PJUR Basic Vandbaseret Glidecreme 100 ml – BESTSELLER

DKK 99,00 DKK 69,00

 • Kvalitets glidecreme produceret i Tyskland
 • Uden parfume og tilsætningsstoffer
 • Kan bruges sammen med alt sexlegetøj
 • Kan bruges til al slags leg
 • Anbefalet til vaginal brug
 • Dermatologisk testet

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

PJUR Basic vandbaseret glidecreme 100 ml

Med denne glidecreme får du en vandbaseret all-around glidecreme. Den kan bruges til alt dit sexlegetøj såvel som til anal og vaginal penetrering. Der er faktisk ikke rigtig noget, som en vandbaseret glidecreme ikke kan. Med PJUR Basic vandbaseret glidecreme er du derudover sikret et glidemiddel af højeste kvalitet.

Det tyske mærke PJUR er kendt for deres høje standarder, der sikrer dig et produkt, der kun indeholder de bedste ingredienser. Deres produkter er produceret i Tyskland og er skånsomme mod hud. Du får en mild glidecreme med en langvarig glidevne.

En glidecreme til sexlegetøj

Til sexlegetøj anbefaler vi altid, at du bruger en glidecreme. Det gør altså bare legen meget bedre og sjovere. Dette gælder uanset om du er til anal eller vaginal penetrering. Med sexlegetøj lavet i gummi, plastik eller silikone er det vigtigt at bruge en glidecreme, der er vandbaseret. Du kan med fordel bruge denne glidecreme med alt det sexlegetøj du har, som ikke er lavet i glas eller metal.

Denne type af glidecreme er bedst for sexlegetøjets overflade, og ødelægger den ikke. Dette gælder især hvis du leger med for eksempel fleshlights i et meget blødt og realistisk silikone af medicinsk kvalitet. En vandbaseret glidecreme beskytter overfladen bedst muligt og ikke slider.

Vandbaseret er bedst til vaginal penetrering

Mange tror fejlagtigt, at glidecreme kun er til anal penetrering. Men selvom du bliver våd vaginalt, betyder det ikke, at du ikke også kan bruge glidecreme til vaginal penetrering. Faktisk kan det give en langt bedre følelse og stimulering, hvis du bruger en god glidecreme.

Vi anbefaler en glidecreme, der er vandbaseret til vaginal penetrering fordi andre glidecreme med for eksempel silikone eller olie, kan give irritation i dette område. Dette er særligt fordi denne type glidecreme er svære at rense væk efter brug. Uanset om det er sammen med din partner, eller med en dildo eller vibrator, er vandbaseret glidecreme det bedste valg til vaginal penetrering.

Et sikkert valg

PJUR vandbaseret glidecreme er lavet uden tilsætningsstoffer og parfume, og så er den dermatologisk testet. Den er altså et ideelt valg til dig, som måske har oplevet gener ved andre typer glidecreme, eller dig som bare har en sart og følsom hud.

Glidecremen har et ekstra godt og langvarigt glid i forhold til mange andre vandbaseret glidecreme. En glidecreme der er vandbaseret vil naturligt blive absorberet af huden. Det er derfor vigtigt at vælge en glidecreme af ekstra god kvalitet, der holder i lang tid.

Vægt 130 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Uden parfume, uden tilsætningsstoffer, dermatologisk testet

Oversigt

 • Kvalitets glidecreme produceret i Tyskland
 • Uden parfume og tilsætningsstoffer
 • Kan bruges sammen med alt sexlegetøj
 • Kan bruges til al slags leg
 • Anbefalet til vaginal brug
 • Dermatologisk testet

Læs Mere

X