Begynder gag ball i pink

DKK 50,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Gode kraftige materialer
  • Praktisk justerbar rem
  • Let at trække vejret igennem
  • Fin baby lyserød farve
  • God til begyndere i bondage

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Varenummer (SKU): Y64050P Kategorier: , , , GTIN: Y64050P

Begynder gag ball i Pink kan lukke munden på enhver

Har du en partner som elsker at dominere, og er I på samme tid til det mere “pigede” look, så er denne begynder gag ball oplagt til jeres lege med bondage og BDSM. Denne begynder gag ball er lavet i PVC plast, og er en holdbar bold med huller i, så den er let at trække vejret igennem. Remmen, som skal om hovedet er justerbar og passer langt de fleste. Med denne frække gag-ball kan du lukke munden på selv den mest højtråbende og frække partner. Det er bare super frækt.

Hvordan fungerer en gag ball?

En gag ball er en bold, der skal i en åben mund. Når du har en gag ball i munden, så har du ikke længere mulighed for at tale og du vil føle dig totalt underkastet, når du blot kan parere ordre fra din partner, uden indvendinger. Rundt om den bold der skal i munden, sidder der en rem. Det er denne rem, der skal rundt om hovedet og som dermed holder bolden fast. Remmen kan løsnes og reguleres alt efter hvad behovet er, og denne begynder gag ball passer langt de fleste. Du behøver ikke være nervøs for, om du kan trække vejret, for bolden er lavet med relativt store huller i, så du let kan trække vejret igennem den.

Her er en god begynder gag ball

Måske er dig og din partner først lige ved at få øjnene op for blid bondage eller lege med dominans og underkastelse, i det tilfælde er denne gag ball helt oplagt til jer. Denne gag ball vejer ikke særligt meget og har huller til at trække vejret igennem, og altså er den i den mildere ende og klart oplagt til begynderen, som ikke er klar på en mere begrænsende, tung og voldsom gag ball. Er I interessede i bondage og BDSM kan I med fordel læse vores Bondage Guide og få en kort introduktion til denne fantastiske form for sex.

Brug din gag ball til bondage og BDSM

For mange kan det være et mysterie, hvad der er så godt ved bondage og BDSM, og det handler selvfølgelig om hvad man er til. Det der er et af de mange frække elementer ved bondage og BDSM er at man når man er bundet og blindfoldet får skærpede sanser, og alle berøringer vil føles langt mere intense og pirrende, det er i sig selv helt fantastisk. Et andet element er simpelthen magt. For mange er magt super stimulerende, og at kunne binde og gagge sin partner, og bestemme over dem kan betyde rigtig meget.

En gag ball er til dig der underkastes

En gag ball bruges af den partner, som underkastes. Med denne begynder gag ball i munden kan du ikke snakke og derfor kan din dominante partner rigtig få fri leg. Når du ikke kan tale, bliver du nødt til at gøre som der bliver sagt, men det kan faktisk være super befriende. At lade sig overgive fuldstændig til sin partner, og lade dem tage teten kan give en frihed og rolighed, som er udover det sædvanlige og virkelig stimulerende. Det er noget som rigtig mange tænder på, og som giver dem noget ekstra når de har sex.

Vægt40 g
Farve

Pink

Materiale

Tekstil (Rem), PVC (Kugle)

Størrelse

Justerbar

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR.

  • Gode kraftige materialer
  • Praktisk justerbar rem
  • Let at trække vejret igennem
  • Fin baby lyserød farve
  • God til begyndere i bondage

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Begynder gag ball i pink”