Fifty Shades of Grey Bound to You Spredestang

DKK 519,00

  • Spredestang til bondage
  • Udstyret med 4 karabinhager
  • Bruges sammen med håndleds- eller ankelmanchetter
  • Lavet af nikkelfri metal og kunstlæder

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): E31199 Kategorier: , , , , , GTIN: 5060462639694

Fifty Shades of Grey Bound to You spredestang

Opnå en endnu mere intens bondageoplevelse med denne spredestang fra Fifty Shades of Grey kollektionen. Spredestangen sørger for, at den fikserede partner bliver, hvor de skal. Fifty Shades of Grey Bound to You spredestang kan bruges på både hænder og fødder.

Spredestangen bruges sammen med håndleds- og ankelmanchetter som hægtes fast ved hjælp af karabinhagerne. Stangen er også udstyret med ekstra karabinhager, der kan bruges til at fiksere den fast til sengen.

Udstyr til jeres frække bondageleg

Fifty Shades of Grey kollektionen indeholder alt, hvad I skal bruge for at gøre jeres bondageleg endnu frækkere. Bound to You serien byder på et udvalg af manchetter, blindfold, gagball og hogtie strop i et matchende design.

Spredestangen er en del af denne serie, og kan derfor med fordel kombineres med de andre elementer. Den frække kollektion er det perfekte sted at lede, hvis I søger ny inspiration til jeres pirrende lege i soveværelset.

Gør fikseringen endnu mere intens

Med en Fifty Shades of Grey Bound to You spredestang kan du og din partner øge intensiteten af jeres bindeleg. Ved at bruge spredestangen på enten hænder eller fødder har den dominerende partner endnu mere kontrol.

Den submissive partner er samtidig fuldstændig i den andens magt, hvilket er en erotisk oplevelse uden lige. Stangen er lavet af kunstlæder, og karabinhager og D-ringe er af nikkelfri metal i guld. Spredestangen vejer blot 270 g, og er derfor let at rykke rundt på hvis nødvendigt.

Vægt 330 g
Materiale

Kunstlæder, Nikkelfri metal

Farve

Sort

Længde

51 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Spredestang til bondage
  • Udstyret med 4 karabinhager
  • Bruges sammen med håndleds- eller ankelmanchetter
  • Lavet af nikkelfri metal og kunstlæder

Læs Mere

X