Pjur Aqua Vandbaseret Glidecreme 30 ml

DKK 49,00

  • Vandbaseret glidecreme med langvarig glideevne i en rejsevenlig størrelse
  • Kan bruges sammen med silikone sexlegetøj
  • Uden parfume eller tilsætningsstoffer
  • Dermatologisk testet og egner sig særligt godt til dig som er ekstra sart

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E22514 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Vandbaseret glidecreme med langvarig glideevne i en rejsevenlig størrelse
  • Kan bruges sammen med silikone sexlegetøj
  • Uden parfume eller tilsætningsstoffer
  • Dermatologisk testet og egner sig særligt godt til dig som er ekstra sart

Læs Mere

Beskrivelse

Pjur Aqua Vandbaseret Glidecreme

En Pjur Aqua vandbaseret glidecreme hører til i enhver natbordsskuffe. Den kan bruges med eller uden sexlegetøj, til forspil, samleje og onani. Derudover er den uden parfume og tilsætningsstoffer, og er tilmed dermatologisk testet.

Der er tale om et kvalitetsprodukt, der er drøj i brug og som vil give dig en glidende kvalitet, der bare bliver ved og ved. Brug den ved analsex for en behagelig og nydelsesrig oplevelse eller sammen med dit yndlings onaniprodukt.

Vandbaseret glidecreme i rejsevenlig størrelse

Denne Pjur Aqua vandbaseret glidecreme er den perfekte størrelse til tasken eller til at have med på farten. Flasken indeholder 30 ml og kan derfor altid være i tasken eller komme igennem et sikkerhedstjek i lufthavnen. Du skal dog ikke være bange for at løbe tør for den glidende creme.

Glidecremen er nemlig meget drøj i brug, og du kommer derfor langt med en lille mængde. Den lille størrelse er selvfølgelig også perfekt, hvis du ønsker at prøve produktet, inden du køber en større flaske.

Hvornår skal jeg bruge Pjur Aqua vandbaseret glidecreme?

Du skal bruge denne glidecreme, når du ønsker en mere glat og glidende oplevelse. Særlig ved brug af sexlegetøj er det en god ide at bruge en glidecreme som denne. Her har du nemlig ikke den naturlige smørelse som en partner ellers ville tilføje.

Når du bruger sexlegetøj af silikone eller silikonelignende materialer er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme. En silikone glidecreme vil nedbryde silikonematerialet i sexlegetøjet, få det til at klistre eller på anden måde ødelægge produktet. Derfor er du altid på sikker grund, når du bruger en glidecreme, der er vandbaseret.

Oplev en langvarig glideevne

Er du på jagt efter en glidecreme med en fantastisk glideevne, der ikke klistrer? Så er det Pjur Aqua vandbaseret glidecreme, du skal have fat i. Glidecremen har en lang holdbarhed, næsten som var det en silikonebaseret glidecreme.

En vandbaseret glidecreme er vandopløselig, og vil derfor også blive absorberet af huden. Derfor oplever mange også, at det er nødvendigt at bruge mere af denne type glidecreme. Men med en Pjur Aqua vandbaseret glidecreme får du en glideevne, der bliver ved i længere tid.

En glidecreme der altid kan bruges

Det gode ved Pjur Aqua vandbaseret glidecreme er, at den er utrolig alsidig. Du kan nemlig bruge den i alle situationer, og du vil få et lækkert og glidende resultat hver gang. En vandbaseret glidecreme kan bruges sammen med alt sexlegetøj og kan bruges ved både anal og vaginal samleje samt oralsex og onani.

Med en vandbaseret glidecreme er der heller ikke noget stort rengøringsarbejde efterfølgende. Modsat en silikone glidecreme der bliver liggende oven på huden og som skal fjernes med vand og sæbe, absorberes denne glidecreme naturligt af huden.

100 % parfumefri og perfekt til sensitiv hud

Har du en ekstra sensitiv hud? Så kan du roligt bruge dette produkt fra Pjur. Den er 100% parfumefri og uden nogen former for tilsætningsstoffer. Den er desuden også dermatologisk testet. Du får derfor et kvalitetsprodukt, der giver dig øget nydelse uden du behøver at bekymre dig.

Ved at bruge en god glidecreme uden parfume og andre unødvendige ingredienser, er du sikret en naturlig og sund intim balance. Det er vigtigt ikke at bruge parfumerede produkter intimt, da de kan lede til gener som kløe og tørhed.

Brug glidecreme sammen med kondom

Bruger du kondom, og har du været ude for, at der ikke altid er nok glidemiddel på, vil en vandbaseret en af slagsen være løsningen for dig. Faktisk vil en vandbaseret glidecreme kunne bruges i stort set alle situationer.

Den er utrolig nem at rengøre efter brug, klistrer aldrig og kan bruges sammen med alt sexlegetøj. Derudover giver den en smørelse, der føles naturlig og som vil øge nydelsen for både dig og din partner.

Detaljer
Vægt50 g
Størrelse

30 ml

Vandbaseret

Ja

Specielle Egenskaber

Langvarig glideevne, Uden parfume, uden tilsætningsstoffer, dermatologisk testet

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pjur Aqua Vandbaseret Glidecreme 30 ml”