Viser alle 11 resultater


Hvis du er lige så vild med at bruge en penisring som os, så forstår vi dig godt. For det giver en helt fantastisk og intens udløsning. Måden den strammer om penis, gør at man kan holde længere under sex, og også under onani er det dejligt at få den ekstra stimulering.

En penisring med vibrator er mindst, hvis ikke bedre, end en uden. En vibrerende penisring kan give en ekstra form for stimulering, som er umulig at efterligne med håndkraft alene. Prøv derfor en af vores meget populære penisringe med vibrerende kaninører, der dermed også stimulerer din partners klitoris imens. Dog kan penisringe uden vibrator også gøre ethvert samleje ekstra sjovt. Læs mere


Penisring med vibrator - Derfor er den så god

Har du tidligere brugt en almindelig penisring uden vibrator, så ved du også hvor lækkert det er. Men hvorfor ikke tilføre et ekstra element, nemlig en vibrator? Den vibrerende stimulering er som intet andet. Idet den sidder på selve penis, så kan du mærke hvordan vibrationerne spreder sig fra penis og ud i hele kroppen, for så at ende med en vanvittig udløsning.

Vi har flere forskellige former når du vil prøve en penisring med vibrator. Fælles for dem alle er, at selvom de er små, så er de ret kraftige. Nogle sidder som en integreret del af penis ringen, hvor de ved andre er en del der kan tages ud. Anskaffer du dig en af de penisringe, hvor vibrator delen kan tages ud, så bliver der nok rift om den i dobbeltsengen. For vibratordelen kan nemlig også bruges som klitorisstimulator til din kvindelige partner.

Den vibrerende kanin

Vores bedst sælgende penisring med vibrator er den, der har kaninører. Kaninørerne kan nemlig stimulere din partner klitoris, imens I har vaginal sex. Når du støder, så rammer ørene og dermed vibrationerne fra selve vibratoren klitoris og kæler nænsomt for den.

Dermed er det blevet et stykke sexlegetøj, som I begge får rigtig meget ud af på samme tid. Som ekstra bonusinfo, så kan du også få glæde af kaninørerne, hvis du leger solo en dag. Vender du ørerne om, så de rammer undersiden af dine boller, så giver det også en virkelig god stimulering. 

En penisring med vibrator stimulerer både dig og din partner

Vores penisring med vibrator kan stimulere både dig og en partner på samme tid, er forståeligt nok meget populære. De er lavet i et lækkert silikonemateriale. Derfor er de fleksible i materialet, men sidder stadig stramt om penis. De gør derfor lige præcis det de skal, nemlig at sikre at blodet læber langsommere fra penis end det kommer dertil.

Dermed kan du holde din rejsning i længere tid og den blodfyldte penis giver dig en langt kraftigere og mere intens orgasme.

Brug en penisring med vibrator til at holde længere

En penisring kan, ud over at give en fantastisk stimulering, også få dig til at holde din rejsning længere. Det lyder for godt til at være sandt, men det er rent faktisk rigtigt. Det er trykket rundt om penis, der gør, at blodfraførslen sker langt langsommere end blodtilførslen. Den stramme ring sikrer at blodet løber endnu langsommere tilbage end normalt.

Vibratoren i sig selv har ikke en deciderede effekt. Og hvis den gør det sværere for dig at holde i sengen, så kan du også slå den fra. Vores vibrerende penisringe kan nemlig slås til og fra, og du har derfor to i én. Brug den derfor med vibrator når du har lyst og de dage, hvor du gerne bare vil bruge en uden, så lader du være med at slå den til.

Det perfekte stykke sexlegetøj til par er en penisring med vibrator

En penisring med vibrator, er virkelig et rigtig godt stykke sexlegetøj til par. Især oplever vi mange unge par og mange par, der ikke tidligere har prøvet at bruge sexlegetøj, der er vilde med penisringe både med og uden vibratorer. En af grundene er nok, at det føles forholdsvis uskyldigt, da det bare er en gummiring. Det er derfor den perfekte løsning, når man gerne vil snuse lidt til sexlegetøj, men ikke har mod på at kaste sig ud i noget der er vildere.

De fleste starter ud med en penisring uden vibrator. I begyndelsen ved man jo slet ikke, hvad den kan og hvordan det kunne gøre noget ekstra dejligt for én. Men mange anskaffer sig, hurtigt efter deres første køb, én med vibrator. Det er næste skridt og efter det så får mange blod på tanden og deres arsenal af legetøj stiger derefter.

Penisring med analplug – hvad er det?

Der findes også langt mere avancerede former for penisringe. Vi har nemlig også penisringe med anal plug OG vibratror. Er du til anal stimulering, så burde du helt sikkert læse med. kender du ikke en butt plug eller en anal plug – kært barn har mange navne. Så er det et (til tider) dråbeformede stykke sexlegetøj, som kan bruges til anal lege.

Størrelserne varierer meget, så du kan få lige præcis den størrelse, som du mener passer til dig. En penisring med vibrator til anal plug har begge dele i et. Du bruger den på den måde, at du stikker butt pluggen i først. Brug en god vandbaserede glidecreme, så det føles ekstra lækkert og så du ikke får nogen rifter eller smerter.

Tag derefter den på penis og start så vibratoren. Det lyder virkelig som en helt fantastisk omgang. Dobbelt stimulering er dobbelt så godt, så hvorfor ikke udnytte, at det kan gøres så let som med en penisring.

Brug glidecreme med din penisring med vibrator

Bruger du glidecreme? Hvis du svarer nej, så skulle du tage at prøve det. Både når du leger alene og sammen med en partner, så får du den absolut bedste sexoplevelse, når du bruger glidecreme. Bruger du sexlegetøj, som en penisring med vibrator er, så vil du også kunne mærke en betydelig forskel om du bruger glidecreme eller ej.

De fleste penisringe både med og uden vibrator er lavet i et silikone materiale. Derfor er det vigtigt, at du bruger en silikonebaserede glidecreme sammen med. Du risikerer nemlig at ødelægge overfladen på dit legetøj, hvis du bruger en silikone glidecreme på silikone overflader. Har dit legetøj en anden overflade, som f.eks. metal, så kan du sagtens bruge en silikone glidecreme.      

Brug en penis ring sammen med andet sexlegetøj

Når du først har fået øjnene op for hvor meget lækkert og frækt sexlegetøj der findes, hvorfor så ikke bruge mere end bare en penisring af gangen. Hvorfor ikke eksperimentere lidt med et par håndjern eller en blindfold. Bind din partner med et par håndjern, og giv ham eller hende et blindfold på.

Når man fratages nogle sanser, så træder de andre frem, hvorfor det mærkes enormt pirrende, når man pludselig ikke kan se, hvad der skal til at ske.

Hiv en penisring med vibrator frem og sæt den på din kvindelige partners klitoris indtil hun skriger. Tag derefter penisringen på og løsen din partner før I for alvor går til den i dobbeltsengen. Der er mange måder at pifte sit sexliv op på. At inddrage sexlegetøj, rollespil eller andre rekvisitter kan gøre noget helt fantastisk og forfriskende for både dig selv og for jer som par.

Tilføjet til indkøbskurven