PENISRING MED VIBRATOR

En vibrerende penisring giver ekstra stimulering under samleje. Den tætsiddende penisring giver en længerevarende og mere hård erektion, samtidig med at vibratoren stimulerer din partner. En penisring med vibrator er derfor populær blandt mange par, da den øger nydelsen for begge parter. Se vores store udvalg af forskellige vibrerende penisringe. Læs mere

Viser alle 18 resultater

Billigst på PriceRunner
-22%
JANUARUDSALG
DKK 179,00
Billigst på PriceRunner
-15%
JANUARUDSALG
DKK 449,00
Billigst på PriceRunner
-15%
JANUARUDSALG
DKK 449,00
Billigst på PriceRunner
-17%
Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG
DKK 171,75


Penisring med vibrator - Derfor er den så god

Har du tidligere brugt en almindelig penisring uden vibrator, så ved du også hvor lækkert det er. Men hvorfor ikke tilføre et ekstra element, nemlig en penisring med vibrator? Den vibrerende stimulering er som intet andet.

Idet den sidder på selve penis, så kan du mærke hvordan vibrationerne spreder sig fra penis og ud i hele kroppen, for så at ende med en vanvittig udløsning. Vi har flere forskellige former for penis ringe med vibrator. Fælles for dem alle er, at selvom de er små, så er de ret kraftige.

Nogle sidder som en integreret del af penis ringen, hvor de ved andre er en del der kan tages ud. Anskaffer du dig en af de penisringe, hvor vibrator delen kan tages ud, så bliver der nok rift om den i dobbeltsengen. For vibratordelen kan nemlig også bruges som klitorisstimulator til din kvindelige partner. 

Penisring som en rabbit

En af vores bedst sælgende penisringe med vibrator er den, der har kaninører. Kaninørerne kan nemlig stimulere din partner klitoris, imens I har vaginal sex.

Når du støder, så rammer ørene og dermed vibrationerne fra selve vibratoren klitoris og kæler nænsomt for den. Dermed er det blevet et stykke sexlegetøj, som I begge får rigtig meget ud af på samme tid.

Som ekstra bonusinfo, så kan du også få glæde af kaninørerne, hvis du leger solo en dag. Vender du ørerne om, så de rammer undersiden af dine boller, så giver det også en virkelig god stimulering.  

En vibrerende penisring stimulerer både dig og din partner 

Vores vibrerende penisringe, der kan stimulere både dig og en partner på samme tid, er forståeligt nok meget populære. De er lavet i et lækkert silikonemateriale.

Derfor er de fleksible i materialet, men sidder stadig stramt om penis. De gør derfor lige præcis det de skal, nemlig at sikre at blodet læber langsommere fra penis end det kommer dertil.

Dermed kan du holde din rejsning i længere tid og den blodfyldte penis giver dig en langt kraftigere og mere intens orgasme. Vores penisringe af den kaliber findes blandt andet i farverne blå, pink, lyserød sort og så er der den gennemsigtige.


Brug en penisring med vibrator til at holde længere

En penisring kan, ud over at give en fantastisk stimulering, også få dig til at holde din rejsning længere. Det lyder for godt til at være sandt, men det er rent faktisk rigtigt. Det er trykket rundt om penis, der gør, at blodfraførslen sker langt langsommere end blodtilførslen.

Den stramme ring sikrer at blodet løber endnu langsommere tilbage end normalt. Vibratoren i sig selv har ikke en deciderede effekt. Og hvis den gør det sværere for dig at holde i sengen, så kan du også slå den fra.

Vores penisring med vibrator kan nemlig slås til og fra, og du har derfor to i én. Brug den derfor med vibrator når du har lyst og de dage, hvor du gerne bare vil bruge en uden, så lader du være med at slå den til.

Det perfekte stykke sexlegetøj til par 

En penis ring der kan vibrere, er virkelig et rigtig godt stykke sexlegetøj til par. Især oplever vi mange unge par og mange par, der ikke tidligere har prøvet at bruge sexlegetøj, der er vilde med penisringe både med og uden vibratorer.

En af grundene er nok, at det føles forholdsvis uskyldigt, da det bare er en gummiring. Det er derfor den perfekte løsning, når man gerne vil snuse lidt til sexlegetøj, men ikke har mod på at kaste sig ud i noget der er vildere. De fleste starter ud med en penisring uden vibrator.

I begyndelsen ved man jo slet ikke, hvad den kan og hvordan det kunne gøre noget ekstra dejligt for én. Men mange anskaffer sig, hurtigt efter deres første køb, én med vibrator. Det er næste skridt og efter det så får mange blod på tanden og deres arsenal af legetøj stiger derefter. 

Penisring med analplug – hvad er det?

Der findes også langt mere avancerede former for penisringe. Vi har nemlig også penisringe med anal plug OG vibrator. Er du til anal stimulering, så burde du helt sikkert læse med. Kender du ikke en butt plug eller en anal plug – kært barn har mange navne.

Så er det et (til tider) dråbeformede stykke sexlegetøj, som kan bruges til anal lege. Størrelserne varierer meget, så du kan få lige præcis den størrelse, som du mener passer til dig. En penisring med anal plug har begge dele i et. Du bruger den på den måde, at du stikker butt pluggen i først.

Brug en god vandbaserede glidecreme, så det føles ekstra lækkert og så du ikke får nogen rifter eller smerter. Tag derefter penisringen med vibrator på penis og start så vibratoren. Det lyder virkelig som en helt fantastisk omgang. Dobbelt stimulering er dobbelt så godt, så hvorfor ikke udnytte, at det kan gøres så let som med en penisring. 


Brug glidecreme med din penisring med vibrator

Bruger du glidecreme? Hvis du svarer nej, så skulle du tage at prøve det. Både når du leger alene og sammen med en partner, så får du den absolut bedste sexoplevelse, når du bruger glidecreme.

Bruger du sexlegetøj, som en penis ring er, så vil du også kunne mærke en betydelig forskel om du bruger glidecreme eller ej. De fleste penisringe både med og uden vibrator er lavet i et silikone materiale.

Derfor er det vigtigt, at du bruger en silikonebaserede glidecreme sammen med. Du risikerer nemlig at ødelægge overfladen på dit legetøj, hvis du bruger en silikone glidecreme på silikone overflader. Har dit legetøj en anden overflade, som f.eks. metal, så kan du sagtens bruge en silikone glidecreme.      

Brug en penisring med vibrator sammen med andet sexlegetøj

Når du først har fået øjnene op for hvor meget lækkert og frækt sexlegetøj der findes, hvorfor så ikke bruge mere end bare en penisring ad gangen? Hvorfor ikke eksperimentere lidt med et par håndjern eller en blindfold sammen med din penisring med vibrator?

Bind din partner med et par håndjern, og giv ham eller hende et blindfold på. Når man fratages nogle sanser, så træder de andre frem, hvorfor det mærkes enormt pirrende, når man pludselig ikke kan se, hvad der skal til at ske. Hiv din penisring med vibrator frem og sæt den på din kvindelige partners klitoris indtil hun skriger.

Tag derefter penisring med vibrator på og løsen din partner før I for alvor går til den i dobbeltsengen. Der er mange måder at pifte sit sexliv op på. At inddrage sexlegetøj, rollespil eller andre rekvisitter kan gøre noget helt fantastisk og forfriskende for både dig selv og for jer som par.

Rengøring af din penisring med vibrator

Når du først har prøvet en penisring med vibrator er du sikkert, ligesom os, interesseret i, at den holder så længe som muligt. Det er heldigvis ikke svært at få dit nye legetøj til at holde i lang tid. Det handler alt sammen om at sikre end ordentlig rengøring.

Heldigvis er det ikke så svært. For der findes rengørings spray specielt udviklet til sexlegetøj, som vi anbefaler, at du bruger til din penisring med vibrator. Varmt vand og sæbe kunne måske gøre det, men du skal altid være sikker på, at dit legetøj er vandtæt.

Hvis du er det mindste usikker på dette, så kan du altid kontakte os og spørge. Vi er altid klar til at vejlede og rådgive dig. Og i dette tilfælde ville vi nok rådgive dig til at anskaffe rengørings sprayen.Så er du i hvert fald på den sikre side.