FEELZTOYS

FeelzToys skaber farverigt og innovativt sexlegetøj til både kvinder, mænd og par. Deres produkter er lavet med fokus på kvalitet og pris. Du får derfor sexlegetøj i kropsvenlige materialer uden ftalater til overkommelige priser. Sexlegetøj fra FeelzToys er perfekt til nybegynderen takket være et brugervenligt design, høj kvalitet og en god pris. Læs mere

Viser alle 2 resultater


FeelzToys – føl kærligheden

FeelzToys er et mærke, der skaber en række forskellige typer af sexlegetøj. Deres sortiment dækker både anal sexlegetøj, vibratorer samt glasdildoer. De mange forskellige produkter har dog alle sammen det til fælles, at de er lavet med tanke på kvalitet og innovativt design.

Mærket lægger vægt på at skabe gode produkter, der er lavet af ordentlige materialer og giver glæde for brugeren. Med FeelzToys sexlegetøj kan du for alvor mærke kærligheden, hvad end den kommer fra dig selv eller en partner.

Deres sexlegetøj byder både på vibrerende, fyldig og diskret nydelse – der er noget for enhver. Meget af deres sexlegetøj er særlig henvendt til nybegyndere, da de lækre materialer, det enkle design og den gode pris gør det til ideelt for førstegangskøberen.

Lækre materialer der er gode for dig og naturen

Når du vælger sexlegetøj fra FeelzToys er du garanteret et produkt, der er lavet med tanke på både dig og naturen. Deres sexlegetøj er fremstillet af 100% kropsvenlige materialer. Derfor indeholder deres silikone heller ikke ftalater.

Deres anal plugs, dildoer og vibratorer er fremstillet af silikone uden ftalater. Silikone har også den fordel, at det er lugtfri, hurtigt varmes og føles silkeblødt. Deres produkter testes af et uafhængigt laboratorie, så du kan være sikker på, at materialet ikke indeholder nogen skadelige stoffer.

Du kan derfor trygt vælge deres sexlegetøj, da det altid er sikkert for dig at bruge – også helt intimt. Det store fokus på kvalitet og sikkerhed garanterer dig en god oplevelse, hvor du kan fokusere på din egne eller din partners nydelse.


Innovativt sexlegetøj af høj kvalitet

Meget af mærkets sexlegetøj udfordrer de gængse designs inden for forskellige typer af sexlegetøj. Derfor kan du også finde nytænkende udformninger og designs, der kan gøre legen ny og spændende. Deres innovative tilgang kan også højne din nydelse.

Særligt deres anal plugs findes i designs, der nytænker de sædvanlige former. Nogle af deres anal plugs har f.eks. to kugler frem for den sædvanlige ene kugle. Dette øger ikke bare nydelsen ved indføring men også når pluggen tages ud igen.

Du kan med garanti vente dig nytænkende og spændende sexlegetøj fra det farverige mærke. Her hos Tys Tys har vi nogle af de mest populære produkter fra mærket, så du kan finde din nye favorit – uanset om du søger sexlegetøj til mænd, kvinder eller par.

Farverige designs til mænd og kvinder

Uanset om du leder efter sexlegetøj til mænd eller kvinde, eller måske sexlegetøj der kan bruges af par, kan du finde det blandt vores udvalg af sexlegetøj fra FeelzToys. Sexlegetøjet byder på meget forskelligt, men som en fællesnævner er det farverige design.

De usædvanlige udformninger matches perfekt af sexlegetøj i pink, lilla, rød og mange andre farvestrålende nuancer. Det vil uden tvivl sætte kulør på dit sexliv. Det farverige design matcher de spændende udformninger, der nytænker de gængse designs for sexlegetøj.

Du kan opleve det sjove, nytænkende og farverige sexlegetøj lige her. Vores udvalg dækker de mest brugte typer af sexlegetøj og byder på velkendte klassikere såvel som nye spændende modeller. Gå på opdagelse og bliv inspireret.


Begyndervenligt sexlegetøj til gode priser

Skal du have dit allerførste stykke sexlegetøj? Hvorfor så ikke vælge et FeelzToys sexlegetøj. Deres produkter er enkle i designet, brugervenlige og så har de en rigtig god kvalitet. Det er alt sammen med til at sikre dig en god førstegangsoplevelse.

Særligt deres udvalg af anal sexlegetøj er oplagt til begynderen. Flere af deres plugs kommer i sæt i tre størrelser. Det vil sige, at du kan starte med en lille plug og herefter gå op i størrelse, når du er blevet mere øvet.

Deres plugs er alle lavet af kropsvenlig silikone uden ftalater. Du kan derfor være helt sikker på, at sexlegetøjets er sikkert at bruge. Silikonen giver ligeledes en blød og glat overflade, der sikrer dig en nem og behagelig indføring.

Eksperimenter med prisvenligt kvalitets sexlegetøj

Der er rig mulighed for at eksperimentere og prøve nyt med prisvenligt kvalitets sexlegetøj. Den gode kvalitet sikrer dig en god oplevelse og en reel oplevelse af, hvad en bestemt type af sexlegetøj kan byde på. Samtidig giver prisen dig mulighed for at skifte ud.

Vi er alle forskellige, og det der virker for nogen, virker ikke for andre. Derfor kan det også være en god idé at prøve nogle forskellige ting, de første gange du prøver sexlegetøj. Det giver dig nemlig den bedste forudsætning for at finde det helt rigtige.

Måske er det en dildo i silikone, der er det rigtige – eller måske er det faktisk en glasdildo, der er perfekt for dig. Ofte ved du det ikke, før du har prøvet det. Med FeelzToys får du god kvalitet til en endnu bedre pris, så du nemt kan prøve nyt kvalitets sexlegetøj.