj et tegn på, at du og din partner har et kedeligt sexliv? Helt sikkert ikke! Her hos os, ser vi det som et sundt tegn på, at man prioriterer sit sexliv. Som i alle andre aspekter i livet, så skal man sørge for at vedligeholde en relation eller en ting. Det gælder også for ens sexliv.

Er du erfaren indenfor at købe og bruge sexlegetøj, er du sikkert enig i, at det blot er et tegn på et sundt sexliv, når man investerer i at forbedre og udforske sit sexliv. En penis ring med vibrator kan være et godt sted at starte eller en lille ekstra ting, som man kan bruge i sit sexliv. En vibrerende penis ring virker hverken skræmmende eller vulgær for en ny indenfor verdenen af sexlegetøj. Derfor anbefaler vi den især til nye brugere.

Vibratoren gør lige det ekstra

Der findes mange forskellige typer af penisringe. Man som hovedregel kan man sige, at der findes to hovedgrupper. Nemlig dem med vibrator og dem uden. Hver har sin fordel og sine glæder, men vibratoren kan være med til at give et ekstra kick.

Har man ikke stiftet bekendtskab med en penisring før, så handler det altså om, at der er en lille gummiring med en vibrator på. Det er altså ikke selve ringen, der vibrer med udelukkende den lille ekstra dut hvori vibratoren sidder. Vibratorens rystelser eller vibrationer kan du som mand tydeligt mærke op igennem penis. Men udover det, så kan din partner også mærke disse vibrationer, når du er trængt ind i ham eller hende.

Kaninører ti ekstra stimulering

Som beskrevet ovenfor, så findes der også en type af penisringe, der har et ”sæt øre”, så du kan stimulere din kvindelige partners klitoris samtidig med, at du penetrer hende. Ønsker I i stedet, at du kommer til at mærke vibrationerne yderligere, så kan I vende ørene ned ad mod pungen. Du vil ikke være i tvivl om, at vibrationerne gør noget helt fantastisk for dig. Ønsker du at forkæle din kvindelige partner yderligere med at stimulere hendes klitoris, kan du også bruge vibratoren fra penis ringen alene. Det vil hun helt sikkert sætte pris på. Mulighederne er altså mange.

Forventningens glæde

Købet af et stykke sexlegetøj skal ikke kun ses som en måde, at forbedre selve akten på. Det er også selve stemningen, det kan frembringe i jer begge. De frække tanker om, at I sammen har erhvervet jer et stykke legetøj, der skal give jeres sexliv en ekstra dimension. Det er her en penisring med vibrator kommer ind i billedet. Og når I først er blevet vilde med penis ringen, så vil I helt sikkert også blive glade for de mange andre frække, vilde og sexede stykker sexlegetøj, som du finder hos os.

Skal man også bruge glidecreme med en penisring?

Vi anbefaler altid at man bruger glidecreme. I nogle tilfælde, som ved anal sex, så skyldes, at anus ikke selv kan producere et naturligt glidemiddel. I andre tilfælde er det udelukkende fordi, at det er for lækkert.

Forestil dig, at du og din partner er lige så glatte eller mere, som når I er i bad sammen. Den følelse som huden har i badet tager I med ind i sengen. Måden huden reagerer på ved berøring, når I smører hinanden ind, er ikke at tage fejl af, og I risikerer at blive helt afhængige af følelsen.

Brug en silikonebaseret glidecreme, når I skal massere hinanden, den gør underværker for huden og sexoplevelsen bliver en helt anden. Brug derimod en vandbaseret glidecreme til jeres sexlegetøj. Grunden er den at dit legetøjs overflade bliver ødelagt af den silikonebaseret, og det skulle jo gerne holde til mange sjove og frække sexlege.

Tilføjet til indkøbskurven