Lyserød Magic Wand vibrator – PRISVINDER

DKK 359,00

 • Kraftfuld klitoris vibrator
 • 20 forskellige vibrationer
 • Genopladelig via magnet
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden
 • 100% Vandtæt – Kan bruges i badet

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): AV014-babypink Kategorier: , , GTIN: AV014-babypink

Lad dig forføre af en lyserød Magic Wand Vibrator

Forført det bliver du med garanti af prisvinderen, Lyserød Magic Wand vibrator. Nyd de 20 magiske vibrationer, der kærtegner din klitoris, og tager dig til helt nye højder. Med 1,5 times batteri tid, skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for den lyserøde magi. Når du er færdig oplader du blot din Magic Wand vibrator igen.

En lyserød Magic Wand der er frækkere end du tror

Farven lyserød er ikke så uskyldig, som man lige går og tror, især ikke en lyserød Magic Wand vibrator. Magic Wand vibratorer er nemlig nogle af de kraftigeste vibratorer på markedet, derfor skal du ikke lade dig narre af kræften på en lyserød Magic Wand.

Vores prisvinder, Lyserød Magic Wand har et vibratorhoved der kan bøjes og tre knapper i form af en tænd/sluk knap, en intensitetsknap og en vibrationsknap. Du kan skrue op og ned for intensiteten, og skifte mellem 20 forskellige vibrationer.

Med én opladning kan du bruge vibratoren i 1.5 time, og da Magic Wands er kendt for deres intensitet er 1.5 time mere end nok. Vibratoren er trådløs, oplades via to magneter og 100% vandtæt.

Tag din vibrator med på frække turer, i sengen eller vandet. Det er kun din eller din partners fantasi, der sætte grænserne for hvordan en lyserød Magic Wand vibrator kan bruges.

Lyserøde orgasme skyer med en lyserød Magic Wand vibrator

Med det simple design er en lyserød Magic Wand vibrator god at bruge til sololeg, men også med en partner. Prøv forskellige stillinger, leg med intensiteten og vibrationerne og nå til lyserøde orgasme skyer.

En lyserød Magic Wand kan bruges til klitoris orgasme, hvor den påføres direkte på din klitoris. Den kan også bruges omkring klitorissen, hvor man kan lege med placeringen, intensiteten og vibrationerne og bygge sin orgasme op stille og roligt.

Med en diameter på 4 cm og en længde på 20 cm kan vibratoren også bruges vaginalt.

Magic Wands forbindes ofte med kvindelige orgasmer, men faktisk er en lyserød Magic Wand vibrator ligeså fantastisk til mænd. Tænd for vibratoren, eksperimenter med vibrationerne og leg med placeringen af vibratorhovedet på din penis, dine testikler og anus.

En lyserød Magic Wand vibrator med mange funktioner

Med de forskellige vibrations mønstre og intensiteter, kan en lyserød Magic Wand med fordel bruges som massagestang.

Vibratoren kan løsne dine spændinger op, hjælpe på dine ømme muskler og sætte blodcirkulationen i gang. Du kan både give dig selv eller give din partner en fræk eller helt almindelig massage.

Husk, at din vibrator skal gøres ren før og efter hvert brug.

Hvorfor du burde bruge glidecreme med din vibrator

Glidecreme er din bedste ven når du bruger sexlegetøj. Selvom en lyserød Magic Wand vibrator har en glat overflade, vil vi alligvel anbefale en glidecreme. Gnidningen bliver mere behagelig og du når din orgasme hurtigere.

Udover at glidecreme er en god idé i forhold til din oplevelse, så er det også en utrolig god idé, hvis du gerne vil have at din vibrator får en lang levetid.

Har du en silikonebaseret vibrator, som en lyserød Magic Wand vibrator, vil vi anbefale en vandbaseret glidecreme. Hvis du bruger en olie- eller silikonebaseret glidecreme, vil det på sigt nedbryde vibratoren og ødelægge den.

En intens orgasme til de eksperimenterende typer

En lyserød Magic Wand vibrator er alene utrolig kraftfuld. Men hvis du ønsker at gøre din orgasme endnu vildere, så anbefaler vi at prøve en orgasme creme.

En orgasme creme er et produkt, der er specielt udviklet til at gøre din orgasme længere og mere intens. Det er en creme som smøres på din klitoris, hvorefter en varm og prikkende sensation starter.

Sådan holder du en vibrator ren

Uanset om du bruger en lyserød Magic Wand vibrator til massage eller til leg, så er det vigtigt at den er ren. Vask din vibrator med varmt vand og brug en rensespray, udviklet til at gøre sexlegetøj rent.

Brug 2-3 sprøjt af rensesprayen, tør af med en klud og pak den væk i den pose som følger med i købet.

Brug en rensespray hver gang du bruger sexlegetøj, det er ikke kun er mere hygiejnisk, men det hjælper også med levetiden af din vibrator. Brug ikke sæbe, sprit eller andet, da det kan ødelægge din vibrator og give dig intime gener.

God fornøjelse med prisvinderen, Lyserød Magic Wand vibrator.

Vægt 200 g
Vandtæt

Ja

Vibration

20 Hastigheder

Materiale

Medicinsk silikone

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Farve

Lyserød

Længde

20,2 cm

Diameter

4,8 cm

Batteri

Genopladeligt

Oversigt

 • Kraftfuld klitoris vibrator
 • 20 forskellige vibrationer
 • Genopladelig via magnet
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden
 • 100% Vandtæt – Kan bruges i badet

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på hovedet af din lyserøde Wand
 2. Brug evt. orgasme gel for ekstra stimulerende og pirrende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din lyserøde Magic Wand vibrator
 4. Skift i mellem de 20 forskellige vibrations indstillinger på den midterste knap – Ønsker du at skrue op eller ned undervejs, kan du gøre det på den øverste knap

Efter brug:

 1. Sluk din lyserøde Magic Wand på den nederste tænd/sluk knap
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray, specielt udviklet til sexlegetøj
 3. Oplad din Wand med det medfølgende Magnet USB kabel
 4. Din lader sættes fast forneden via små magneter
 5. Oplad vibratoren i 2 timer – Ved en fuld opladning kan den bruges i 1.5 time
X