BLACK VELVET

Skal det være sort, lækkert og stilrent, så er det Black Velvet, du skal vælge. Mærket har en masse lækre produkter til mænd, kvinder og par. Sort er stilsikkert, og det har Black Velvet fundet ud af. Derfor finder du alle deres produkter i den samme mørke og mystiske nuance.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvad er Black Velvet?

Black Velvet er et sexlegetøjs brand, der sælger en række forskellige slags produkter. Deres produkter er både henvendt til singler og par, og kan også bruges af både mænd og kvinder. Der er altså noget for enhver blandt deres produkter.

Deres produkter er prisvenlige samtidig med, at der ikke er skruet ned for kvaliteten. Sexlegetøjet er lavet af silikone og er kropssikkert. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om skadelige stoffer eller andet usundt for kroppen.

Du er garanteret et stilsikkert og godt designet produkt, når du køber fra dette mærke. De tager hånd om nybegynderen såvel som den erfarne. Deres produkter er altid nemme at bruge, og giver præcis den nydelse de lover.

Sort og sexet legetøj

Sexet er det nye sort, og det har Black Velvet fundet ud af. Alle deres produkter kommer i samme lækre sorte silikone. Derfor matcher deres produkter også altid hinanden, og selvfølgelig alt det andet frække udstyr du har derhjemme i forvejen.

Det stilsikre look gør kun sexlegetøjet mere attraktivt, og er særdeles passende, hvis du også leger med bondage eller BDSM. Her er sort naturligvis den foretrukne farve, som passer perfekt sammen med det læder betrukket udstyr, du kan finde i den store verden af fetich.

Man går aldrig galt i byen med en fræk sort sag. Du kan derfor altid være tryg ved at købe sexlegetøj fra Black Velvet. Deres produkter lever op til EU's standarder, og giver dig høj sikkerhed i forhold til materialer og anvendelighed.

Hvad kan jeg få fra Black Velvet?

Man fristes til at sige alt. Godt nok kan du ikke få alt fra Black Velvet mærket, du kan dog få rigtig meget og ikke mindst rigtig meget i forskellige størrelser. Det betyder, at du kan opgradere dit sexlegetøj og blive ved med at variere din oplevelse.

På grund af de forskellige størrelser kan du også starte med en mindre størrelser. Når du har vænnet dig til denne størrelse, kan du købe det samme produkt eller et lignende i en større størrelse. Du kan derfor også holde dig til Black Velvet produkter, selvom du bliver mere erfaren.

Derudover er deres produkter også perfekte til både single mænd og kvinder samt par, der skal have lidt ekstra sjov til soveværelset. Der er altså ingen undskyldning for at hoppe dette stilsikre mærke over.

Butt plugs til enhver

Er du blevet nysgerrig på, hvad anal stimulering kan for dig eller din partner? Så er Black Velvet det helt rigtige sted at starte. Deres sortiment indeholder butt plugs til enhver. De kommer nemlig i mange forskellige størrelser samt forme.

Både form og størrelse kan naturligvis have indflydelse på, hvilken stimulering du får. En bredere og større butt plug vil give en mere fyldig stimulering, og er bedst til dig, der har prøvet anal penetrering og stimulering før.

En smallere butt plug i en mindre størrelse er derimod helt perfekt til begynderen. Den vil være nemmere at føre op analt, og vil ikke give samme intense fylde. Derudover kan du selvfølgelig også vælge, om butt plugen skal være med eller uden vibrator.

Penis sleeve til manden

Et penissleeve kan være den perfekte løsning for dig, der ønsker en mere fyldig erektion eller lidt mere længde på din penis. Men det kan også være en sjov og stimulerende tilføjelse til glæde for både dig og din partner.

Lige meget hvad grunden er til, at du vælger et penissleeve, vil du ikke fortryde det. Det vil kun gøre samlejet mere nydelsesfyldt, idet sleevets struktur giver en ekstra stimulerende oplevelse. Det stramme sleeve vil også gøre at følelsen bliver mere intens for dig, der har det på.

Et penissleeve fra Black Velvet er ret enkelt at bruge. Det fungerer som et hylster, der sættes direkte om penis. Det kan være en fordel at bruge en glidecreme sammen med, da det dermed bliver lettere at tage sleevet på.


Bækkenbundskugler til hende

Black Velvet har selvfølgelig også tænkt på kvinden og en sund bækkenbund. Med bækkenbundskugler kan du træne din bækkenbund, hvilket både kan give dig større velvære såvel som et bedre sexliv. Når du træner din bækkenbund, kan du nemmere få orgasmer, og de kan endda også blive bedre.

Bækkenbundskugler indsættes vaginalt. Indvendigt sidder der to kugler, der kan bevæge sig. Disse roterer, når du bevæger dig, og stimulerer dermed dine muskler i bækkenbunden. På den måde vil du få trænet din muskler samtidig med, at du får nydelse.

Træning af bækkenbunden er vigtig for kvinder. Det kan nemlig være med til at forebygge inkontinens, og kan være en nødvendig træning efter fødsel. Derudover kan det også være en fordel i forhold til større nydelse ved samleje og orgasme.

Penisring og anal plug kombo

For den ultimative oplevelse kan du prøve en penisring kombineret med en anal plug fra Black Velvet. På denne måde får du en stimulering af både penis og prostata, og kan dermed opnå en helt fantastisk intens orgasme. Derudover får din partner selvfølgelig glæde af din ekstra hårde erektion.

Den anal dildo føres op, og sidder perfekt i forhold til mandens p-punkt eller prostata. Herefter sættes penisringen om penisroden. Den vil sørge for, at din erektion bliver i længere tid, og er stærkere, mens den er oppe.

Det frække stykke legetøj kan altså give glæde for begge parter. Du vil kunne mærke anal dildoens stimulering, mens du penetrerer din partner med din fyldigere og hårdere erektion.

Husk at forkæle brystvorterne

Brystvorter er ofte en overset erogen zone ved både kvinder og mænd. Derfor sørger Black Velvet selvfølgelig også for, at der er noget frækt og sort legetøj til brystvorterne. Deres nipple suckers suger sig fast til brystvorterne, og giver en intens nydelse.

I enden af de sugende brystvorteklemmer er der to metalringe. Disse giver mange spændene muligheder for at udvide legen yderligere. Du kan binde brystklemmerne fast eller hive let i dem for en endnu mere stimulerende oplevelse.

Sugekopperne til brystvorterne er lavet af silikone. Derfor er de også meget fleksible og lette at have med at gøre. Sugeeffekten skabes automatisk, når du sætter dem tæt på den bare hud. Brug dem alene eller sammen med andet fetich tilbehør.

Stimulerende anal kæde

En anal kæde fra Black Velvet har selvfølgelig samme sorte farve som resten af deres sortiment. Denne er dog også udstyret med hjerteformede kugler, der sidder langs hele kædens længde. Start med én, og se hvor langt du tør at tage legen.

Anal kæden er yderst fleksibel. Det betyder, at du kan indsætte den og vinkle den, præcis som du ønsker. Håndtaget i enden af kæden lader dig have et fast greb om tingene. Du eller din partner har fuld kontrol over tempoet, og kan nemt trække den ud igen.

Du kan bruge en anal kæde alene til ekstra fræk onani eller sammen med en partner. Den ujævne udformning giver en lækker fornemmelse, både når den føres ind og ud igen. Leg med tempoet og find den perfekte anale stimulering.

Ekstra stimulerende anal leg med Black Velvet

Black Velvet har særlig meget inden for anal leg og anal stimulering. Det er derfor også et godt sted at starte, hvis du er nybegynder med anal stimulering. Du kan dog også finde yderst stimulerende anal legetøj, så selv de mere erfarne kan være med.

Anal stimulering er både til mænd og kvinder, og kan nydes af alle uanset seksuel orientering. Der er altså ingen grund til at holde sig tilbage. Anal leg kan være lige det der mangler for at få temperaturen til at stige i dit soveværelse.

Du kan altid starte med en lille butt plug og arbejde dig op til mere. Du kan også selv vælge, om det skal være med eller uden vibrationer. Uanset hvad finder du det hos Black Velvet.


Black Velvet går til alt

Sort går som bekendt til alt, og det gør Black Velvet naturligvis også. Deres stilsikre sortiment indeholder alt, hvad du har brug for til en aften i erotikkens tegn. Uanset om du kører den solo, eller er i godt selskab, så kan et frækt sexlegetøj gøre hele forskellen.

Deres produkter kan bruges af både mænd og kvinder. Og flere af dem er også perfekte onaniprodukter. Derudover kan du også bruge anal plugs og penissleeves ved samleje, og de har derfor også sexlegetøj til par.

Brug et Black Velvet produkt uanset anledningen. En fræk gave kan være den perfekte start på en aften i selskab med kæresten, eller hvis du fortjener lidt ekstra selvforkælelse. Der er altså altid en grund til at købe et produkt fra det stimulerende mærke.

Til begynderen såvel som den erfarne

Black Velvets brede sortiment er et kæmpe plus. Det betyder nemlig, at flere kan få glæde af de pirrende og stimulerende produkter. Ikke nok med at både kvinder og mænd kan nyde dem. Så kan du også lege med, uanset hvor erfaren du er.

Produkterne kommer i mange forskellige forme og størrelser, hvilket gør, at du kan vælge den, der matcher dit erfaringsniveau bedst. Du kan også selv vælge om en vibrator, bliver lidt for meget. Eller om det er lige det, du står og mangler.

Brug produkterne alene eller når der skal skrues op for intensiteten sammen med din partner. Et sexlegetøj behøver ikke at være kompliceret, før det er godt. Det beviser Black Velvet igen og igen med deres lækre produkter.

Glidecreme øger din nydelse

Det er stort set lige meget, hvilket produkt fra Black Velvet du vælger. Så vil glidecreme kun være en positiv tilføjelse. Glidecreme er nærmest uundværlig, når det kommer til sexlegetøj, og det vil kun øge din og din partners nydelse.

Bruger du et produkt til anal stimulering, kan du med fordel bruge en anal glidecreme. En anal glidecreme er mere tyk i konsistensen og dermed også lettere at dosere og styre. Det kan være en fordel, når det skal smøres på.

Ellers skal du altid bruge en vandbaseret glidecreme, når du bruger sexlegetøj. Meget sexlegetøj er nemlig lavet af silikone eller lignende materialer, der vil blive ødelagt, hvis du bruger den forkerte glidecreme. Lad dog ikke dette skræmme dig, da det tydeligt står på flasken, hvilken slags glidecreme der er tale om.

Sådan rengør du dit sexlegetøj

Det er vigtigt, at du passer godt på dit sexlegetøj. Det vil både øge dets levetid, men vil også sørge for en ordentlig hygiejne. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du rengør dit sexlegetøj fra Black Velvet, efter du har brugt det.

Men bare rolig, det er utrolig nemt at gøre, og er hurtigt overstået. For at gøre dit sexlegetøj rent skal du vaske det under varmt vand. Du kan enten bruge en mild sæbe, du allerede har derhjemme. Eller du kan købe en sexlegetøjsrens.

Den er lavet specielt til sexlegetøj, og vil give dig den bedste rengøring uden risiko for at skade legetøjet eller materialet. Herefter tørrer du blot sexlegetøjet, og så er den klar til næste gang lysten melder sig.

Har du spørgsmål?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange valgmuligheder. Både når det kommer til produkter fra Black Velvet, men også blandt det meget andet sexlegetøj du kan finde her på Altertystys.dk. Derfor skal du endelig kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Det kan være, du har noget, du gerne vil have uddybet om et bestemt produkt. Det kan også være, at du har spørgsmål til levering eller returnering. Uanset hvad sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål. Ring eller skriv til os, og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Er du blevet mere nysgerrig på flere af vores produkter, kan du med fordel også besøge vores fysiske butik i Aarhus. Her har vi flere produkter, som du kan komme helt tæt på. Derudover giver vi dig selvfølgelig personlig og kyndig vejledning, så du får det helt rigtige produkt med hjem.