Gag ball med justerbar rem

DKK 50,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Lavet i kraftige materialer
  • Justerbar rem
  • Kuglen har huller som du kan trække vejret igennem
  • Intens og fræk rød farve
  • God til begyndere indenfor bondage

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y64050R Kategorier: , , , GTIN: Y64050R

Rød gag ball med justerbar rem

Med en rød gag ball med justerbar rem som denne her, vil jeres romantiske og uskyldige aften hurtigt blive meget frækkere. En gag ball er et oplagt stykke sexlegetøj til blid bondage, så du kan med fordel tage denne gag ball frem og vise hvordan du vil overgive dig fuldstændig til din partner og lade dem bestemme over dig. Denne gag ball har en rem der er justerbar, så den passer langt de fleste, den har huller, så den er let at trække vejret igennem. Den røde farve gør det selvfølgelig rigtig godt med andet sexlegetøj i samme farve, hvis du leder efter et samlet look.

Hvad er en gag ball og hvordan bruger jeg den?

En gag ball er en bold, der sidder på en rem. Remmen skal du placere rundt om hovedet, hvor den skal holde bolden fast, når den er placeret i din mund. Bolden er udstyret med masser af huller, så du sagtens kan trække vejret imens du har den på, og altså er der ikke noget farligt i denne gag ball med justerbar rem, ideen er blot at du ikke kan tale med bolden i munden, og den bruges især af den underkastede partner, som ikke skal blande sig for meget. For mange er det utroligt frækt at dominere sin partner, som har en gag ball i munden, og har du ikke prøvet det før er et klart oplagt.

Brug en gag ball til bondage

Er du interesseret i bondage og har du måske prøvet det før, med håndjern eller manchetter og måske en blindfold, så er en gag ball med justerbar rem altså bare det helt rigtige næste skridt. En gag ball kan måske virker en smule intimiderende for nogen, men den er ikke farlig, og kan din partner lide at ydmyge dig en lille smule og tænder de på tanken om at kunne tage dig uden indvendinger og forstyrrelser, så er dette altså det helt rigtige værktøj. En gag ball har også en stor signal værdi, og det i sig selv kan virkelig sætte en god og understreget stemning af dominans og underkastelse.

Denne gag ball er ligetil at bruge

Denne gag ball med justerbar rem er lavet i solide materialer, og kan altså holde til lidt af hvert. Bolden er lavet i PVC, og du behøver altså ikke bekymre dig om, om den går i stykker. remmen er forholdsvis bred og kan justeres, så den passer langt de fleste, denne er også i et holdbart materiale. Du justerer remmen med et normalt spænde, som sidder bag på hovedet. Denne gag ball kan vaskes i varmt vand og med helt normalt vaskemiddel, og det kræver ikke noget specielt at holde den ren.

Vægt40 g
Materiale

Tekstil (Rem), PVC (Kugle)

Farve

Rød

Størrelse

Justerbar

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Lavet i kraftige materialer
  • Justerbar rem
  • Kuglen har huller som du kan trække vejret igennem
  • Intens og fræk rød farve
  • God til begyndere indenfor bondage

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gag ball med justerbar rem”