TENGA

TENGA skaber onaniprodukter, der hverken imiterer eller erstatter sex, men som i stedet forbedrer den specifikke oplevelse og din nydelse generelt. Du kan lære mere om det innovative og nytænkende brand i vores guide til TENGA. Du finder et bredt udvalg af sexlegetøj fra det japanske mærke lige her. Læs mere

Viser alle 17 resultater


Tenga onaniprodukter for alle

Tenga har onaniprodukter og sexlegetøj for alle, og du kan derfor være helt sikker på at finde et forførende produkt, der opfylder dine behov og vådeste drømme. Gå på opdagelse, læs om alle de forskellige, spændende produkter og bliv blæst bagover af brandets flotte design og nytænkende, kreative tilgang til sexlegetøj, og hvad det skal kunne gøre for dig.

Hos Alt er tys tys er vi helt enige i virksomhedens filosofi om at forbedre følelsen af onani – onani skal være fantastisk for alle og selvom det føles godt, kan det altid blive bedre! Du har helt sikkert nogle dybe orgasmer gemt i dig, som det rigtige sexlegetøj kan hjælpe dig med at finde frem, og vi er til at hjælpe dig med at finde det helt rette!

Historien om Tenga

Nu CEO af Tenga Co., Ltd. Matsumoto har været på en udviklingsrejse, der er noget udover det sædvanlige – præcis som de unikke produkter, der kommer ud af hans mange timers arbejde. Virksomheden har et stærkt team, som blev samlet så snart der var mere end blot skitser og idéer på tegnebrættet, og alle bidrager med fremragende design, innovativ teknologi og den helt unikke tilgang, der er speciel for Tenga.

I 2005 så verden for første gang frugten af Matsumotos hårde arbejde: de første stykker Tenga sexlegetøj til onani for mænd blev lanceret med en kæmpe succes, der resulterede i over en million solgte produkter i det første år af virksomhedens levetid. Siden da er virksomheden er kun vokset, nye produkter kommer til hele tiden, og efterspørgslen på de unikke og stimulerende onaniprodukter lever i bedste velgående.

Fra mekaniker til producent af sexlegetøj

Tenga har ikke en historie, der starter, som man lige skulle tro – det hele begyndte nemlig med en mekaniker, der efter flere årtier i branchen pludselig så nogle helt andre muligheder i de motorer og cylindre, han arbejdede med til hverdag. Hans kreative opfinderhjerne så ikke blot rør, elektriske forbindelser og mekanik, men former og muligheden for at udnytte dem til – for ham – bedre formål.

Matsumoto brugte timer, dage og uger på at lave den ene skitse efter den anden, som senere blev til den ene prototype efter den anden – med kreative materialer som den bøj3elige mekanik fra en klaptelefon og det fleksible stykke plastikrør fra en legetøjshammer. Den noget alternativt tilgang til prototyper og materialer er kendetegnet for Matsumotos innovative tankegang, der revolutionerede markedet for sexlegetøj.

Flot arrangeret og elegant

På mange måder er Tenga derfor noget helt unikt. Hele rejsen bag produkterne og Matsumotos nytænkende, mekanisk-inspirerede tilgang til processen fra idé til færdigt produkt skiller sig ud fra mængden og stadfæster det helt specielle ved brandet. Tenga er da også både banebrydende og noget helt for sig selv med sin imponerende æstetik og elegance. Og netop det elegante aspekt er en vital del af Tenga.

Navnet på de fantastiske onaniprodukter er nemlig japansk og betyder flot arrangeret og elegant. Det er en del af en klassisk japansk kulturel arv, fordi det oprindeligt blev brugt om de smukke kimonoer, som de japanske kvinder gik i og som er den japanske nationaldragt. Navnet blev valgt for at gå imod den opfattelse der var af sexlegetøj og fange essensen af Tenga med sin høje kvalitet og innovative tilgang til markedet.

Tenga med god samvittighed

Det handler ikke kun om nydelse og fantastisk, intens onani – Tenga fokuserer nemlig også i høj grad på virksomhedens sociale ansvar, og er derfor involveret i flere projekter. Du kan derfor med god samvittighed investere i et Tenga-produkt, fordi du ved, at du støtter en virksomhed, der stiler efter at gøre noget godt i verden – udover at forbedre dine orgasmer og sexliv med fremragende stimulation og masser af nydelse.

Tenga har for eksempel samarbejdet med flere virksomheder om at støtte økonomisk og skabe mere opmærksomhed om AIDS ved at lave nyt design til udvalgte Tenga-produkter. Tenga har også bevæget sig ind på det medicinske område, hvor produkterne bruges i flere undersøgelser for at se, om onani på forskellige måder med de rette hjælpemidler kan være til hjælp for personer med problemer på det område.

Materialer i Tenga-produkter

Når du skal bruge sexlegetøj, er det vigtigt at tænke over, om det er materialer, du kan stole på. Med et så godt og veletableret brand som Tenga, kan du roligt stole på, at der er tænkt grundigt over materialevalg – det skal være sikkert og forsvarligt at bruge de forskellige produkter, så det er tænkt ind i alle produkterne. Og det handler ikke kun om sikkerhed på et overordnet niveau, men også om hygiejnen, der skal være i orden.

Mange af Tenga-produkterne er lavet ud fra tanken om, at der ikke bruges kondom under onani for at få den bedst mulige stimulation. Derfor skal materialet også laves til det, så det både er sikkert for huden og er nemt at gøre rent og sterilt igen bagefter. Generelt for Tenga bruges der mange forskellige materialer, alt efter hvad formålet med produktet er, men alle materialer er nøje udvalgt med sikkerhed for øje.

Forskel mellem de forskellige Tenga-kategorier

Siden Tenga lancerede de første fem produkter i 2005, er der kommet mange flere til. Der er derfor nu flere forskellige kategorier – og endda et sub-brand – med mange modeller inden for hver kategori, der alle sammen kan noget forskelligt. De forskellige produktserier henvender sig primært til mænd, men du kan også finde serier til både par og kvinder, så alle kan få glæde af de fantastiske produkter fra Tenga.

Du har derfor helt fantastiske muligheder for at finde et Tenga-produkt, som kan opfylde lige præcis din fantasi om en dejlig orgasme og lækker onani – hver gang. Du kan for eksempel vælge en model, der på mange måder minder om de populære fleshlights, hvor du penetrerer et form for rør med forskellige stimulationer, eller sleeve-modeller, hvor du kommer et sleeve over penis for en fantastisk, tætsluttet følelse.


Tenga til brug en eller flere gange

Der er også forskel på modellerne, når det kommer til antal gange, du kan bruge dem. Nogle modeller er nemlig kun til engangsbrug, og Tenga anbefaler, at du ikke prøver at rengøre disse for at bruge dem igen, selvom det er fristende. Det er da også fantastisk at have et stykke sexlegetøj, som du kan bruge og nyde, og så bare smide ud uden at tænke over rengøring og en vis grad af hygiejne, før du kan bruge det igen.

Hvis du gerne vil have glæde af dit onaniprodukt flere gange, kan du kigge efter en af de modeller, som du blot skal rengøre for at kunne bruge det igen. Disse modeller laves i materialer, der kan holde til at blive brugt igen og igen og til at kunne blive rengjort efter brug. Nogle af dem kan simpelthen bare vendes med vrangen ud, så du kan rengøre det og tørre det grundigt, mens andre skal skylles grundigt indvendigt.

Tenga-produkters tekstur

Alle Tenga-modeller afviger som sagt fra hinanden på forskellige områder, og du kan derfor finde lige præcis den model, der giver dig den bedste nydelse, og prøve dig frem til den allerbedste for dig. Du kan også investere i flere forskellige modeller og typer og opleve en ny sensation hver gang – især hvis du vælger de Tenga-produkter, der ikke kan genbruges, hvor det derfor giver mening at købe flere ad gangen.

Der er for det første forskel på, om du vælger et sleeve eller en fleshlight-lignende model, fordi den helt grundlæggende følelse på penis er helt forskellig fra hinanden. Men derudover er der også forskel på den tekstur, der er på sleevet, inde i røret eller lignende. Med nogle modeller er det faktisk så smart, at du bare kan vælge mellem forskellige farver, fordi hver farve har en indre tekstur, der afviger fra de andre farvers tekstur.

Tilbehør til Tenga

Du kan selvfølgelig også købe andet end sexlegetøj til Tenga, for hvad er sexlegetøj uden tilbehør? Noget at det allervigtigste til sexlegetøj er glidecreme, og det laver Tenga selv specielt til deres produkter. Du skal være opmærksom på, at hvis du bruger en glidecreme fra et andet mærke, skal det være kompatibelt med det produkt, du bruger det til. Hovedreglen er: brug altid vandbaseret glidecreme til silikonebaseret legetøj!

Derudover kan du også få tilbehør, der gør oplevelsen med dit nye Tenga-sexlegetøj endnu bedre. De laver for eksempel en elektrisk varmer til rørhullet i dit Tenga-produkt, så du får en helt anden sensation, når du går i gang. Bruger du et sleeve eller noget andet, kan du også lægge det ind i et varmetæppe, eller du kan holde produktet under varmt vand i nogle minutter – men husk at tjekke, at det er vandtæt og kan holde til det.

Tenga: specialiseret i sexlegetøj til mænd

Selvom produktserierne er udvidet meget i dag i forhold til da virksomheden lige startede, er det stadigvæk sexlegetøj til mænd, som Tenga først og fremmest associeres med. Og ikke blot sexlegetøj, men onaniprodukter til mænd. Undersøgelser viser, at mænds sexvaner rent faktisk er anderledes end kvinder og deres sexlyst større, og derfor giver det også mening, at der er et kæmpe marked for sexlegetøj til mænd.

Er du ny inden for hele den her omskiftelige verden for sexlegetøj og onaniprodukter til mænd? Det er helt normalt, for faktisk er der mange, der stadig sidder fast i idéen om, at sexlegetøj kun er for kvinder – og det er jo helt galt. Alt er tys tys har derfor et stort udvalg af sexlegetøj til både mænd og kvinder, så der er noget for enhver smag og lyst, og så du kan finde lige præcis det stykke legetøj, der giver dig bedre sex og orgasmer.

Imponerende onaniprodukter til mænd

Helt specifikt onaniprodukter til mænd har virkelig fundet sin plads på markedet, hvilket ses i det store udvalg på AltErTysTys.dk og i den succes, som Tenga har på markedet, og som brandet har haft i mange år. Det, der især adskiller Tenga fra andre onaniprodukter på markedet, er det fantastiske design og det fokus, der er på æstetik og funktionalitet, så roligt kan lade et onaniprodukt fra Tenga ligge fremme derhjemme!

Udover det unikke design er Tenga også imponerende på den måde de mange produkter tilfredsstiller forskellige behov med nogle imponerende, nytænkende teknologier og mekanikker. Matsumotos mekaniske baggrund spiller ind på mange modeller, og du kan derfor både nyde følelsen af dit stimulerende Tenga onaniprodukt og hver gang blive fornøjet over de mange muligheder, de særlige produkter giver.

Hvordan bruges produkterne?

Er det første gang, at du sidder med et onaniprodukt i hænderne? Mange andre mænd sidder helt sikkert også i den situation, for det er jo så nemt altid bare at bruge hænderne, som du plejer. Onaniprodukterne fra Tenga er heldigvis supernemme at bruge – lige meget hvilken model du vælger. Som nævnt kan du få mange forskellige Tenga-produkter, og de anvendes selvfølgeligt forskelligt.

Helt grundlæggende gælder dog det samme for mange af dem. Er der for eksempel tale om et af de sleeves, der kan genbruges, skal det blot smøres godt med en god glidecreme indeni og i kanten, og så er du klar til at trække det ned over penis og gå i gang. Har du omvendt et sleeve, der kun kan bruges én gang, er det for de fleste modeller bare helt klar til brug – træk ned over og nyd følelsen!

Tenga for kvinder

Som et led i udviklingen af Tenga er der nu også et sub-brand for kvinder: iroha. iroha er Tenga for kvinder i samme flotte stilede og elegante look. Sub-brandet startede med en enkelt produktserie og har nu flere forskellige serier, der hver især imødekommer forskellige behov til onani. Med det nye iroha har Tenga skabt et onani-univers for kvinder, der er lige så intenst, stimulerende og innovativt som Tenga for mænd er.

Det er et brand skabt af kvinder for kvinder, der har til formål at give den nydelse, som den dejlige kvindekrop fortjener, og skabe en orgastisk oplevelse udover det sædvanlige. Selvforkælelse er nøgleordet for iroha, og det handler bade om at spise godt, være aktiv og slappe nok af til, at vi har det godt i os selv – samtidig med at vi har det sjovt og giver vores kroppe en sensationel og nydelsesfuld oplevelse, når vi bruger iroha.


Et nyt underbrand med femininitet og diskretion

Navnet iroha er på samme måde som Tenga japansk og betyder det basale, hvilket passer helt perfekt på den kvindelige pendant til Tenga. Designet er nemlig på samme måde som Tenga holdt i et diskret, meget abstrakt og yderst elegant look, som passer ind i det feminine univers med en lille twist af japansk, smuk kultur. Derudover er det designet diskret, så du ikke har et næsten vulgært stykke sexlegetøj liggende.

Ligesom med Tenga onaniprodukter til mænd er fokus også for iroha på at forstærke oplevelsen af onani frem for at simulere en følelse af sex – alle former, materialer og stimulationer er særligt udvalgt og udtænkt ud fra den kvindelige anatomi og de fantastiske nydelsescentre, der er i os alle. Det giver dig den bedst mulige oplevelse og er næsten garanti for fantastiske orgasmer med de små fine stykker sexlegetøj.

Nyd en kamufleret vibrator

Det helt specielle ved iroha er det unikke design. Udover at det er elegant og diskret, er mange af modellerne lavet til at ligne for eksempel helt almindelige makeup-produkter, som du kan have liggende i håndtasken helt uden at frygte, at nogen kender til din lille, frække hemmelighed. Udover den smarte størrelse, der passer i enhver taske, er det også et flot design, som gør det til en endnu større fornøjelse at bruge.

iroha-produkterne er desuden vibratorer, som varierer i styrke, hastighed og former, og du kan derfor finde en variant, der passer lige til din krop og din nydelse. Du kan få helt små, meget diskrete vibratorer, som passer perfekt til klitoris og kan give dig nydelse, lige meget hvor du er på grund af dens størrelse og look. Der er også større modeller, som passer til andre typer stimulationer, så du har masser at vælge imellem.

Brug dit Tenga sexlegetøj med din partner

Selvom det er lavet til sololeg, kan du altid bruge dit Tenga sexlegetøj med en partner. Sexlegetøj er en rigtig god ting at hive med i sengen, hvis der skal ske noget nyt og spændende mellem jer – det giver lige et pift, og hjælper jer måske også til at komme til at kende hinanden lidt bedre seksuelt, end I gør allerede. Lad din partner bruge din iroha-partner på dig, eller få din partner til at styre dit Tenga sleeve som forspil.

Endnu en tilføjelse til Tenga-universet med onaniprodukter til mænd og kvinder, er sexlegetøj, som er lavet specifikt til, at du kan bruge det sammen med en partner. For eksempel laver Tenga penisringe som stimulerer begge parter på samme tid på grund af den vibrator, der sidder i den. Du kan også få andre lignende produkter, som begge parter kan bruge på hinanden til at få nydelse med det samme sexlegetøj.

Få fælles nydelse med sexlegetøj

Det bliver mere og mere populært med udforskende og frækt sexlegetøj til par, hvorfor vi også har et stort udvalg af det på AltErTysTys.dk. Det kan være alt fra vibratorer og penisringe til butt plugs og håndjern. Mange par ser det som en mulighed for at få gang i deres sexliv, mens andre bruger det til at opfylde nogle seksuelle fantasier, som han eller hun ikke kan opfylde selv – lige meget hvor godt onaniproduktet så er.

Tenga er selvfølgelig derfor også hoppet med på den bølge – både med sexlegetøj til onani, som kan bruges hver for sig og sammen, og sexlegetøj designet specifikt til at blive brugt af par. Det innovative og smukke design går igen i Tenga sexlegetøj til par, og du kan både nyde intense vibrationer, stimulerende lege og fantastiske former, der rammer de helt rigtige steder på jer begge to, lige meget hvem der forkæler den anden.

Frække vibrationer med Tenga

Vi kan alle sammen få fantastiske orgasmer med det helt rigtige stykke sexlegetøj, og i virkeligheden behøver du jo faktisk ikke andet end dine fingre eller din hånd for at få glæde af en god orgasme fra onani. Men som sagt kan det jo altid blive bedre, og den sikre vej er med sexlegetøj med vibrationer. På Alt er tys tys har vi masser af vibrerende sexlegetøj, som kan gøre netop alt det for dig – især hvis du kigger på Tenga.

Tenga havde oprindeligt ikke noget med vibratorer at gøre og i høj grad er fokus da også stadig på onaniprodukter som sleeves og onanirør, der som udgangspunkt – i Tengas sortiment i hvert fald – ikke har vibrator i sig. Men de har alligevel fuldt med markedet og udvidet sortimentet med specielle produkter til kvinder og par, hvor du kan nyde de søde vibrationer og lade dig falde hen til orgasmens søde fornemmelser.

Stort udvalg af Tenga på AltErTysTys.dk

Du finder selvfølgelig Tenga i vores sortiment både i butikken og på AltErTysTys.dk. Det gode og innovative brand har et stort udvalg af sexlegetøj, som du kan få glæde af, når tiden kommer til en dejlig omgang sololeg, eller hvis du og din partner skal nyde hinanden lidt ekstra i sengen.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Tenga-onaniprodukter, og se, om du ikke kan finde dit næste yndlingssexlegetøj i flot japansk design. Der er noget for enhver smag, krop og lyst, og derfor er der helt sikkert også noget for dig, som du vil blive glad for.

Diskret og hurtig levering

På samme måde som Tenga er diskret, er vi det selvfølgelig også hos Alt er tys tys. Har du brug for hjælp, er vi derfor altid klar enten over telefonen eller mail, eller hvis du besøger butikken i Aarhus – helt diskret, så du er komfortabel. Det vil også sige, at du roligt kan bestille eller købe fra vores webshop eller fysiske butik i Aarhus uden at frygte nysgerrige blikke fra forbipasserende eller postmanden.

Vi sender nemlig altid i diskret indpakning, og din kvittering vil heller ikke vise nogle tegn på, hvad der i virkeligheden gemmer sig af godter i din anonyme pakke eller pose. Vi bestræber os også altid på, at du får dine frække produkter så hurtigt som muligt, og vi garanterer derfor lynhurtig levering. Når først du har investeret i noget lækkert og spændende fra Tenga, vil du vel helst ikke vente for længe med at få fingrene i det!