Pjur Basic Vandbaseret Glidecreme 100 ml – BESTSELLER

kr. 99,00

 • Vandbaseret glidecreme uden parfume og tilsætningsstoffer
 • Kan bruges sammen med alt sexlegetøj og er lækker flydende i konsistensen
 • Dermatologisk testet og kan derfor bruges af dig som er ekstra følsom
 • Kan også bruges under sex eller oralsex, da den er neutral i smagen

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Pjur Basic vandbaseret glidecreme 100 ml

Med denne glidecreme får du en vandbaseret all-around glidecreme. Den kan bruges til alt dit sexlegetøj såvel som til anal og vaginal penetrering. Der er faktisk ikke noget, som en vandbaseret glidecreme ikke kan. Med Pjur Basic vandbaseret glidecreme er du derudover sikret et glidemiddel af højeste kvalitet.

Det tyske mærke Pjur er kendt for deres høje standarder, der sikrer dig et produkt, der kun indeholder de bedste ingredienser. Deres produkter er produceret i Tyskland og er skånsomme mod huden. Du får en mild glidecreme med en langvarig glidevne.

En glidecreme til sexlegetøj

Vi anbefaler altid, at du bruger en glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Dette gælder uanset om det er til anal eller vaginal penetrering. Med sexlegetøj lavet i gummi, plastik eller silikone er det vigtigt at bruge en glidecreme, der er vandbaseret. Du kan med fordel bruge denne glidecreme med alt det sexlegetøj du har, som ikke er lavet af glas eller metal.

Denne type af glidecreme er bedst for sexlegetøjets overflade og ødelægger den ikke. Dette gælder især, hvis du leger med for eksempel Fleshlights i et meget blødt og realistisk silikonemateriale. En vandbaseret glidecreme beskytter overfladen bedst muligt og slider ikke på materialet.

Vandbaseret er bedst til vaginal penetrering

Mange tror fejlagtigt, at glidecreme kun er til anal penetrering. Men selvom du bliver våd vaginalt, betyder det ikke, at du ikke også kan bruge glidecreme til vaginal penetrering. Faktisk kan det give en langt bedre følelse og stimulering, hvis du bruger en god glidecreme.

Vi anbefaler en glidecreme, der er vandbaseret til vaginal penetrering fordi andre glidecreme med for eksempel silikone eller olie, kan give irritation og gener. Dette er særligt fordi denne type glidecreme er svære at rense væk efter brug. Uanset om det er sammen med en partner, en dildo eller en vibrator er vandbaseret glidecreme det bedste valg til vaginal penetrering.

Pjur – Et sikkert valg

Pjur vandbaseret glidecreme er fremstillet uden tilsætningsstoffer og parfume, og så er den dermatologisk testet. Den er altså et ideelt valg til dig, som måske har oplevet gener ved andre typer glidecreme, eller dig som bare har en sart og følsom hud.

Glidecremen har et ekstra godt og langvarigt glid i forhold til mange andre vandbaseret glidecremer. En glidecreme der er vandbaseret vil naturligt blive absorberet af huden. Det er derfor vigtigt at vælge en glidecreme af ekstra god kvalitet, der holder i lang tid.

Detaljer
Vægt130 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Uden parfume, uden tilsætningsstoffer, dermatologisk testet

Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Pjur Basic Vandbaseret Glidecreme 100 ml – BESTSELLER

 1. Jeppe

  Dejlig glidecreme 😀
  Virkelig god glideeffekt og synes den virker i lang tid. Har både brugt den når jeg har været sammen med min kæreste og når jeg har været alene. Kan helt klart anbefales.

 2. Alexander (verificeret ejer)

  God glidecreme
  Det er en god glidecreme og den gør alt det den skal. Sikkert køb.

Tilføj en anmeldelse af varen