Fifty Shades of Grey Penisring i Sort

DKK 59,00

 • Kraftig og stærk penisring
 • Lavet af fleksibel silikone
 • Få en mere hård og langvarig erektion
 • Kan bruges ved samleje og onani

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E26461 Kategorier: , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Kraftig og stærk penisring
 • Lavet af fleksibel silikone
 • Få en mere hård og langvarig erektion
 • Kan bruges ved samleje og onani

Læs Mere

Beskrivelse

Fifty Shades of Grey penisring

En penisring er et simpelt men effektivt udstyr til at forbedre din nydelse såvel som din partners. Denne Fifty Shades of Grey penisring er fremstillet af silikone af god kvalitet og er ekstra strækbar. Det gør det nemmere at få den tætsiddende ring sat på plads.

En penisring mindsker blodgennemstrømningen til penis, og holder på denne måde din erektion i længere tid. Den kan også gøre, at din erektion føles mere hård. Dette gør dig mere følsom, samt gør, at du kan tilfredsstille din partner endnu bedre.

Derfor skal du bruge en penisring

Der er mange gode grunde til at prøve en penisring. Du behøver ikke at have problemer med din erektion eller udholdenhed for at bruge en penisring. Den kan også bare være en hjælp til at forbedre din præstation og gøre dig endnu bedre end ellers.

Dertil kan penisringen også øge din nydelse. Ved at bruge en Fifty Shades of Grey penisring bliver du nemlig mere følsom. Det betyder, at enhver berøring føles bedre samtidig med, at du kan nyde i længere tid.

Ekstra nydelse for dig og din partner

Du kan bruge en Fifty Shades of Grey penisring, når du ønsker at optimere din udholdenhed og nydelse, hvad end du er alene eller sammen med din partner. Penisringen er perfekt at bruge, hvis du ønsker at gøre din onanistund endnu bedre.

Sammen med en partner vil I begge kunne nyde godt af de kvaliteter, som en penisring har. Brug penisringen under samleje eller ved oralsex for øget nydelse for jer begge. Den simple penisring er et diskret sexlegetøj, der nemt kan bruges af nybegyndere såvel som mere øvet brugere af sexlegetøj.

En penisring af god kvalitet

Når du vælger en penisring fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, får du et stykke sexlegetøj af god kvaltiet. Penisringen er fremstillet af ftalatfri silikone, der er ekstra stærkt og fleksibelt. Det betyder, at penisringen kan bruges af stort set alle mænd uanset penisstørrelse.

Silikonematerialet har en silkeblød overflade. Dette gøres kun bedre, hvis penisringen bruges sammen med en smule vandbaseret glidecreme. Det vil ligeledes gøre det nemmere at få ringen på. Sørg for at vaske din penisring grundigt med varmt vand efter brug.

Detaljer
Vægt30 g
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Indre diameter

3,8 cm (strækbar)

Mærke

Fifty Shades of Grey

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på penisringen for at få den nemmere på
 2. Sæt den ved penisroden

Efter brug:

 1. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 2. Tør den af
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Fifty Shades of Grey Penisring i Sort

 1. Keld

  God kvalitet
  Synes kvaliteten er ret god og er også overrasket over hvor strækbar ringen egentlig er. Kunne godt mærke en effekt, men havde måske håbet på at jeg kunne holde endnu længere.

Tilføj en anmeldelse af varen