Love Magic Magic wand vibrator i lilla – TESTVINDER

DKK 500,00 DKK 359,00

 • Kraftfuld vibrator
 • Til dig der ønsker det bedste indenfor vibratorer
 • 20 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Genopladeligt batteri med USB lader
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden.
 • Lydsvag
 • 100% vandtæt

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): DK011Z Kategorier: , , , GTIN: 6911119301152

Testvinderen Magic Wand vibrator i lilla

Det er ikke uden grund at det netop er en Magic Wand Vibrator, der er vores absolutte bestseller. Det store bløde hoved er designet til at give dig de mest intense orgasmer, fra markedets kraftigste vibrator. Nyd de mange forskellige vibrationer både under sololeg, men også sammen en partner.

En Magic Wand har også lidt historie bag sig. Faktisk er den magiske vibrator over 50 år gammel og oprindeligt fremstillet til brug af ømme muskler, som et massage apparat. Det kan du stadig benytte vibratoren til, da den har særligt kraftige vibrationer.

Magic Wand vibrator – Design og funktionalitet

Den testvindende Magic Wand vibrator har 20 forskellige vibrations indstillinger, så der er med garanti en som passer til dig. Den kraftfulde vibrator er genopladelig, der også gør den ekstrem lydsvag, som er en klar fordel ved frække sexlege.

Materialet i medicinsk silikone er specielt godt for dig med en sart hud eller blot vil nyde den silkebløde overflade. Med en Magic Wand kan du være sikker på, at din hud ikke bliver irriteret. Du kan blive ved og ved, uden ubehag eller slidmærker. Har du ømme muskler eller spændinger er den også helt fantastisk, blot husk rengøringen inden.

Sådan får du mest ud af din Magic Wand

Mulighederne er mange og er elsket af kvinder verdenen over. Den powerfulde vibrator egner sig særligt godt til en intens klitoris orgasme, om det er solo eller sammen med en partner, er op til dine fantasier. Med de kun 4 cm i diameter kan vibratoren også føres ind vaginalt og stimulere dit g-punkt.

Den er desuden vandtæt, der gør det helt oplagt at medbringe i badet, den kan nemlig tåle det. Der findes ikke noget mere afslappende end en orgasme, så hvorfor ikke medbringe den under et ellers kedeligt brusebad. Den lille kompakte størrelse gør den desuden nem at medbringe i tasken.

Fræk getaway

En af de absolut vigtigste ting er altid at sørge for den er fuldt opladet inden brug. Din Magic Wand vibrator kan køre hele 8 timer på en opladning og skal oplade i ca. 3-4 timer. Du kan derfor roligt medbringe den på en fræk getaway.

Medbring hellere opladeren for en sikkerheds skyld, hvis weekenden skulle blive ekstra hed. Udnyt den er vandtæt og brug den i spa badet, som en del af fræk massage, der kommer jer begge til gode. Kun jeres fantasier sætter grænserne for hvordan I vil bruge vibratoren.

Hvem kan bruge den?

Selvom en Magic Wand er blandt en af bestsellerne hos kvinderne, er der intet i vejen for at den også kan bruges af mænd. Brug den op ad penis eller i mellem testiklerne og anus. Er du erfaren bruger af anal legetøj, kan den også gøre stor gavn her, både til mænd og kvinder.

Selvom en Magic Wand vibrator er et stykke sexlegetøj, er der også flere der køber den som et massage apparat mod ømme muskler. Brug en smule glidecreme sammen med og mærk hvordan den løsner op for spændinger og giver den mest afslappende følelse.

Vi anbefaler altid brug af glidemiddel

Wand vibratoren fungerer ekstra godt sammen med glidecreme.Der er flere grunde til at vi anbefaler glidecreme sammen med sexlegetøj. Det vigtigste er altid at gå efter en vandbaseret en af slagsen, for ikke at ødelægge materialet. En olie- eller silikonebaseret vil desuden heller ikke kunne glide sammen med.

En anden fordel er at du undgår rifter, mindsker ømhed og så vil du have meget lettere ved at få en orgasme. Ønsker du en lidt anderledes fornemmelse, kan du prøve med en varmebaseret glidecreme eller en orgasme gel sammen med. De er begge med til at fremskyde processen og derved give en langt mere intens orgasme.

Sådan passer du bedst på dit sexlegetøj

Der er ingen som har lyst til at skulle smide sit nye legetøj udefter få ganges brug, men det kræver en smule pleje. For at passe bedst muligt på din Magic Wand vibrator, anbefaler vi altid at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med, hver gang du benytter vibratoren.

Det vil beskytte overfladen og forlænge levetiden på dit sexlegetøj. Efter hvert brug, rengøres den med varmt vand og derefter rensespray, der er specielt til rengøring af sexlegetøj. Det fjerner alle bakterier og sikre en god hygiejne. Inden du ligger din Magic Wand tilbage i natskuffen, vil vi anbefale at opbevare den i den lille satin pose der medfølger.

God fornøjelse med din nye Magic Wand vibrator i lilla.

Vægt 280 g
Batteri

Genopladeligt

Vandtæt

Ja

Vibration

20 Hastigheder

Materiale

Medicinsk silikone

Genopladningsmetode

USB-port

Mærke

Love Magic

Farve

Lilla

Længde

20cm

Diameter

4 cm

Oversigt

 • Kraftfuld vibrator
 • Til dig der ønsker det bedste indenfor vibratorer
 • 20 forskellige vibrationer og hastigheder
 • Genopladeligt batteri med USB lader
 • Medicinsk silikone der er skånsomt for huden.
 • Lydsvag
 • 100% vandtæt

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør et tyndt lag vandbaseret glidecreme på hovedet af din Wand
 2. Brug evt. orgasme gel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen nederst for at tænde din wand
 4. Skift i mellem de mange forskellige vibrations indstillinger på den midterste knap – Ønsker du at skrue op eller ned kan du gøre det på den øverste knap.
 5. Brug den alene, sammen med en partner eller i badet (Den er 100% vandtæt)

Efter brug:

 1. Sluk din wand på samme måde som du tændte den.
 2. Rengør den med varmt vand og rengøringsspray
 3. Oplad din wand med det medfølgende USB kabel
 4. Indsættes forneden ved mærker ‘DC’ – Opladeren skal trykkes helt ind og den skal lyse før den oplader
 5. Oplad vibratoren i 3-4 timer – Ved en fuld opladning kan den bruges i 8-10 timer.
X