Pjur Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml – TESTVINDER

DKK 99,00

  • Glidecreme med langvarig glideevne
  • Glidecremen er allergitestet
  • Uden duft eller smag
  • Produceret i Tyskland

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Aqua vandbaseret glidecreme fra Pjur

Når det kommer til vandbaseret glidecreme er der ikke noget, der slår tyske Pjur. Aqua vandbaseret glidecreme er drøj i brug, og giver et godt og langvarigt glid. Glidecremen kan bruges sammen med alt sexlegetøj uanset materiale og ved både vaginal og anal sex.

Pjur Aqua er en glidecreme af høj kvalitet. Det tyske mærke producerer alle deres produkter i Tyskland og bruger kun de bedste ingredienser. Glidecremen er derudover allergitestet og er uden smag eller duft. Du kan bruge glidecremen sammen med kondom.

En alsidig glidecreme

En vandbaseret glidecreme er altid en god ting at have til rådighed i soveværelset. Aqua vandbaseret glidecreme fra Pjur kan bruges sammen med alt sexlegetøj. Det anbefales altid, at du bruger vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj for at optimere din nydelse.

Glidecremen kan derudover også bruges ved samleje og giver et ekstra behageligt glid, hvilket mindsker risikoen for ubehag eller mindre rifter. Det anbefales også, at du bruger en glidecreme som denne sammen med kondom, da glidecremen mindsker risikoen for at kondomet springer.

Glidecreme med langvarig effekt

En vandbaseret glidecreme er praktisk, da den ikke kræver samme rengøring som en silikonebaseret. Den vandbaseret type absorberes nemlig naturligt af huden modsat den silikonebaseret, der vil blive liggende oven på huden.

Af samme grund er det også ekstra vigtigt, at din vandbaseret glidecreme har et godt og langvarigt glid. Det sikrer dig nemlig, at den glidende effekt bliver ved, og at du ikke hele tiden skal tilføje mere. Pjur Aqua vandbaseret glidecreme har netop dette, og du kommer langt med denne 100 ml flaske.

Vægt 121 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Langvarig glideevne, Uden smag eller duft

Mærke

Pjur

Oversigt

  • Glidecreme med langvarig glideevne
  • Glidecremen er allergitestet
  • Uden duft eller smag
  • Produceret i Tyskland

Læs Mere

X