Fifty Shades of Grey Satin Blindfold Dobbelt Pakke

DKK 119,00

  • Dobbeltpakke med to blindfolds
  • Blindfolds i satin og kunstig pels
  • Elegant design i hhv. sort og sølv
  • Perfekt til forspil eller bondage

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E24210 Kategorier: , , , , , Tag:

Forførende Fifty Shades of Grey satin blindfold

Disse blindfolds er et simpelt men yderst effektivt stykke udstyr, når det kommer til forførende sanselege med din partner. Fifty Shades of Grey satin blindfold er lavet i et enkelt og elegant design, der indbyder til erotisk leg og stimulering.

Med denne smarte dobbelt pakke får du to blindfolds i forskellige farver men samme lækre kvalitet. Det er op til jer, om de to blindfolds skal bruges sammen af jer begge, eller om I vil bruge dem enkeltvis. Det sølvfarvede og sorte blindfold kan bruges alt efter hvilket, der bedst matcher jeres andet erotiske udstyr.

Smart dobbelt pakke for dobbelt nydelse

Pakken indeholder to blindfolds. Et i sort og et i sølv. Forsiden er lavet i et lækkert og eksklusivt udseende satinmateriale mens bagsiden, der sidder ind mod huden, er lavet i blød kunstig pels. Blindfoldet sættes fast med en elastiksnor.

Den lækre kvalitet af materialerne sikrer dig og din partner en god komfort, når I bruger et eller begge blindfolds. Den elastiske strop gør også, at både kvinder og mænd kan nyde den sanseberøvende oplevelse og overgive sig til sin partners kontrol.

Erotisk og sensuel leg med sanseberøvelse

Et Fifty Shades of Grey satin blindfold er uundværligt, når det kommer til den erotiske leg med sanseberøvelse. Ved at fjerne din synssans vil dine andre sanser blive højnet, og enhver berøring vil føles endnu mere intens og pirrende.

Med denne smarte dobbeltpakke kan I begge lege med. Prøv derfor begge at bære et blindfold og føl jer frem. Det vil være en fantastisk oplevelse, når I udforsker hinandens kroppe i total blinde. I kan også kombinere Fifty Shades of Grey satin blindfold med bondageudstyr fra Fifty Shades of Grey kollektionen.

Vægt85 g
Materiale

Satin

Farve

Sort, Sølv

Længde

19 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Dobbeltpakke med to blindfolds
  • Blindfolds i satin og kunstig pels
  • Elegant design i hhv. sort og sølv
  • Perfekt til forspil eller bondage

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Satin Blindfold Dobbelt Pakke”