DILDO VIBRATOR

En dildo vibrator er et fantastisk og alsidigt stykke sexlegetøj. Brug den til indvendig eller udvendig stimulering og brug den hvad end du er alene eller sammen med en partner. Derudover kommer den i utrolig mange faconer og farver samt med forskellige funktioner. Se det komplette udvalg af dildo vibratorer lige her. Læs mere

Viser alle 24 resultater

Billigst på PriceRunner
-20%
Forårstilbud
kr. 999,00 kr. 799,20
Billigst på PriceRunner
-20%


Hvad kan en dildo med vibrator som en dildo uden vibrator ikke kan?

En dildo vibrator er udstyret med en lille motor, der sørger for de dejligste vibrationer. Der er lige så mange forskellige design og mærker af dildo vibratorer, som der er præferencer hos en kvinde. Vi har noget til begynderen og den garvede kvinde. Til hende der ønsker fintfølende vibrationer eller hårde vibrationer der stimulerer helt inde på G-punktet.

En dildo vibrator kan lidt mere end en almen dildo. Den kan også lidt mere end en simpel vibrator. Kort sagt, er en dildo vibrator den bedste kombination af to gode verdener. Der findes multifunktionelle dildoer med flere indstillinger af vibrationer og hastigheder. Som regel er den genopladelig med en magnetisk opladning eller den bruger batterier. Hos os følger der altid batterier med ved køb af en dildo vibrator.

Fintfølende eller hårde vibrationer med din dildo vibrator?

Er det første gang du skal prøve en dildo med vibrationer, er det en god idé at overveje, hvor du gerne vil have vibrationerne og tænke på, hvordan din vagina normalt reagerer på berøring. Er du til indvendig stimulation, så prøv at starte med en relativt lille dildo vibrator. Du kan øge størrelsen senere, når du har vænnet dig til den. Som inspiration kan du læse vores guide til at finde den rette dildo her.

Er du en garvet kvinde der ved, hvad du vil have? Så gå ombord i det spændende udvalg her på siden. Vi har dildo vibratorer med multispeed-hastighed, store og små og dildoer kombineret med en klitoris stimulator. Det er kun dine egne lyster der sætter grænsen. Vi tilbyder en dildo vibrator i realistisk udseende og en i et diskret og glat design.

Roterende perle og roterende skaft – hvilke ekstra funktioner kan man få med sin dildo vibrator?

Kan du lide at blive stimuleret flere steder samtidigt? Så har vi dildoer med roterende perler, roterende skaft og forskellige hastigheder. Du kan også finde dildo vibratorer, der har realistiske blodårer eller er designet med riller. Alt er for din nydelses skyld. Bring din orgasme til nye, lydlige højder med en dildo vibrator med ekstrafunktioner.

Lad de roterende perler blidt kærtegne indersiden af din vagina, mens den lille, søde kanin sørger for at tilfredsstille din klitoris. Er du ikke så meget til perlerne, kan vi også klare en dildo vibrator med roterende skaft. Begge funktioner er med til at massere dit G-punkt. Den er knap så subtil som de roterende perler, men det er måske lige det du har brug for? Rillerne på vores g-punkts vibratorer tilføjer et ekstra pift til fornøjelsen. Uanset hvad, så har vi hvad dit liderlige hjerte kan begære.

Realistisk udseende dildo vibrator

En dildo der bare er helt glat og hård, kan på nogle virke fremmedgørende. Ikke alle er til den klassiske og glatte vibrator. Nogle kvinder foretrækker en mere realistisk uh ah ah-følelse med et virkelighedsnært udseende dildo vibrator med blodårer, der giver en naturtro følelse ved brug. De fleste realistiske dildo vibratorer er lavet i blød og lækker jelly eller TPE materiale. Med en hudlignende farve kommer du så tæt på den ægte vare som muligt.

Er du alligevel en frisk og farveglad kvinde, findes de virkelighedstro dildo vibratorer også i friske pastelfarver med en varm, lyserød glød. Det er den gode kombination mellem en realistisk dildo vibrator og den ironiske distance til mellem en ægte penis og en dildo. Dildo vibratorer i jelly og TPE-materiale giver et lækkert og fleksibelt skaft, der tilpasser sig dine bevægelser. Uanset om du er midt i en forsigtig igangsættelse af legen eller en ekstatisk orgasme.  

Den glatte og klassiske variant

Den glatte, klassiske dildo vibrator er for kvinder der ikke leder efter en realistisk følelse, men som går direkte efter de vibrerende glæder og fornøjelser. Er den realistiske dildo vibrator forstyrrende for din nydelse? Så prøv en glat vibrator. Med sit diskret og eksklusive udseende, sit strømlinede design og farver som guld, sølv og sort får du et pirrende produkt son kan bruges både vaginalt, analt og til klitoris.

Tænd stearinlysene, tænd stemningsmusikken og tænd dig selv. Dens slanke og stilrene design gør dildo vibratoren til en bedste partner til din egen, indre opdagelsesrejse. Prøv den med en partner, hvor du kan bruge den til at varme op inden han eller hun tager over. Få ham eller hende til at massere områder på og omkring klitoris, skedeåbningen og anus, hvor du ikke selv kan nå. Den er i sandhed en alsidig dildo vibrator.


Den ultrapopulære rabbit vibrator

Prøv vores populære rabbit dildo vibrator. Udødeliggjort af Charlotte fra Sex and the city findes der i dag mange varianter, designet både til klitoris og dit G-punkt. Det er simpelthen en dildo vibrator der er designet til to forskellige typer af stimulation – på én gang! Hvad siger du så? Den vil med sikkerhed hjælpe dig på vej til en fantastisk orgasme.

Er du lidt loren ved at prøve en af, fordi du er nervøs for at vibrationerne er for kraftige i den lille, lystige kanin? Så har vi her et tip til dig. Prøv at lægge de små kaninører på din næsetip før du prøver den af på din klitoris. Kan du klare vibrationen på din næse? Så kan din klitoris det også og så er det bare om at komme i gang. Endelig kan vi anbefale, at du læser vores guide grundigt igennem inden du går i gang. Du finder den her.

G-punkts dildo vibrator til selvudforskeren

Nogle dildo vibratorer er designet til at være en god all round vibrator. En specifik G-punkts dildo vibrator er ergonomisk designet til at ramme det berømte spot. Mange kvinder kan have svært ved at finde sit G-punkt og opnå orgasme. En G-punkts dildo vibrator har et bøjet design, så det med det samme kan ramme lige der, hvor det er allerbedst.

Nogle G-punkts dildo vibratorer har et lille håndtag ved roden af dildoen, der gør den behagelig at bruge og have liggende i hånden. Her er der ingen skøre bøj med håndleddet, eller et lår hvilende i albuen for at nå dit intime område. Det samme gør sig gældende for en potentiel partner, der kunne finde på at bruge den på dig, den frækkert. Her i butikken er vi vældig begejstrede for den rillede herlighed og vi vil gerne slå et slag for den bøjede nydelsesstav.

Lige eller kurvet form på din dildo vibrator?

Når du har besluttet dig for en at anskaffe dig en dildo vibrator, er det næste spørgsmål der brænder sig på nemlig, hvilken form den skal have. Der findes et utal af forskellige former og et utal af forskellige skeder. Det kan jo være, at du kender dig selv så godt, at den bøjede G-punkts dildo vibrator bliver købt fordi du selv er en smule bøjet indeni, hvor den i det tilfælde måske er mere behagelig at bruge.

Hvis du derimod er mere lige op og ned bygget eller ønsker muligheden for anal stimulation, er en glat og klassisk dildo vibrator nok modellen at gå efter. Dens spidse design gør den velegnet til at penetrere anus på en behagelig og skånsom måde. Det vigtigste er, at du opnår fuld nydelse og stimulering, når den rammer dine erogene punkter. Bruger du en dildo vibrator til anus, så husk glidecreme, da anus som bekendt ikke selv producere et naturligt glidemiddel.

Sexstillinger – vær kreativ med din dildo vibrator

En dildo vibrator er en god tredjepart at have med i sengen, når du og din partner skal have lidt intim hyggetid. Udover at være god at have med i forspillet, kan den også bruges i forskellige sexstillinger. Har I brug for et ekstra krydderi i jeres 69’er? Lad din partner bruge en dildo vibrator på dig mens han eller hende udfører oralsex.  Tro os – jeres kreative brug af vibratoren, vil få jeres leg til at nå nye højder. Når I først er i gang med at tænke kreativt over, hvordan I bruger sexlegetøj på en ny måde, vil I få mange timer til at gå med at udforske hinanden på ny.

Det kan være enormt ophidsende at ligge i ske med sin partner. Måske var det bare meningen, at I skulle falde i søvn i hinandens arme, afslappede og behagelige, men I får alligevel lyst til at røre lidt ved hinanden. En berøring tager den anden og en af jer beslutter sig for at tage dildo vibratoren i natbordsskuffen. I liggende ske er I nu i gang med at gøre hinanden tilfredse. Ja, kreativiteten vil ingen ende tage.

Vandtæt eller stænktæt dildo vibrator?

De fleste dildo vibratorer er vandtætte. Du kan derfor tage din vibrator med ind under bruseren og bruge badetiden på frydefuld våd leg. Hvorfor ikke tilføje mere damp til dit i forvejen dampende bad? Når du nu alligevel er varm og afslappet under de lune vandstråler, er et oplagt at tage din vandtætte dildo vibrator med under bruseren. Når du alligevel er i færd med at gøre dig selv ren, kan du jo passende rense din dildo vibrator med lidt varmt vand og lidt parfume- og parabenfri sæbe.

Der er forskel på vandtæt og stænktæt. Husk at læse produktbeskrivelsen inden du tager din dildo vibrator med under vand. Som regel er din dildo vibrator forseglet med en gummiring til at holde vandet ude. Det er vigtigt at skrue bunden ordentligt på, så der ikke når vand ind til de elektriske forbindelser. Vi skulle jo nødig kortslutte din nye bedste ven, vel da?


Ergonomi med et smil

Ergonomien er yderst vigtigt, når du skal vælge en ny dildo vibrator. Flere af vores dildo vibratorer er udstyret med et ergonomisk håndtag, så du ikke bliver træt i hånd og håndled. Det giver dig bedre kontrol over din stimulering – hvad enten det er dig eller din potentielle partner der styrer den. På denne måde kan du opnå den optimale nydelse.

En anden fiffy lille ting, som du som bruger måske ikke tænker over. Dildo vibratorerne med batterier er designet på en måde, så de tunge batterier ikke kommer til at fungere som irriterende modvægt til spidsen. Du kan derfor ligge og hygge dig velvidende, at du ikke brug ekstra meget energi på at irritere dig over det og du dermed får en god oplevelse. Der er den nærliggende mulighed for at vælge en batterifri dildovibrator.

Skal vi nu igen tale om glidecreme til dildovibratoren?!

Måske er du ved at være irriteret over at læse om glidecreme, hver gang du undersøger en ny dildo vibrator. Det er altså med vældig god grund og med omtanke for din nydelse. Mange kvinder oplever tørhed i skeden og det kan gøre ondt under sex. Det kan også være et problem ved brug af en dildo vibrator. Tørhed i skeden kan opstå på bestemte tidspunkter i din cyklus, ved overgangsalderen eller i forbindelse med fødsler.

Derfor er en glidecreme en god tilføjelse til din vibratordildo. Her er det meget vigtigt at være OBS på det materiale din dildo vibrator er lavet af. Dildoer lavet af silikone, plastik, jelly og TPE skal have en vandbaseret glidecreme. Bruger I kondomer, kan en vandbaseret glidecreme også gøre kondomet mere elastisk og holdbart. Så rådet herfra, er altid bruge en god glidecreme. På en fodnote: der findes dildoer i glas og træ, som ikke skal have en silikonebaseret glidecreme. Til det findes der f.eks. en der er silikonebaseret.

Hvordan du giver dit sexlegetøj power

Der findes forskellige energikilder til din dildovibrator. De fleste kommer med batterier. Batterierne er inkluderet ved køb af en batteridrevet dildo vibrator. Skulle du mod al forventning ikke bruge din dildo vibrator ret ofte, er det en god idé at tjekke om de stadig er brugbare. Hav altid et frisk sæt batterier liggende, så du ikke bliver skuffet midt i forventningens glæde.  

Udover batteridrevne dildo vibratorer, findes der genopladelige versioner. Det foregår enten via USB-stik eller magnetisk opladning. Magnetisk opladning er smart, og du slipper for alt bøvlet med at vende stikket korrekt. Det er nemt og hurtigt og kræver ikke den store raketvidenskab. Nogle magnetisk opladede produkter er helt uden den irriterende ledning. De er nemlig trådløse. Der ligger du blot din vibrator direkte på opladeren og så er du good to go.

Den korrekte måde at opbevare din dildo vibrator

Hvordan opbevarer du egentlig din dildo vibrator? Du har formentlig et ønske om at bevare din dildovibrator på bedst mulige facon, så hverken bliver beskadiget, støvet eller, uha, opdaget! Ved nogle produkter følger der en lille stofpose med, så du kan lægge den diskret i natbordsskuffen, eller bagerst i skuffen med trusser.  

I det hele taget er det godt at holde støvet væk fra dit sexlegetøj, da det kan beskadige produktet. Særligt din dildovibrator i silikoner er ikke glad for støvet. I nogle tilfælde er kasserne dildovibratorerne kommer i, så tilpas neutrale at de også et oplagte som opbevaring til dit legetøj.  Så holder din vibrator længst muligt tørt, støv- og fnugfrit.

Rengøring af din dildovibrator

Husk at rengøre din dildovibrator efter brug. Nogle gange kan man godt glemme det efter en hed session om aftenen og bare falde udmattet i søvn. I disse tilfælde skal du nok skrubbe ekstra grundigt dagen efter. For det meste kan du klare rengøringen med lidt varmt vand og paraben- og parfumefri sæbe, som også er skånsom for underlivet.

Vi anbefaler, at du bruger en rensespray der er dermatologisk testet og specielt udviklet til rengøring og desinfektion af din dildo vibrator. Den vi forhandler er udviklet til alt slags sexlegetøj. Den er super nem at bruge. Det er blot et par pust direkte på din dildo og så tørrer du bare efter med en ren og tør klud. Pak den eventuelt tilbage i den stofpose den kom i, så den ligger ren og beskyttet til næste gang.