Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

DKK 669,00

 • Fleshlight sæt med alt hvad du behøver
 • Indeholder glidecreme, rens, pulver og monteringsudstyr
 • Klassisk Pink Lady Fleshlight lavet af Real Feel SuperSkin
 • Det perfekte begyndersæt til staminatræning
 • Giver en realistisk stimulering

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E24992 Kategorier: , , , GTIN: 810476019532

Fleshlight Stamina Training – et samlet begyndersæt

Denne Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack er perfekt til dig, der længes efter nogle lækre nye oplevelser – i denne value pack er der alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med din nye Fleshlight.

Med en Fleshlight kan du få en masse frække og realistiske oplevelser igen og igen, og du kan på samme tid træne din stamina, så din partner kan også glæde sig til dette køb. Sættet indeholder en Fleshlight, vandbaseret glidecreme, rengøringsspray, Renewing Powder, og en shower mount.

Sådan bruger du din Fleshlight Stamina Training

Fleshlights skal altid bruges med vandbaseret glidecreme og i denne value pack medfølger glidecremen selvfølgelig. Brug gerne rigeligt med glidecreme både på indersiden af sleevet, ved åbningen og på din penis. Inden du går i gang kan du tage sleevet ud af beholderen og varme den under rindende varmt vand i et par minutter. Dette vil give en mere fræk og realistisk følelse.

Du kan selv styre, hvor stramt sleevet skal være ved at skrue på låget i bunden, Det gør nemlig, at vakuummet om penis bliver enten løsere eller strammere. Denne funktion gør, at du har fuld kontrol over din stimulering.

En realistisk oplevelse

Fleshlights er onaniprodukter i høj kvalitet til mænd, og du får altid en utroligt realistisk oplevelse med deres produkter. Denne Fleshlight der følger med i dette sæt, har et realistisk vaginadesign og et pirrende og lækkert indvendigt mønster, der føles godt stramt og realistisk.

Mange mænd bruger produkterne til at træne deres stamina, så de kan holde endnu længere når de er sammen med deres partner. Fleshlighten let at bruge i flere stillinger, du har kontrollen over den stimulerende oplevelse, så du kan udsætte din orgasme.

God sex for både dig og din partner

Fleshlight Stamina Training er designet til at hjælpe dig med at træne din udholdenhed i sengen. Den realistiske fornemmelse du får, når du bruger produktet, vil give dig en god træning, til når du er sammen med din partner. Men med en Fleshlight har du den fulde kontrol.

Du kan styre tempoet, og du kan øge eller sænke intensiteten med det justerbare vakuum. Det giver dig mulighed for at lave en start-og-stop træning, hvor du hele tiden holder igen, og udsætter din orgasme i længere og længere tid.

Et godt sted at starte

En Fleshlight er let at bruge, og med denne Fleshlight Stamina Training value pack får du alt, hvad du har brug for, så du får en god førstegangsoplevelse med din Fleshlight. Du får mærkets egen glidecreme og rensespray med samt en plejende pulver, der sørger for at sleevet forbliver blødt og elastisk.

Der medfølger også et monteringstilbehør med sugekop, så du kan sætte din Fleshlight fast på en væg, eventuelt i badet. og på denne måde kan du få endnu flere frække oplevelser under bruseren. Fleshlight Stamina Training Unit er desuden kompakt og let at gemme væk på diskret vis.

Pas godt på dit Fleshlight Stamina Training

Vi ønsker selvfølgelig, at du kan bruge din Fleshlight så ofte og så længe, du overhovedet lyster. Derfor er det også vigtigt, at du husker den korrekte rengøring, da den sikrer dig en hygiejnisk oplevelse, og øger produktets levetid betydeligt.

Efter brug tages sleevet derfor ud og skylles grundigt i varmt vand. Brug den medfølgende rengøringsspray for det bedste resultat. For optimal vedligehold skal du bruge det medfølgende Renewing Powder, når sleevet er tørt. Dette holder overfladen blød og lækker.

Vægt1380 g
Mærke

Fleshlight

Længde

25 cm

Indsætbar længde

23 cm

Indre diameter

0,7 – 1,9 cm (strækbar)

Materiale

SuperSkin

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Indhold

1x Fleshlight, 1x Glidecreme, 1x Rengøringsspray, 1x Fleshlight pulver, 1x Shower mount +Adapter

Oversigt

 • Fleshlight sæt med alt hvad du behøver
 • Indeholder glidecreme, rens, pulver og monteringsudstyr
 • Klassisk Pink Lady Fleshlight lavet af Real Feel SuperSkin
 • Det perfekte begyndersæt til staminatræning
 • Giver en realistisk stimulering

Læs Mere

Vejledning

Før brug

 1. Brug den medfølgende vandbaseret glidecreme sammen med din Fleshlight
 2. Du kan evt. tage sleevet ud af beholderen og holde under varmt vand i et par minutter, for en mere realistisk følelse
 3. Styr selv hvor stramt sleevet skal være ved at justere låget i bunden

Efter brug

 1. Tag sleevet ud af beholderen og skyl det grundigt rent i varmt vand
 2. Brug den medfølgende rengøringsspray – Spray 2-3 gange
 3. Drys det medfølgende pulver, for at passe på overfladen af din fleshlight
 4. Sæt sleevet tilbage i beholderen, skru låget på igen og du er klar til næste gang

1 anmeldelse af Fleshlight Stamina Training Unit Value Pack

 1. Hansen

  Et vanedannende produkt
  Som mange andre var jeg måske lidt skeptisk om produktet nu også var så godt som lovet. Men må sige at det levede op til mine forventninger. Kvaliteten er helt uovertruffen og det er perfekt at man kan justere hvor stramt det skal være. Kan kun give mine anbefalinger til produktet.

Tilføj en anmeldelse af varen