Fun Factory Lady Bi Rabbit Vibrator – Lilla

DKK 699,00

 • Rabbit vibratoren er udstyret med hele to motorer – motorerne kan justeres separat for komplet kontrol over din nydelse
 • Udformet til stimulering af A-punktet – du vil mærke en øget ophidselse og blive mere våd, når du stimulerer A-punktet
 • Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone – materialet er af den højeste kvalitet og er både silkeblødt, holdbart og hudvenligt
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): 1211006 Kategorier: , , , ,

Lady Bi rabbit vibrator fra Fun Factory – dobbelt op på orgasmer

Med denne rabbit vibrator fra Fun Factory får du nydelse for alle pengene. Vibratoren har et langt og velformet dildoskaft, der rammer alle de følsomme områder helt rigtigt. Faktisk stimulerer denne vibrator ikke dit G-punkt men dit A-punkt.

Derudover er vibratoren ikke bare udstyret men én motor, men hele to kraftige motorer. De to motorer kan naturligvis styres separat, så du får præcis den stimulering du ønsker ved henholdsvis A-punktet og klitoris. Vibratoren har fylde, længde og kraft til at tilfredsstille selv den mest kræsne køber.

Sådan bruger du din Lady Bi rabbit vibrator

Selvom denne vibrator har to motorer, som du kan styre separat samt mange forskellige vibrationsmønstre og -hastigheder, er den nem at bruge. Den har nemlig et enkelt interface bestående af tre knapper. Du tænder for vibratoren ved at holde FUN knappen nede.

Herefter kan du bruge +/- knapperne til at justere hastighed og mønster i hhv. dildoen og klitorisvibratoren. Tryk på FUN knappen for at slukke vibratoren. Husk at bruge en god mængde vandbaseret glidecreme sammen med din vibrator for den bedste oplevelse.

Har du hørt om A-punktet?

Du har sikkert hørt om G-punket, men hvad med A-punktet? Det er et område der sidder ca. 8-10 cm oppe i skeden og er placeret mellem G-punktet og din livmoderhals. Ved massering af området øges den fysiske ophidselse, og det vil gøre dig mere våd, end du har prøvet før.

Lady Bi rabbit vibrator er udformet netop med det formål at ramme og stimulere A-punktet. For at ramme det følsomme område er det nødvendigt med et længere skaft, som denne vibrator netop er udstyret med. Dertil har den en let krumning for enden, der rammer perfekt ind mod A-punktet.

Eksperimenter med anal stimulering

En stor fordel ved Lady Bi rabbit vibrator er, at den også kan bruges analt. Klitorisvibratoren ved dildoens base fungerer som en stopper, og gør vibratoren sikker at bruge analt. Den er perfekt til dig, der er øvet inden for anal stimulering og som ønsker en fantastisk stimulering.

Ved brug analt vil det lange skaft forkæle prostata eller G-punktet. Den udvendige vibrator vil samtidig forkæle mellemkødet. Du får derfor en komplet stimulering, hvad end du bruger vibratoren analt eller vaginalt.

Separat styring af to motorer

I denne Lady Bi rabbit vibrator er der ikke kun én, men hele to kraftige motorer, som sikrer dig komplet kontrol over din orgasme. De to motorer kan styres separat fra hinanden. Det vil sige, at du kan nyde en lav rumlende vibration indvendigt, mens du skruer helt op for intensiteten ved din klitoris.

Har du fundet en indstillinger, der bare virker? Så kan du heldigvis gemme den. For at gemme din favoritindstilling skal du holde FUN knappen nede, indtil vibratoren vibrerer to gange. Herefter vil vibratoren starte på denne indstilling, når du tænder den igen. Du kan naturligvis altid slette en gemt indstilling.

Hold din Lady Bi rabbit vibrator pæn og ren

Du vil garanteret gerne holde dit nye yndlingslegetøj rent og pænt. Det er heldigvis både nemt og enkelt, da Lady Bi rabbit vibrator er 100% vandtæt. Det betyder, at du blot skal skylle den godt og grundigt i varmt vand efter brug.

Ønsker du at være helt sikker på et fuldstændig rent resultat, anbefaler vi, at du bruger en rensespray til sexlegetøj, der er antibakteriel. Herefter er det vigtigt, at din vibrator er helt tør, inden du lægger den tilbage i skuffen. Brug også gerne en stofpose eller æske til at opbevare den i.

Vægt350 g
Batteri

40-120 min batteri tid, Genopladeligt

Genopladningsmetode

6-8 timer opladnings tid, Magnet – USB kabel

Længde

22,3 cm

Diameter

1,9 cm, 4-4,5 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

6 hastigheder – 6 forskellige vibrations mønstre

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Kropsikre materialer, ikke-porøs og allergivenligt

Mærke

Fun Factory

Oversigt

 • Rabbit vibratoren er udstyret med hele to motorer – motorerne kan justeres separat for komplet kontrol over din nydelse
 • Udformet til stimulering af A-punktet – du vil mærke en øget ophidselse og blive mere våd, når du stimulerer A-punktet
 • Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone – materialet er af den højeste kvalitet og er både silkeblødt, holdbart og hudvenligt
 • Fun Factory designer og producerer alle deres produkter i Tyskland – de er Europas største producent af sexlegetøj og lægger vægt på kvalitet og bæredygtighed i deres produktion

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Deaktiver rejselås ved at holde FUN og + knappen nede
 3. Tænd vibratoren ved at holde FUN-knappen nede
 4. Skift mellem de mange vibrationsmønstre og -hastigheder med +/- knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren ved at trykke på FUN-knappen
 2. Vask med varmt vand og spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Oplad vibratoren hvis nødvendigt med den tilhørende oplader (klikkes på i bunden)

1 anmeldelse af Fun Factory Lady Bi Rabbit Vibrator – Lilla

 1. MJ

  Intens orgasme
  Fik en ret intens orgasme med denne vibrator. Den kan ramme ret dybt samtidig med at den stimulerer klitoris. Materialet er i en virkelig lækker kvalitet og det føles dejlig blødt – særligt når der også bruges glidecreme.

Tilføj en anmeldelse af varen