You2Toys Anal trænings sæt med dildoer

DKK 295,00

 • 3 dildoer i forskellige størrelser
 • Med sugekopper så de kan bruges uden hænder
 • 11 cm – 22,7 cm i længden
 • 3,3 cm – 5,1 cm i diameter
 • Perfekt til anal træning

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 5241150000 Kategorier: , , , , , GTIN: 4024144537938

You2Toys Anal trænings sæt med dildoer

Dette anal trænings sæt med dildoer indeholder tre forskellige dildoer i forskellig størrelse, som du kan bruge hvis du ønsker at træne analsex. Hvis du allerede er erfaren, så ved du, at det kræver lidt øvelse at kunne dyrke god og sikker analsex. Derfor kan det være en god idé at træne, så du kan indføre en større genstand, penis eller måske butt plug analt på længere sigt. Er du nybegynder eller lettere erfaren er dette sæt helt oplagt til dig. Du starter naturligvis med den lille dildo, og år du føler dig tryg ved det, så kan du gå en størrelse op og du vil opleve en kraftigere orgasme samt en bedre kontrol af anus.

Værd at vide omkring anal sex

Det er dejligt at dyrke analsex. Men det er endnu bedre, hvis du ikke er nervøs for rifter eller sår ved anus. Derfor kan dette anal trænings sæt med dildoer være en god idé. Både kvinder og mænd har et G-punkt i endetarmen, hvorfor det føles enormt skønt, når det bliver stimuleret ved analsex. Det kræver, især i begyndelsen, tålmodighed og forsigtighed, når du vil eksperimentere med analsex. Derfor kan det være dejligt at bruge en lille dildo eller lignende i starten. Når du er blevet mere erfaren kan det være, at du ønsker at afprøve større størrelser på dildoerne, og her findes der også et hav af forskellige typer.

3 dildoer med sugekop

Dette anal trænings sæt med dildoer er udstyret med sugekopper i bunden. Det gør dem helt perfekte til onani, da de kan sidde fast på alle hårde og glatte overflader og samtidig har du hænderne fri til anden leg. Dette kan være super lækkert ved analsex, hvor du kan få en dobbelt stimulering, hvis du bruger dildoen sammen med en G-punkts- eller klitorisvibrator eller en masturbator, eller mens din partner stimulerer dig. Det kan give nogle vilde og intense orgasmer at stimuleres både analt og vaginalt eller analt og på penis på samme tid.

Den bedste oplevelse

Når du dyrker analsex, om det er med en partner eller et stykke sexlegetøj, så er det vigtigt at du har gjort dig selv ren med en anal douche først, det giver altså bare den bedste oplevelse. Dertil skal du selvfølgelig bruge en glidecreme, så det hele føles glat og lækkert. Brug dette anal trænings sæt med dildoer med en vandbaseret glidecreme, så overfladen på dildoerne ikke ødelægges. Efter brug skal dildoerne renses i varmt vand og til sidst med en rensespray til sexlegetøj. Tør dem af inden du lægger dem væk, så er det friske og klar til næste gang du får lyst til anal leg.

Vægt 150 g
Mærke

You2Toys

Farve

Lys hudfarve

Længde

11 cm – 22,7 cm

Diameter

3,3 cm – 5,1 cm

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater, Sugekop

Materiale

TPE

Oversigt

 • 3 dildoer i forskellige størrelser
 • Med sugekopper så de kan bruges uden hænder
 • 11 cm – 22,7 cm i længden
 • 3,3 cm – 5,1 cm i diameter
 • Perfekt til anal træning

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug disse dildoer med vandbaseret glidecreme
 2. Lavet til anal træning
 3. Prøv dig frem og træn med de forskellige størrelser

Efter brug:

 1. Rengør dildoerne i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at gøre dem helt ren
 3. Tør dildoerne af før du lægger den væk
X