Lingeri og strømper

Findes der noget frækkere end forførende og sexet lingeri? Nej vel? Der hersker ingen tvivl om, at det sætter fantasien i gang, og at det lægger op til en stund med sjov og ballade. Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af lingeri og sexede strømper, som byder på alt fra bundløse catsuits til sexede BH-sæt og meget, meget mere.

Viser alle 3 resultater


Erotisk lingeri: Garanteret forførelse

For os er sexet lingeri mere end bare undertøj. Det er det perfekte redskab til forførelse, og der er ingen tvivl om, at din partner bliver tændt bare ved synet af dig iklædt et lækkert kostume. Frækt undertøj skaber selvsikkerhed, sexappeal samt sensualitet, og skal der ikke sættes spørgsmålstegn ved, at det forfører. Det er uimodståeligt, og så findes det i et væld af farver og kombinationer. Skal temperaturen stige i soveværelset, kan du påføre et erotisk korset eller måske en fræk bodystocking? Fantasien har ingen grænser. 

Sexet undertøj og frækt lingeri er elsket af mange kvinder, og det kan pifte ethvert forhold op. En god start, når det kommer til forførelsens kunst, er at hoppe i noget sexet, og hvad er da bedre end erotisk lingeri? Du kender det måske selv - du har det frækkeste sæt undertøj på, og du kan ikke få nok af tanken om, at din partner snart skal flå det af. Sexet undertøj skaber altså selvsikkerhed og gør, at du dermed udstråler mere sexappeal. Din partner vil ikke kunne holde fingrene fra dig! 

Markedet for frækt undertøj og lingeri er enormt, og det bør derfor ikke blive en udfordring at finde noget, som du føler dig fræk og sexet i. Det vigtigste er dog, at du finder noget, som du føler dig tilpas og komfortabel i. Der er hverken en rigtig eller forkert måde at klæde sig på, så hvad end du vælger at gå med en sød babydoll-kjole eller en bundløs g-streng, kommer din partner til at føle sig som den heldigste person i verden. Er du i tvivl om, hvad der passer lige netop dig, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi Tys-Tys-butikken og lade dig inspirere af vores frække udvalg.

Frækt og sexet undertøj: Pift sexlivet op

Har du en beskidt fantasi, hvor rollespil og frækt udklædning er på menuen? Så er du kommet det rette sted. Vi har alt, hvad der skal til for at sætte en lækker leg i gang. Gå på opdagelse i vores store udvalg og få lov til at udleve dine vildeste fantasier og kom endnu tættere på din partner. Et sexet outfit er et stensikkert hit, når jeres sexliv skal piftes op. Det er nemlig spændende og mystisk, det findes i mange afskygninger, og så kan det bruges til en lang række fantasier.

Et frækt outfit, der gør det hele lidt nemmere og frækkere, er et par af vores bundløse trusser. Forestil dig synet på din partners ansigt, når du bøjer dig forover, og vedkommende finder ud af, hvad der er i vente. Det bliver altså ikke mere frækt end det! Sexede outfits skaber altså en hel særlig stemning, og der findes ingen bedre fornemmelse, end når din partner er ved at eksplodere af begær bare ved synet af dig. 

Når man taler om forførende lingeri , så kommer man altså ikke udenom strømpebukser og selvsiddende strømper. Det sætter prikken over i’et, uanset om du er komplet nøgen, eller om du er iført frækt lingeri. Et par lækre strømpebukser eller et par selvsiddende strømper fremhæver og gør, at dine ben synes længere, og så sætter de din bagdel i fokus. Der er intet mere sexet som et par tætsiddende strømpebukser kombineret med en hofteholder, og der er ingen tvivl om, at din partner vil sætte pris på at få lov at se det på dig.