Satisfyer Magic Bunny Vibrator i Lilla – PRISVINDER

DKK 425,00

 • Magic Bunny er en ekstra kraftfuld rabbit vibrator, der stimulerer både klitoris og G-punktet
 • Den er udstyret med to motorer, så du får den fulde styrke både udvendigt og indvendigt
 • Med håndtaget har du altid et godt greb om din vibrator – også når der er glidecreme involveret
 • Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet der er blødt, holdbart og hudvenligt
 • Du får 12 forskellige vibrationsmønstre, som du kan skifte frem og tilbage mellem med to knapper

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Prisvindende Satisfyer Magic Bunny vibrator

Denne prisvindende rabbitvibrator fra Satisfyer er helt sin egen! Fremstillet i blødt, hudvenligt silikone og en smuk lilla farve, er denne frække kanin en god tilføjelse til skuffen i natbordet. Silikoneskaftet er fleksibelt, og det åbner op for brug af vibratoren i alle mulige spændende stillinger.

Vibratoren er inspireret af den klassiske rabbit vibrator, der er kendt for sin fantastiske dobbeltstimulering. Mens det indvendige skaft forkæler dit G-punkt, tager den udvendige vibrator sig godt af klitoris.

Sådan bruger du din Satisfyer Magic Bunny vibrator

Selvom vibratoren er udstyret med hele to motorer og 12 vibrationsindstillinger, er det intet problem at bruge den – også hvis du er relativ ny inden for verden af sexlegetøj. Vibratoren har nemlig et simpelt interface med tre knapper, der er praktisk placeret på håndtaget.

Knappen i midten er tænd/sluk knappen, mens de to andre knapper bruges til at gå frem og tilbage mellem vibrationsindstillinger. Vi anbefaler, at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med din rabbit vibrator. Det vil kun gøre din nydelse endnu bedre.

Oplev den eftertragtede G-punktsorgasme

Som du kan se, er Satisfyer Magic Bunny vibrator udstyret med bløde kurver, som smyger sig mod dine egne former. Det krumme skaft ender i en afrundet spids, som er designet til at stimulere dit G-punkt med rumlende vibrationer. Vibratoren er derfor designet til at kunne give dig en G-punktsorgasme.

En orgasme ved stimulering af G-punktet kan mærkes mere intens og eksplosiv end den mere kendte klitorisorgasme. Mange kvinder har dog brug for stimulering af både klitoris og G-punktet for at nå klimaks – som jo lige præcis er det du får med denne rabbitvibrator.

En vibrator med to kraftige motorer

Med en dobbeltvibrator har du naturligvis også brug for dobbelt så meget kraft. Derfor er Satisfyer Magic Bunny vibrator også udstyret med hele to kraftige motorer. De sidder i henholdsvis dildoskaftet og klitorisvibratoren. Det betyder, at du ikke kommer til at mangle stimulering ved hverken G-punktet eller klitoris.

De to motorer følger hinanden. Det vil sige, at når du skruer op for intensiteten, er det begge motorer, der bliver mere kraftige. Vibratoren har 12 vibrationsmønstre, der stiger i intensitet, og som også varierer i tempo og mønster.

Ud på sjov med Satisfyer Magic Bunny vibrator

Bare fordi du skal ud på tur, så skal Satisfyer Magic Bunny vibrator da ikke efterlades hjemme! Den kompakte vibrator kan nemt komme med på farten, og hvis du oplader den på forhånd, kan den holde til meget sjov. Vibratoren har en brugstid på ca. 50 minutter på en fuld opladning.

Den kan jo for eksempel komme med dig og din partner på weekend, og så kan I udforske vibratorens mange muligheder sammen. Det kan også være, at det bare er dig selv, der skal på tur, og så er lidt vibrerende selvforkælelse jo godt. Prøv for eksempel at bruge den vandtætte vibrator i badet.

Pas godt på din vibrator, når du er færdig med at lege

Efter endt brug rengøres Satisfyer Magic Bunny vibrator med varmt vand og derefter en rengøringsspray. Så er den klar til nye eventyr, når lysten kommer over dig. Sørg derudover at tørre den helt inden du lægger den tilbage i skuffen. Brug også gerne en æske eller stofpose til opbevaring.

Den genopladelige Satisfyer Magic Bunny vibrator oplades nemt med den magnetiske USB-oplader som følger med. Oplad vibratoren efter brug hvis det er nødvendigt. Så er vibratoren klar, når du er det.

Detaljer
Vægt290 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 50 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

12 vibrationer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme med din Satisfyer Magic Bunny vibrator
 • Tænd for vibratoren ved at holde tænd/sluk knappen nede
 • Skift mellem 12 forskellige vibrationsmønstre med +/- knapperne

Efter brug:

 • Sluk din vibrator ved holde tænd/sluk knappen nede
 • Skyl din vibrator fra Satisfyer under varmt vand og brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Magic Bunny Vibrator i Lilla – PRISVINDER”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%