Love Magic Magic Wand Vibrator i Lilla – TESTVINDER

DKK 359,00

 • Kraftfuld vibrator med orgasmegaranti
 • Forelsk dig i de 20 forskellige mønstre og vibrations hastigheder
 • 100% vandtæt og kan tages med bad for ekstra våde lege
 • Genopladelig og har en batterilevetid på hele 8 timer
 • Kan også bruges til massage af ømme muskler

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Testvinderen Magic Wand vibrator i lilla

Det er ikke uden grund, at det netop er en Magic Wand Vibrator, der er vores absolutte bestseller. Det store bløde hoved er designet til at give dig de mest intense orgasmer fra markedets kraftigste vibrator. Nyd de mange forskellige vibrationer både ved onani og sammen en partner.

En Magic Wand har også lang historie bag sig. Faktisk er den magiske vibrator over 50 år gammel og oprindeligt fremstillet som et massageapparat til brug på ømme muskler. Selvom den sjældent købes med dette formål, kan den stadig gøre det godt som et massageapparat. 

Magic Wand vibrator – Design og funktionalitet

Den testvindende Magic Wand vibrator har 18 forskellige vibrationsindstillinger, så der er med garanti en som passer til dig. Den kraftfulde vibrator er genopladelig og er samtidig overraskende lydsvag – hvilket kun er en fordel, når du vil lege i fred.

Materialet i medicinsk silikone er specielt godt for dig med en sart hud eller blot vil nyde den silkebløde overflade. Med en Magic Wand kan du være sikker på, at din hud ikke bliver irriteret. Du kan blive ved og ved uden ubehag. Har du ømme muskler eller spændinger er den også helt fantastisk.

Sådan får du mest ud af din Magic Wand

Mulighederne er mange og den alsidige vibrator er elsket af kvinder verdenen over. Den egner sig særligt godt til en intens klitorisorgasme, om det er ved onani eller samleje. Med de kun 4 cm i diameter kan vibratoren også føres ind vaginalt og stimulere dit G-punkt.

Den er desuden vandtæt, der gør den helt oplagt at medbringe i badet. Den lille kompakte størrelse gør den desuden nem at medbringe i tasken. Du kan uden problemer tage din nye ven med, hvis du skal ud og rejse eller på en romantisk weekendtur med kæresten.

Til en fræk getaway

Din Magic Wand vibrator kan køre hele 8 timer på en fuld opladning og skal kun oplade i ca. 3-4 timer for at være helt opladt. Du kan derfor roligt medbringe den på en fræk getaway, så længe du oplader den inden du tager hjemmefra.

Du kan dog også medbringe opladeren for en sikkerheds skyld, hvis nu weekenden skulle blive ekstra hed. Med en genopladelig vibrator skal du aldrig bekymre dig om batterier. Din vibrator er altid klar, når du er det.

Hvem kan bruge den?

Selvom en Magic Wand er blandt en af bestsellerne hos kvinderne, er der intet i vejen for, at den også kan bruges af mænd. Brug den op ad penis eller på testiklerne og anus. De kraftige vibrationer gør det godt på enhver erogen zone hos både mænd og kvinder.

Selvom en Magic Wand vibrator er et stykke sexlegetøj, er der også flere der køber den som et massageapparat mod ømme muskler. Brug en smule glidecreme sammen med, og mærk hvordan den løsner op for spændinger og giver den mest afslappende følelse.

Vi anbefaler altid at du bruger glidecreme

Wand vibratoren fungerer ekstra godt sammen med glidecreme. Derudover er det vigtigt at du altid bruger en vandbaseret en af slagsen sammen med din Wand vibrator. En olie- eller silikonebaseret vil nemlig ødelægge vibratorens materiale.

Ved at bruge glidecreme undgår du rifter, mindsker ømhed og så vil du have meget lettere ved at få en orgasme. Ønsker du en lidt anderledes fornemmelse, kan du prøve med en varmebaseret glidecreme eller en orgasmegel. De er begge med til at fremskynde processen og kan give en langt mere intens orgasme.

Sådan passer du bedst på dit sexlegetøj

For at passe bedst muligt på din Magic Wand vibrator, anbefaler vi altid at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med, hver gang du benytter vibratoren. Det vil beskytte overfladen og forlænge levetiden på dit sexlegetøj.

Efter brug skal den ligeledes rengøres med varmt vand og derefter en rensespray, der er specielt udviklet til rengøring af sexlegetøj. Det fjerner alle bakterier og sikrer en god hygiejne. Inden du lægger din Magic Wand tilbage i natskuffen, vil vi anbefale at opbevare den i en lille stofpose.

God fornøjelse med din nye Magic Wand vibrator i lilla.

Vægt280 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-port

Længde

20cm

Diameter

4 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

18 vibrationsindstillinger

Vandtæt

Ja

Mærke

Love Magic

Oversigt

 • Kraftfuld vibrator med orgasmegaranti
 • Forelsk dig i de 20 forskellige mønstre og vibrations hastigheder
 • 100% vandtæt og kan tages med bad for ekstra våde lege
 • Genopladelig og har en batterilevetid på hele 8 timer
 • Kan også bruges til massage af ømme muskler

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør et tyndt lag vandbaseret glidecreme på hovedet af din Wand
 2. Brug evt. orgasmegel for en ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din wand
 4. Skift i mellem de mange forskellige vibrationsindstillinger på den midterste knap – Ønsker du at skrue op eller ned kan du gøre det på den øverste knap

Efter brug:

 1. Sluk din wand på samme måde som du tændte den.
 2. Rengør den med varmt vand og rengøringsspray
 3. Oplad din wand med det medfølgende USB kabel
 4. Opladeren indsættes forneden ved mærker ‘DC’ – Opladeren skal trykkes helt ind og den skal lyse før den oplader
 5. Oplad vibratoren i 3-4 timer – Ved en fuld opladning kan den bruges i 8-10 timer.

2 anmeldelser af Love Magic Magic Wand Vibrator i Lilla – TESTVINDER

 1. Kirstine

  Virkelig lækker kvalitet
  Den har en virkelig dejlig og blød overflade, som jeg synes er ret vigtig når den skal bruges direkte på huden. Jeg bruger også altid en smule glidecreme og det gør den kun bedre. Er også glad for de mange indstillinger, da jeg på den måde kan starte helt stille og gå op til meget kraftige vibrationer når jeg har lyst.

 2. Elisabeth

  Ikke noget dårligt at sige
  Har simpelthen intet dårligt at sige om den her vibrator. Den er kraftig, lækker i materialet også er den tilmed virkelig nem at bruge. Klar anbefaling!

Tilføj en anmeldelse af varen