Pjur Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml – TESTVINDER

kr. 129,00

 • Glidecreme med langvarig glideevne – Hverken klistre eller fedter
 • Glidecremen er allergitestet og kan bruges af dig som er lidt ekstra følsom
 • Uden duft eller smag – Egner sig til oralsex
 • Produceret i Tyskland

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Aqua vandbaseret glidecreme fra Pjur

Når det kommer til vandbaseret glidecreme er der ikke noget, der slår tyske Pjur. Aqua vandbaseret glidecreme er drøj i brug, og giver et godt og langvarigt glid. Glidecremen kan bruges sammen med alt sexlegetøj uanset materiale og ved både vaginal og anal sex.

Pjur Aqua er en glidecreme af høj kvalitet. Det tyske mærke producerer alle deres produkter i Tyskland og bruger kun de bedste ingredienser. Glidecremen er derudover allergitestet og er uden smag eller duft. Du kan bruge glidecremen sammen med kondom.

En alsidig glidecreme

En vandbaseret glidecreme er altid en god ting at have til rådighed i soveværelset. Aqua vandbaseret glidecreme fra Pjur kan bruges sammen med alt sexlegetøj. Det anbefales altid, at du bruger vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj for at optimere din nydelse.

Glidecremen kan derudover også bruges ved samleje og giver et ekstra behageligt glid, hvilket mindsker risikoen for ubehag eller mindre rifter. Det anbefales også, at du bruger en glidecreme som denne sammen med kondom, da glidecremen mindsker risikoen for at kondomet springer.

Glidecreme med langvarig effekt

En vandbaseret glidecreme er praktisk, da den ikke kræver samme rengøring som en silikonebaseret. Den vandbaseret type absorberes nemlig naturligt af huden modsat den silikonebaseret, der vil blive liggende oven på huden.

Af samme grund er det også ekstra vigtigt, at din vandbaseret glidecreme har et godt og langvarigt glid. Det sikrer dig nemlig, at den glidende effekt bliver ved, og at du ikke hele tiden skal tilføje mere. Pjur Aqua vandbaseret glidecreme har netop dette, og du kommer langt med denne 100 ml flaske.

Detaljer
Vægt120 g
Størrelse

100 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Dermatologisk testet, Kan bruges med kondom, Langvarig glideevne, Uden smag eller duft

Mærke

Pjur

Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Pjur Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml – TESTVINDER

 1. Anders

  wow, en forskel
  Har aldrig gjort så meget i det der med glidecreme men den her gang tænkte jeg at jeg ville give det et skud, og hold nu op hvor en forskel det gør. Det glider bare som det skal og det føles bare skønt! Skulle have gjort det for lang tid siden.

 2. Johanne

  Den bedste der findes
  Vi ender altid med at købe denne glidecreme fra pjur. Vi har godt nok prøvet med andre mærker, men det bliver bare aldrig lige så godt. Den har et virkelig godt glid og så holder den længe. Vi kan ikke anbefale den nok.

Tilføj en anmeldelse af varen